Itt Madagaszkár 3 első előzetese - szinkronosan is

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom mit kell fikázni a filmet. Én nem tartom magam "alja-magyarnak" és a Shrek is elment egynek. Ezeknek a filmeknek a célja a szórakoztatás és én felnõttként is jól tudok rajta szórakozni. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Jó poénok voltak az elsõ két részben is, szépen is meg van rajzolva és aki nem tud a pingvinek poénjain nevetni az zombi!

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Csak az egész filmet vágta tönkre az erõltetett akcentus, ahogy senki sem beszél. Mondjuk az a film elve elég mélypont volt.
A Rózsaszín párducban jól oldották meg. Igaz,kellet egy Szombati Gyula.
Kár, hogy a francia akcentus nem jön át a szinkronon.
Na a világhírû alja-magyaroknak ez is jó lesz, mint a többi igénytelen Shrek-folytatás...
"<...>aki akarja, össze is hasonlíthatja,<...>"

Basszus! A szinkron úgy lett összerakva, mint ahogy az 1. és 2. részben is volt! Akkor mi a ">#&>#&@#&@{>#{"-nak felvetni azt a gondolatot, hogy esetleg nem jó?!? Az lett volna a rossz húzás, ha teljesen más szinkronhangok vannak, mint amiket már megszokhatott mindenki!

De mi a fenének húzom fel magam? Ez a hír Viktor szüleménye. Csak nyugi. Inkább olvass(ak) mást...
- Ránk tapadtak!
- Paparazzziiii 🤣
Még játéknak is ronda lenne.