13
  • Jawarider
    Remélem TLJ nem csak a nevét adta a filmhez és szerepel benne 2x5 percet. Sajna nekem nem várós.
  • Evoluti0N
    Heh, párszor hangosan felröhögtem a traileren. Jó kis film lesz ez
  • Szefmester
    Fura ez nekem...ezt az időutazós mentsük meg K-t sztorit láttam nemrég a rajzfilm verziójában. Ahogy ott láttam ha jól emlékszem a szabadságszobros poént is, mondjuk ott nem a Neutralizálót fogta hanem a fáklya volt maga az eszköz. :D

A villanás színe meg lehet fejlesztés is. :D Lehet a kék fény jobban töröl. :P
  • bino512
    várós :D
  • Garou
    Azért elég sürgős nekik szvsz, hogy a beleölt sokmillió dollárt visszakapják. A premierek pozicionálásában sok minden bejátszik, de hogy annyira ráérnek, az nem.
  • kalapos01
    Az előzetes van kész, nem a film. És miért mutassák be holtidőben, amikor nyáron is lehet adni, amikor mindenki moziba megy? Nekik nem sürgős.
  • Old PS Fanboy
    Ez valami eszetlenül jó lesz!:D
  • Desiderata #6
    most ha kész a film akkor minek várni május végéig?
  • kissssss
    00:11 OMG :-DDD colunbiás feliratnál hangosan felnevetem XD erre a filmre be fogok ülni az már biztos.
  • Béka Benő
    Na és a Csatahajó előzetese hol marad ? :D
  • semmikozod
    A második rész után sose gondoltam volna, hogy ilyesmit fogok mondani, de... érdekel ez a harmadik rész is. :D
  • Narxis
    De. Am. kurva jó lesz, így trailer alapján.
  • cstommy
    Csak nekem tünt fel hogy most kéken villanik a Neutralizáló? rágen nem piros volt?