2013-ig is elhúzódhat a merevlemez hiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze tudtam, hogy vannak komolyabb IT gyartoreszlegek is arra, de hogy bizonyosakbol CSAK ott van es mindegyik uzem arvizveszelyes helyen! Na ezt valahogy nehezen hiszem el, amellett, hogy Kanadatol Japanok vannak kisebb-nagyobb merevlemezgyarto cegek. Anno Magyarorszagon is volt(vagy meg van?)..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Odaülni egy 7200 RPM-es HDD-vel szerelt gép mellé olyan, mint visszautazni középkorba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez a vattacukortól az anyahajóig így van mindennel.
molnibalage: nem jó irányból nézed. nem azért veszed meg mert nincs rá igényed de olcsó, hanem azért mert van rá igényed és nem elérhetetlenül drága.
Azt is mondhattad volna "Nem értem. Ha nekem szükségem van Ferrarira akkor is kipengetem, ha tízszer annyiba kerül".... hát nem. Az élelmen és a meleg ruhán kívûl kb. mindenben ahhoz fogod igazítani a "szükségedet" amit megengedhetsz magadnak 😊
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Bár, nem panaszkodom, én még jól állok merevlemezek terén.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2.3.14 Bill apostol könyve.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze mondhatnánk, hogy ha el tudja adni, akkor mégiscsak feleslegesen van nála, de azért ez nem feltétlen igaz. Lehet most tökig tölti a megmaradt HDD-ket, sok mindent kiír DVD-re ideiglenesen, stb.
ha a termelt vinyók 1/3-a esett most ki, az nem indokolná a dupla árat (mert az összbevételük így még magasabb lenne az eddiginél). Szerintem a vinyók ára azért szállt így el, mert a nagy megrendelõik igényeit mindenképpen ki akarják szolgálni, közel azonos áron mint eddig (hogy ne veszítsék el õket), így aztán annyira meg kellett emelni a kiskerben forgó darabaok árát, hogy drasztikusan csökkenjen a fogyasztás.
Mellesleg a piac szépen korrigál, kiderült hogy rengeteg "felesleges" vinyó van kint a népnél, elég csak megnézni a használt hdd hirdetéseket. mindenki eladna.
off:
Lack, az a baj, hogy ez relatív. a vinyók árához méred az ssd-t. de mire 25k lesz 500giga, addigra mondjuk lesz 10terrás hdd (3-4év) hasonló áron és ezért továbbra sem lesz számodra vonzó alternatíva. én vettem még 500MEGAbájtos vinyót több mint 25ért (15évvel ezelötti Forint árfolyamon számolva). az akkor jó ajánlatnak számított, tehát minden relatív.
Különben meg napjainkban minek 500G ssd? az nem háttértárnak való. op rendszert és a leggyakrabban használt programokat érdemes rárakni, semmi mást (arra meg elég a 64-128G).
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR