14
  • shownomarcy
    Óóó istenem...
    inkább írja a sci-fi regényét, vagy mit, oda valók az ilyen szövegek és ne adjon több interjút :D vagy lehet ez már a regény promója? :P
  • hangulati
    ahhoz, hogy tudd, hogy mire keresel valaszt az okostelcsin, tisztaban kell lenned azzal, hogy mit nem tudsz. ez a lenyeg. aki nem akarja tudni, nem is keresi. eddig konyvtarba kellett menni, most ez gyorsabb. kar, hogy nem sokkal gyorsabb.
  • B0nFire
    "Ez a kérdés még nem dönt el." – WTF?
    "De ezek rezsimek szintén felhasználhatják" – WTF 2.0? Miféle cikk ez? "Ezek A rezsimek", vagy "EzeN rezsimek" – lehet választani. De ha nem tetszik tudni magyarul, akkor ne tessék újságcikket írni. A nyelvtudás a minimum.
  • wraithLord
    "Amúgy az emberek miért vesznek ilyen okostelefonokat?"

A legegyszerűbb válasz, hogy azért, mert lehet kapni.
    Plusz a gyártó el is hiteti az emberekkel, hogy kell az nekik.

Én sem tudom, mire jó. Mondjuk még soha nem is volt. És még élek...???
  • Kornan
    Amúgy az emberek miért vesznek ilyen okostelefonokat? Milyen olyan pluszt nyújt egy mondjuk érintőképernyős mobilhoz képest, amit az emberek gyakran használnak?

Abból amit halottam netezésre jobb, ha van ilyen mobilneted. Ezért nekem nem éri meg. Mobil + laptop inkább, ha akarnék ilyet. Van még más esetleg, amitől jobb?

Miért vegyek ilyet?

Van olyan akinek van ilyen?
  • nlght
    Csak az amcsi szabadalmi rendszerrel nem számoltak, amit zsebtömködésre és nem a fejlődés elősegítésére találtak ki, a kartellezést nem is említve, mert a cégeknek az az érdeke, hogy minél jobban kaszáljon a piacon éveken keresztül, nem pedig az, hogy fejlesszen és árversenybe kerüljön, ahol remélhetőleg nem ő fog kivérezni. Sztem sokkal több kartellszövetség van még manapság is érvényben, mint amit sejtünk...
  • geo89
    Haha a csávó lehet sokat nézte a capricát

Amúgy meg igaza van tűzbe a f@szbúkkal !!!
  • kvp
    "Ez olyan, mintha valaki az 1950-es években azon gondolkozott volna, hogy milyen magas lehet egy tetőn elhelyezett televíziós antenna."

Nincs teljesen a talajon az illeto iro. Igen is szabalyoztak, pl. ezert is nem lognak bele antennak a repulesi utvonalakba... Egyebkent meg az, hogy majd lehet kapni olyan adathordozot, amire minden fontos megfigyelesi adat rafer meg nem jelenti azt, hogy ezeket az adatokat barki meg is tudja szerezni. Ez utobbi csak akkor kovetkezhet be, ha hagyjuk neki, tehat nem foglalkozunk a temaval.

Az ateista vs vallasos vitat meg hagyjuk, ez teljesen fuggetlen a technologiatol. Igy akar mindketto is jelen lehet egyszerre, mint ahogy napjainkban is igy van.
  • jackoneill90
    "az a kérdés, hogy vajon a technológiai fejlődés egy ateista vagy egy vallásos világ kialakulásához vezet majd?" Mintha a south parkba is lett volna hasonló epizód admikor ezt feszegették. Cartmen mikor lefagyott a jövőben ébred.
  • finizlik
    Vallás Vs. Tudomány? Mé' kő' a meséket a valódi tudáshoz hasonlítani?
  • moikboy
    Jó nagy bullshit, de nem csodálkozom, mert valamivel el kell adnia a szar könyveit szegénynek :( Ha mát máshoz nemigen ért...
  • asgh
    "Van annak egy bizonyos bája, amikor valaki azt hiszi, hogy szabályozhatja ezeket a folyamatokat. Ez olyan, mintha valaki az 1950-es években azon gondolkozott volna, hogy milyen magas lehet egy tetőn elhelyezett televíziós antenna."

Annak is van valami bája, amikor a technológiához nem konyító emberek vizionálják a jövő fejlesztéseit. Az 50-es években mindenki olyannak látta a számítógépeket, amik egy évtizeden belül már folyékonyan beszélnek az emberrel, emberként gondolkodnak és "csak" az érzelmekkel nem tudnak mit kezdeni. Ugyanúgy az 50-es években meg voltak győződve róla, hogy az ember az ezredfordulóra minimum meghódítja a Naprendszert és újabb száz év alatt eljut más csillagokig.
  • paraszgyerek
    Tudomány vs vallás - felmerült már párszor ez a téma itt a fórumokon is, meddő vitákat keltve. Szerintem értelmetlen egymással szembeállítani, mivel a két téma más dimenzióban van.
  • wraithLord
    Vallásos világ kialakulásához nem fog vezetni, mivel eddig is az volt. Az ember, amióta létezik, hisz valamiben, ami nem létezik... egyes embereknek pedig szokása az ember e tulajdonságát valamilyen célra felhasználni - legyen az önmagához képest jószándékú... vagy önérdekű... (nagyon röviden)

Ebből kifolyólag max. ateista világhoz vezethetne... de nem fog, mert mi köze van a technikának ahhoz, hogy az ember ember-e vagy ösztönlény? Semmi, mint ahogy ez már bebizonyosodott a történelem folyamán többször is, sőt, gyakorlatilag folyamatosan...

Tudnám még ragozni, de most inkább kihagynám... :)