Hogyan lopjunk el egy felhõkarcolót?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A rablós filmekben, mint az Ocean's-trilógia vagy a Vagányok címû zseniális sorozat, általában mindig fontos a csapat összeállítása: van, aki ehhez, más ahhoz ért, valakinek ez, másnak az az erõssége, azaz mindenkinek van személyre szabott feladata, mindenki kap lehetõséget a pozitív értelemben vett villogásra. A Hogyan lopjunk felhõkarcolót? viszont ezen a téren hatalmasat zakózik, ugyan a fõszereplõk toronyházas tudása jól jön ugyan, de ettõl még a karakterek teljesen csereszabatosak, a csapat véletlenszerû, márpedig ebben a mûfajban mindez fõbenjáró vétségként kezelendõ. "
Pont hogy ettõl lesz reális mert ha egyszer õk dolgoznak ott akkor csak belõlük lehet válogatni..és nem szednek össze mindenféle nyálat mint az említett filmben tették.
Pont hogy ettõl lesz reális mert ha egyszer õk dolgoznak ott akkor csak belõlük lehet válogatni..és nem szednek össze mindenféle nyálat mint az említett filmben tették.
Hát...azért ez a cikk messze túlértékeli a filmet ! Egyszer nézhetõ de az átlag palace árakat biztosan nem éri meg ! Ben stiller gyengén szerepel, Eddie Murphy meg alig...és nagyon gyenge a szerepe, ami lehet nem is az õ hibája, mert talán megpróbálja a legtöbbet kihozni belõle de erre nem igazán kap lehetõséget. Õ az a sokadik mellékszereplõ ebben a filmben akire, ha nincs neve nem is emlékeznek késõbb...szal én biztosan visszakérném a jegy árának a felét !
Fri
Fri
Én borzalmasra számítottam, ehhez képest egészen jól szórakoztam. Ennyit megért. :)
Igazi egyszer nézõs film, de a jobbak közé tartozik szvsz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Naa..azért Ratner végigvitt egy egész jó trilógiának mondható Rush hourt,ami nekem azért nagy kedvencem marad,függetlenül attól,hogy a sorszámmal arányosan gyengült is:)