17
-
zetortraktor #17 Látszik, hogy nem jársz fórumokra, mindenhol ugyanez a szokás. Viszont tényleg csak a magyar fórumokon van olyan, hogy valaki jön és elkezd "magyarozni", jelezve azt, hogy mennyire nincs képben. -
Merces #16 ..ja és gondoltad beszállsz -
finizlik #15 Látszik hogy magyar fórum... Itt osztjátok egymást egy fasságon. -
Merces #14 ...legyenek rendes arányok_? igen ne ugy nézzen már ki mint mikor Pistike lefényképezi az apukáját a Szabadság-szoborral, persze lehet hogy én nem értek valamit......... -
#13 Az a gond, hogy a fej szinte kivehetetlen.
Amúgy szerintem se nagy durranás a plakát.
Félek kicsit, mert Scott mester mostanában néha erősen mellényúlt, pl a Robin Húd begins! -
NovaTerra #12 Ez Alien plakát is hasonló! Az se mond semmit, inkább hangulatot teremt. Persze a film megnézése után, már lehet tudni az Alien plakát mire vonatkozott, valószínűleg ilyen lesz ez is. -
kriszwells #11 Elsőre látom cím nélkül nem biztos az Alien ugrik be, de nekem tetszik a hangulata különösen az alak hátulról a kicsi felbontásban. A nagyban látom hogy az egy csaj?, a sziklafejet észrevettem, de szerintem a fényben az alak előtt is áll valaki vagy 2 valaki, mintha lábak lennének ott. -
sandor8206 #10 nem tudom mit vársz egy plakáttól? elmondja a sztorit? -
pokolfiu #9 amúgy Cef által linkelt is átvan méretezve, és nagyjából ugyanaz... sügerek... -
pokolfiu #8 kákán a csomót... áruld el mi többet-lényegesebbet látsz a nagyfelbontású képen? hm? sokan szerintem még a az emberi fejet se vették ki se itt se ott... és kérlek idézd hol jeleztem, hoyg számomra nem fontos a minőség pupák... -
Sliderx #7 Nagyon is sokat változtat a lényegen. Ha neked nem fontos a minőség a filmet is nézd majd 320x240 felbontásban. -
pokolfiu #6 a lényegen nem változtat, amit kell, a kicsin is észrelehet venni.... -
freemanone #5 az oké.... de nem utal semire, se kicsiben se nagyban. -
#4 ööö, talán a minősége miatt? Ez a kép 500×740, Cef által linkelt 2050x3000 pixel... -
pokolfiu #3 és ez mitől is jobb kép? ugyanazt látni rajta. egy böszmenagy emberi (?) sziklafejet, meg egy asztronautát ruhában ballag a fény felé, talán tojások között... -
Cef #2 Nem hülyék, csak szar a kép. Itt van jobb minőségben. -
endrev #1 Ööö, tényleg azt látom hogy fogalmam sincs hogy mit látok? Ez a plakát semmitmondó. Hülyék ezek?