Megérkezett az Alien-előzményfilm Prometheus plakátja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látszik, hogy nem jársz fórumokra, mindenhol ugyanez a szokás. Viszont tényleg csak a magyar fórumokon van olyan, hogy valaki jön és elkezd "magyarozni", jelezve azt, hogy mennyire nincs képben.
..ja és gondoltad beszállsz
Látszik hogy magyar fórum... Itt osztjátok egymást egy fasságon.

...legyenek rendes arányok_? igen ne ugy nézzen már ki mint mikor Pistike lefényképezi az apukáját a Szabadság-szoborral, persze lehet hogy én nem értek valamit.........
NEXUS6
Az a gond, hogy a fej szinte kivehetetlen.

Amúgy szerintem se nagy durranás a plakát.
Félek kicsit, mert Scott mester mostanában néha erõsen mellényúlt, pl a Robin Húd begins!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ez Alien plakát is hasonló! Az se mond semmit, inkább hangulatot teremt. Persze a film megnézése után, már lehet tudni az Alien plakát mire vonatkozott, valószínûleg ilyen lesz ez is.
Elsõre látom cím nélkül nem biztos az Alien ugrik be, de nekem tetszik a hangulata különösen az alak hátulról a kicsi felbontásban. A nagyban látom hogy az egy csaj?, a sziklafejet észrevettem, de szerintem a fényben az alak elõtt is áll valaki vagy 2 valaki, mintha lábak lennének ott.
nem tudom mit vársz egy plakáttól? elmondja a sztorit?
amúgy Cef által linkelt is átvan méretezve, és nagyjából ugyanaz... sügerek...
kákán a csomót... áruld el mi többet-lényegesebbet látsz a nagyfelbontású képen? hm? sokan szerintem még a az emberi fejet se vették ki se itt se ott... és kérlek idézd hol jeleztem, hoyg számomra nem fontos a minõség pupák...
Nagyon is sokat változtat a lényegen. Ha neked nem fontos a minõség a filmet is nézd majd 320x240 felbontásban.
a lényegen nem változtat, amit kell, a kicsin is észrelehet venni....
az oké.... de nem utal semire, se kicsiben se nagyban.

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

cylonflatus
ööö, talán a minõsége miatt? Ez a kép 500×740, Cef által linkelt 2050x3000 pixel...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

és ez mitõl is jobb kép? ugyanazt látni rajta. egy böszmenagy emberi (?) sziklafejet, meg egy asztronautát ruhában ballag a fény felé, talán tojások között...
Nem hülyék, csak szar a kép. Itt van jobb minõségben.
Ööö, tényleg azt látom hogy fogalmam sincs hogy mit látok? Ez a plakát semmitmondó. Hülyék ezek?