9
-
Merces #9 ...a nyelv válltozik és álltalában mint minden a kisebb ellenálás irányába, vagy te szeretnél igy beszélni:
„Némellyek a’ rendszeres gyógymüből mentek által a’ népszerinti orvoslásba, a’ hol gyakran még akkor is divatban maradtak, midőn amabból hasznosabb szerek által már régen kiszorittattak.” ?
inkább tudatos nyelvujjitásra lenne szükség mint erre a debil begyepesedett ortológus dumára amineg semmilyen gyakorlati haszna nincs..... -
Marko001 #8 Ez szép volt. -
freemanone #7 szerekes viktort mióta soroljuk az újságírók közé? még idézőjelezve is? az évezred poénja.................. -
Ender Wiggin #6 fogalmam sincs, hogy ki az...vagy hogy miről beszélsz...de "újságírótól" sok minden elvárható, leginkább, hogy tudjon helyesen írni, fogalmazni. -
freemanone #5 persze... fluor tomi meg nyelvújító mi? -
Ender Wiggin #4 zetor, szerintem meg a nyelvkorcsosítókat kellene visszabaszni az általánosba...de sebaj, a twitteren jó lesz. -
zetortraktor #3 Mert te megmondod, hogy mi van, meg mi nincs. A nyelvtannácik bannolását hol lehet kérni? -
#2 Én terveztem megnézni, de aztán rájöttem Debrecenben nem játsszák a mozik. :( -
Béka Benő #1 Mi az hogy "rondát bukott" ?
Inkább csúfosan megbukott vagy nagyot bukott...de olyan hogy, "rondát bukott" olyan nincsen !