Nagyon is érzelmes volt a magát keménynek mutató Steve Jobs

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem biztos, hogy az IT sajto/media hibaja, hogy a magyar oktatasi rendszer alapveto hianyosagokkal kuzd. En muszaki technikumban vegeztem el a kozepiskolat, igy nem tudom, hogy az altalanos gimnaziumok mit nyujtanak, de mi tanultunk az altalad felsorolt emberekrol fizikan, matematika oran es kemian.

http://gaborszantai.co.uk/

56 év élet után 3 hét megemlékezés szerintem nem sok. Gondolom azért nem tudott róluk mondani sokat mert valószínûleg sokkal több apple reklámot lát nap mint nap mint mondjuk egy történelem könyvet. Mondjuk szerintem is probléma, hogy használható információ helyett szezonális termékek reklámaival tömik az emberek fejét.

Nothing Ever Changes

mostmár kicsit unalmas ez a pofa, hogy mindenhonnan õ folyik. nagyszerû dolgokat ért el, hurrá.
de szerintem meg elég elszomorító, hogy a minap megkérdeztem egy középiskolás ismerõsömet, aki elég sokat tudott nekem mesélni SJ egész világot megváltoztató brilliáns zsenijérõl. Ugyanakkor nem tudta, hogy kicsoda volt vagy mit tett le az asztalra neumann, bolyai, teller ede, jedlik ányos, rubik ernõ vagy déri miksa (neumann-t eltalálta, hogy "valami köze volt régen a számtekhez").

Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

← ElőzőOldal 2 / 2