Karcsonykor SP-s valóságshow-val támad a TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy újabb ok arra, hogy ne nézzem a tv2-õt! Még egy ilyen nagyon jó ötlet és zárolom a csatornát, hogy szörfölés közben se lépjek oda, véletlenül se!
Karácsonyi program a tévében nálam az eurosport csupa sport, vagyis a wattok. Az évben történt baleseteket mutatják be. Eléggé vicces, persze aki esett annak nem, de mivel megúszta így nem baj hogy nevetünk rajta. Valószínûleg õ is így tesz mostanra! Dec 24-én már 19h-tól lesz egészen éjfélig, vagy még tovább is, ezt nem tudom. Persze nem egyszerre nézem meg, felveszem majd és ilyen SP Show-k helyett kitûnõ lesz!
Utána olvastam SP = Szexi Pasi, ah 😄
gondolom azért sp a neve, mert a mai generációk a south parkot és a speedet is szeretik és ezért az sp nevet egy pozitív élménnyel csatolják össze és máris egyértelmû hogy miért népszerû ez a kis köcsög 😄
Basszus! Én is a South Parkra gondoltam. 😄

Azt hittem south park karácsony lesz, mûveletlen vagyok a tini bálványokból 😄
Miért néztek tv-t? Buták vagytok?

Te is sok szenny mûsort néztél, amiben büszkén hirdetik, hogy a buzizó valójában látens meleg.
Nem baj hogy fartúró vagy, de legalább ne hirdesd büszkén!
SP showjától ments meg Uram minket!

Igazából én nem ismerem annyira, de az efféle homofóbia elég jellemzõ kórisme a látens melegekre: aki akkor kezd el buzizni, amikor szóba sem kerül a dolog, az az esetek többségében csak elfojtja magában a nem túl természetes késztetéseket. Itt lehet, hogy az frusztrálja SlayR-t, hogy ez a gyerek nem meleg, így nincs esélye nála. Nem tudom.
Nuclearity
de nem is hetero, csak azért mert fanságod elvakít.

Csak azért, mert úgy ítéled meg, hogy szép a srác vagy neked tetszik az arca, még nem meleg.
Fiúk a klubból magyar változat? Nincs enélkül is elég homokos a tvben?