5
-
AZTA #5 "A rablós filmekben, mint az Ocean's-trilógia vagy a Vagányok című zseniális sorozat, általában mindig fontos a csapat összeállítása: van, aki ehhez, más ahhoz ért, valakinek ez, másnak az az erőssége, azaz mindenkinek van személyre szabott feladata, mindenki kap lehetőséget a pozitív értelemben vett villogásra. A Hogyan lopjunk felhőkarcolót? viszont ezen a téren hatalmasat zakózik, ugyan a főszereplők toronyházas tudása jól jön ugyan, de ettől még a karakterek teljesen csereszabatosak, a csapat véletlenszerű, márpedig ebben a műfajban mindez főbenjáró vétségként kezelendő. "
Pont hogy ettől lesz reális mert ha egyszer ők dolgoznak ott akkor csak belőlük lehet válogatni..és nem szednek össze mindenféle nyálat mint az említett filmben tették. -
ujfe #4 Hát...azért ez a cikk messze túlértékeli a filmet ! Egyszer nézhető de az átlag palace árakat biztosan nem éri meg ! Ben stiller gyengén szerepel, Eddie Murphy meg alig...és nagyon gyenge a szerepe, ami lehet nem is az ő hibája, mert talán megpróbálja a legtöbbet kihozni belőle de erre nem igazán kap lehetőséget. Ő az a sokadik mellékszereplő ebben a filmben akire, ha nincs neve nem is emlékeznek később...szal én biztosan visszakérném a jegy árának a felét !
Fri -
Shakata #3 Én borzalmasra számítottam, ehhez képest egészen jól szórakoztam. Ennyit megért. :) -
#2 Igazi egyszer nézős film, de a jobbak közé tartozik szvsz. -
xido #1 Naa..azért Ratner végigvitt egy egész jó trilógiának mondható Rush hourt,ami nekem azért nagy kedvencem marad,függetlenül attól,hogy a sorszámmal arányosan gyengült is:)