53
  • G_ArchAngel #13
    Eleg sok helyen cimlapon volt Ritchie halala, meg az Index.hu-n is.
    Mondjuk en inkabb hirportalokat olvasok, igy lehet ezert talalkoztam vele. Valoszinuleg 4chan-en es 9gag-en nem volt.
  • G_ArchAngel #12
    Ezert tisztelem a spartaiak emleket: az ilyen szart, mint te, ledobtak volna a Tajgetoszrol.
  • Bhalage
    ebbol a Jobsbol amit en levagom, amivel a hetkoznapi ember szembesul, hogy egy igazi FASZARC volt. akar halott akar elo.
    mint embert sajnalom hogy meghalt, de mint a nagy steve jobsot magasrol es nagyivben szarom le, nem vagyok se fanja se utaloja, egyszeruen annyira kozombos, hogy jobban mar nem is lehetne.

az meg hogy bill gates, steve jobs, orban viktor es egyeb okos es nagy emberek mennyire erzelmesek azt meg kúrvára leszarom.
  • Anomaly
    Róla nem is tudtam, hogy meghalt :( Bár mondjuk kicsit morbidnak tartom összehasonlítani élete munkájukat haláluk napján :/ De a kép magáért beszél XD
  • bdzsana
  • asgh
    Valószínüleg mindenkinek akad olyan ismerőse, aki tudja ki az az Alekosz, de nem tudja ki volt Bolyai. És ha már Bolyait valamiért nem futtatja a média, akkor már inkább Jobs, mint valami balf..sz, akinek egyetlen teljesítménye, hogy két héten át böfögött egy kanapén.
  • bdzsana
    Persze Dennis Ritchie-ről nem emlékezik meg senki, sőt szerintem azt sem tudják az emberek ki ő. A c nyelv megalkotója. Nélküle se c++ se c# se Mac, se iPhone, se iPad, se Linux, se XBOX se PS. Azt a programozási nyelvet alkotta meg, amire a mai alkalmazások 90%-a épül...
    Jah ő is most halt meg nem rég 2011 októberében.
  • Narxis
    Nem kötelező elolvasni a cikkeket.
  • narumon
    Szerintem rengeteg olyan dolgot fel lehetne sorolni a mai fiataloknak amiről fogalmuk sincs - akár történelem, akár társadalom kultúrában. Teljesen máshogy szemlélik a világot mint mi. Mások a prioritások, más az érzelmi kultúrájuk más az egész életvitelük. És bár nekem nagyon unszimpatikus, de ki vagyok én, hogy kijelentsem, hogy az nem jó. Ránk is ferde szemmel néztek szüleink...
  • narumon
    A könyv egyébként "kötelező olvasmány" a fikázóknak is a legtöbb fikájukra ugyanis benne van a válasz.
  • G_ArchAngel #3
    Nem biztos, hogy az IT sajto/media hibaja, hogy a magyar oktatasi rendszer alapveto hianyosagokkal kuzd. En muszaki technikumban vegeztem el a kozepiskolat, igy nem tudom, hogy az altalanos gimnaziumok mit nyujtanak, de mi tanultunk az altalad felsorolt emberekrol fizikan, matematika oran es kemian.
  • Anomaly
    56 év élet után 3 hét megemlékezés szerintem nem sok. Gondolom azért nem tudott róluk mondani sokat mert valószínűleg sokkal több apple reklámot lát nap mint nap mint mondjuk egy történelem könyvet. Mondjuk szerintem is probléma, hogy használható információ helyett szezonális termékek reklámaival tömik az emberek fejét.
  • mcganyol
    mostmár kicsit unalmas ez a pofa, hogy mindenhonnan ő folyik. nagyszerű dolgokat ért el, hurrá.
    de szerintem meg elég elszomorító, hogy a minap megkérdeztem egy középiskolás ismerősömet, aki elég sokat tudott nekem mesélni SJ egész világot megváltoztató brilliáns zsenijéről. Ugyanakkor nem tudta, hogy kicsoda volt vagy mit tett le az asztalra neumann, bolyai, teller ede, jedlik ányos, rubik ernő vagy déri miksa (neumann-t eltalálta, hogy "valami köze volt régen a számtekhez").