Készül a PC-s Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Ízlések és pofonok ez tény.
Egyébként egy középszerû játék,haverral untuk amikor vittük végig. Konzolon egyáltalán nem fogyott jól, a pc ezt nem fogja megváltani,nincs bene levédett multiplayer,jóesetben elmegy belõle 1 max 2százezer db...ennyi.😊
igazad van tévedtem.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Akkor szerintem olvasd el mégegyszer, amit írtam és amit te válaszoltál rá! 😄

vissza térve a témára én nem nagyon tudom hogy a Remedy mégis mit vár a pc-s alan wake-töl, a játék körüli hiszti már réges rég lecsillapodott + a játékra váró pc tulajoknak is pofátlanul hazudtak, ezek után nem hiszem hogy jelentõs bevételt termelne pc-n.

kár hogy konzolon nem vették a játékot(szénné warezolták?;-) és nem lett sikeres.

"És mi van a PS3 kínálattal? Na annak a felét."

csak tudod ehhez meg az kellene hogy engem érdekeljen a ps 3 kínálat... de engem nem érdekel 😊 ennyit errõl.

ha meg mégsem jön ki valamelyik játék pc-re akkor sem dõl össze a világ, így is van ezer +1 játék amivel el tudom ütni a szabadidõmet.

Skynet
Az attólfügg mit tudsz pc-re megvenni. Az xbox360 kínálatának 98%-át? Igen. És mivan a PS3 kínálattal? Na annak a felét..😊
miért vegyek konzolt hogyha pc-re is megtudom venni? :-D

kissssss, Szefmester:
Qrva egyszerû a dolog, csak venni kell egy xbox 360 controllert a pc-hez és meg is oldva az irányítás probléma. 😄

"Mégis miért írnák újra alapjaitól az egész játékot?"

mondtam én olyat hogy újra kéne írni az egészet? na ugye hogy nem.

"Grafika marad"

lényegtelen.

"játékmenet marad"

nagyrészt szintén lényegtelen.

"irányítás változik"

na ez már lényeges, ha egy normális irányítás be van építve a játékba akkor máris egy élvezhetõ terméket vásároltunk meg, viszont ha az ellenkezõje valósul meg akkor tiszta pénzkidobás volt az egész, ezért is hoztam fel példaképen a RE4-et.

mindegy figyu a lényeg az hogy gamer barát legyen a program ne keljen az embernek mindenféle házi készítésû progira vadászni a neten hogy tudjon normálisan játszani az ember.

Irányítás változik? Ugyan már... majd ezúttal is meg kell nyomni a billentyûzeten vagy az egéren az X,Y,A,B,Ls,Rs vagy a Start gombot bizonyos helyzetekkor...
Konzolport? Természetesen. Mégis miért írnák újra alapjaitól az egész játékot? Grafika marad, játékmenet marad, irányítás változik. Kis optimalizálás és kész. Egyébként semmi értelme nem lenne kiadni, ha nem lehetne viszonylag olcsón portolni a játékokat. Fõleg azért nem, mert a többség úgyse venné meg. De, ha 100 ezer példányt el tudnak adni, akkor megéri a portolási költséget.
Akkor nézz meg egy Obliviont vagy egy Skyrim-t. Meg is látod a különbséget, de egy GTA-val is tudod ellenõrizni, vagy bármilyen friss multiplatform játékkal ahol a PC nem csak egy sokadlagos platform volt a fejlesztés során.
Nem láttam a Crysis 2-t konzolon, így nem tudom mennyivel jobb a PC-s. De a PC-n kurva gyenge volt minden téren. Az OK, hogy a yerli fik csak programozni tudnak, írni, dramatizálni, történetet mesélni nem, de a kód is rámisztõen gyenge volt, ahhoz képest, hogy a FarCry mérföldkõnek számított, még a PC exkluzív korszakban. Homályos textúrák, zéró tükrözõdés...és miközben az 580GTX-en full maxon nem lehetett 60 alá vinni az fps-t, egyes cikkírók arról meséltek, hogy ez a szar mennyire megfekteti a legjobb PC-ket is.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Teperinke
Eddig csak fikázták a PC piacot, most meg rájöttek, hogy mégis jól jön az a pár millió dollár minimális munkáért.

lwb
Nyilván nem fognak egy 1-2 éves játékot csak a PC miatt grafikailag update-elni, tehát BF3 szintû grafikát senki ne várjon.
Viszont a játékmenet az nagyon rendben volt konzolon és én konzolon is utálom a RE-féle irányítást. Egérrel, autotarget nélkül tökéletes lehet PC-n. Lényegében egy szimpla TPS csak lõfegyver mellé zseblámpa is és ennyi.

A sztori, a filmsorozat szerû felépítés miatt lett jó az Alan Wake. Én tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.

Én aláírom hogy a kezelõfelület/menü/irányítás miatt lehet fos egy konzolport de hogy grafika miatt, már vagy 2-3 éve erõsebbek a PCk mint a PS3 az XBox meg mégjobban le van maradva...emlékezzünk crysis2-re vagy maffiara ahol a PC-s változat mérfõldekkel jobb volt arról nem is beszélve hogy sokkal jobban finomhangolható, de ha új gémet akarsz a Rage is sokkal jobb PCn, már a grafikát említve, ez nem lehet kifogás max az hogy basznak rendes UI-t meg irányítást kerekíteni mögé...

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Nincs jó konzolport. Csak foskonzolport van. Ha más nem, a grafika van lebutítva. Ez van.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

anno ezt a játékot 2006 ban jelentették be. Pc,Xbox ra. a RE 4et nem szidni!!!<#eplus2>ps-en játszottam vele elõször . majd késõbb Pc-n is.ott 4x vittem végig.az (új cuccok miatt)én is szidtam amíg a kezembe nem akadt egy kontroller.utána semmi gond nem volt vele

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Hát igen, néha a bejelentés elõtt félnek a játékosok a konzolport átkától.. 😊
Frosty01
hja, csak nem a bejelentés 0. napján illették meg vele!

practitioner of the forbidden arts of death

"Viszont már elõre látom a fikázós "foskonzolport"-ozós irományokat"

miért mi a gond vele? ha kritikán aluli lesz a konzolport minõsége akkor megérdemli, annak idején a RE4 is megérdemelte a minõsíthetetlen jelzõt.

Na ez egy tök jó hír, hogy a csak pc-vel rendelkezõk is tudnak majd ezzel a marha jó játékkal játszani. Mondom ezt úgy, hogy leginkább csak xbox-on játszom.
Viszont már elõre látom a fikázós "foskonzolport"-ozós irományokat... 😊