Készül a PC-s Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egy középszerû játék,haverral untuk amikor vittük végig. Konzolon egyáltalán nem fogyott jól, a pc ezt nem fogja megváltani,nincs bene levédett multiplayer,jóesetben elmegy belõle 1 max 2százezer db...ennyi.😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
kár hogy konzolon nem vették a játékot(szénné warezolták?;-) és nem lett sikeres.
csak tudod ehhez meg az kellene hogy engem érdekeljen a ps 3 kínálat... de engem nem érdekel 😊 ennyit errõl.
ha meg mégsem jön ki valamelyik játék pc-re akkor sem dõl össze a világ, így is van ezer +1 játék amivel el tudom ütni a szabadidõmet.
Qrva egyszerû a dolog, csak venni kell egy xbox 360 controllert a pc-hez és meg is oldva az irányítás probléma. 😄
mondtam én olyat hogy újra kéne írni az egészet? na ugye hogy nem.
"Grafika marad"
lényegtelen.
"játékmenet marad"
nagyrészt szintén lényegtelen.
"irányítás változik"
na ez már lényeges, ha egy normális irányítás be van építve a játékba akkor máris egy élvezhetõ terméket vásároltunk meg, viszont ha az ellenkezõje valósul meg akkor tiszta pénzkidobás volt az egész, ezért is hoztam fel példaképen a RE4-et.
mindegy figyu a lényeg az hogy gamer barát legyen a program ne keljen az embernek mindenféle házi készítésû progira vadászni a neten hogy tudjon normálisan játszani az ember.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Viszont a játékmenet az nagyon rendben volt konzolon és én konzolon is utálom a RE-féle irányítást. Egérrel, autotarget nélkül tökéletes lehet PC-n. Lényegében egy szimpla TPS csak lõfegyver mellé zseblámpa is és ennyi.
A sztori, a filmsorozat szerû felépítés miatt lett jó az Alan Wake. Én tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
practitioner of the forbidden arts of death
miért mi a gond vele? ha kritikán aluli lesz a konzolport minõsége akkor megérdemli, annak idején a RE4 is megérdemelte a minõsíthetetlen jelzõt.
Viszont már elõre látom a fikázós "foskonzolport"-ozós irományokat... 😊