9
-
njozef1984 #9 Én nem tudom hogy mennyi lenne az az összeg amire azt mondják nyereséges. Nekem az a lényeg hogy tetszett a film és szerintem a folytatás is tetszeni fog. -
Paul #8 Elfogadom amit írsz , legyen akkor 75 misi ,azért az sem olyan rossz...én csak ezért írtam "hiszen az első rész, a Kobra árnyéka annak ellenére számít komoly csalódásnak" mennyi lett volna ami nem okoz komoly csalódást ? -
sazjo #7 Az számít sikernek ami Amerikában behozza a ráfordított pénz másfélszeresét!
Tehát ha 100 millából forgatnak és 150 a bevétel! -
kalapos01 #6 Nem nevetséges, mert azt hiszed, hogy úgy működik a rendszer, hogy minden nyereséget megkap a stúdió. Meg egyébként is, az számít, hogy ahhoz képest, hogy mennyit akartak, mennyi pénz jön be.
Ha 175 millióba került és 60 millió volt a reklám, Amerikában meg 150 millió bevételt hozott (ennek a fele a mozié), akkor a 235 milliós költségre kemény 75 milliót kap otthon a stúdió. Ez ám a 100% nyereség. (A nemzetközi pénz meg az ottani forgalmazóké meg moziké leginkább.) -
Mister #5 jóez, várjuk.
-
nessboth #4 fuck meee, ez aztán ÜTŐS lett! Felsorakoztatták a népszerű sztárokat, és egy komolyabb GIJOE-t rittyentettek. LE a kalappal. Valahogy ilyen hangulatváltás tenne jót a Transformersnek. -
Paul #3 Aha..Amerikában és Amerikán kívül is 150 misi és 175-ből készült az akárhogy számolom majdnem 100% nyereség és ez sem elég ? Nevetséges...
Amúgy nekem tetszett az első rész is , szóval jöhet ez is :) -
Axlkenobi #2 Jópofa előzetes, nekem bejött. A 2009-es első rész is tetszett, úgyhogy várom ezt is.
Storm Shadow-t hazavágja Snake Eyes az első rész végén és beleesik a vízbe, de tipikusan olyan szitu, hogy simán visszahozható a karakter. -
pokolfiu #1 a fehérninja nem halt meg az első részben? brúszi belépője meg kicsit olyan mint a RED egyik jelenete... :)