17
Vodafone Smart Tab 7
  • astrobal
    #17
    megmondaná valaki, hogyan lehet ezen a tableten a mobilnetet kikapcsolni? apndroid nem kompatibilis, toggle gombok meg nincsenek. a menüben meg nem találtam. béna vagyok, error error.
  • Nahar
    #16
    Két teszt:

    Vodafone Smart Tab 7 teszt - a manőver

    Vodafone Smart Tab 7 - királyfi
  • morzsi555
    #15
    Dehogyis, tök jó az Ideos S7 Slim. Egy csomó gameloftos játék működik rajta (az igaz, hogy sokat kellett keresgélni működő verziókat), könyvolvasónak is nagyon jó, gps is van benne és jól működik, netezés sem olyan vészes, főleg ha felrakod a Dolphin browser-t. És ugye olcsón hozzá lehet jutni (tmobile, invitel ugye).
  • asde3
    #14
    Értem. Most még a Huawei ÚJ padja felé húzok. A Mediapad elnevezésű új tabuk nem rossz szerintem, ugyanúgy mint a vodafone tab-nál csak pár plusszal több, :

    android 3.2
    7” !IPS! lcd HD LCD (1280x800)kapacitív érintőkijelző
    Wifi
    sim kártya foglalat (3g) mobilnet
    kamerák, hd videórögzítés
    4100-as akku
    Bluetooth
    gps
    1,2 GHz-es, Kétmagos processzor
  • Lord Nomak
    #13
    Ideost ne vegyél, én megvettem.. kár volt. Inkább ezt a Smart Tabot, ebben van cucc rendesen. Az ideos kb annak jó akinek csak filmezésre kell egy tab. Semmi másra nem használható.
  • sanyicks
    #12
    7900ft havonta? duplázott forgalomkorláttal? LOL akkor az alap 4 gbyte/hó? Az vicc, 1000 forint/hót meg is érne.
  • jackoneill90
    #11
    Beperelni! Apple másolat ez is. Ha jobb tiltsák ki európából.
  • asde3
    #10
    Jah és ami miatt néztem +gps is, ebbe az nincs mi?:(
  • asde3
    #9
    Hello! Épp egy tablet vásárlás előtt állok. Az első szemezésem a //huawei ideos slim 7// aztán gondoltam várok a "huawei mediapad-ra, mert abba is már 3.2 honey lesz stbstb. Most láttam ma épp ezt a vodafone smart tab-ot az oldalukon. Elé jónak tűnnek az adatai.... friss op stbstb mi a véleményetek?
  • Nahar
    #8
    Ennyit találtam:
    "Remek hír, hogy mindkettőben 1,2 gigahertzes Qualcomm Snapdragon processzor dolgozik, amelyet az ismeretlen gyártójuk mérnökei 1 GB memóriával egészítettek ki."
  • Nahar
    #7
    Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének, mivel teszt még nem érhető el.
  • Firerock
    #6
    Ez is Huawei?
  • daemonervosa
    #5
    "akik elérhető áron szeretnének csúcsminőségű, a legújabb technológiai igényeket kielégítő géppel büszkélkedni"

    COOL STORY BRO
  • Narxis
    #4
    Fain cucc.
  • Met
    #3
    amúgy ez olyan cuc ha bekapcsolom még a földet is megrezegteti?
  • Met
    #2
    reklám? ban
  • Nahar
    #1
    Olcsón adja saját tabletét a Vodafone

    Már hazánkban is elérhető a Smart Tab 7.




    A szeptemberi IFA kiállítás egyik nagy újdonsága, a Vodafone Smart Tab 7 már elérhető a Vodafone üzleteiben, tökéletes karácsonyi ajándékot kínálva az okos megoldásokat kedvelő felhasználóknak.
    A Vodafone első sajátmárkás táblagépe azokat a felhasználókat célozza, akik elérhető áron szeretnének csúcsminőségű, a legújabb technológiai igényeket kielégítő géppel büszkélkedni. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a Vodafone Smart Tab 7 otthon és útközben is kiváló teljesítményt nyújt. A készülékben egy 1,2 gigahertzes kétmagos processzor dolgozik, így igazán élvezetes vele a böngészés. Az Android 3.2 operációs rendszer támogatja az Adobe Flash és a HTML5 technológiákat, ráadásul az előretelepített tartalmakon kívül, több mint 500 000 letölthető alkalmazás áll még a felhasználók rendelkezésére az Android Marketen. A táblagép 7 hüvelykes kijelzőjének és a Google Maps-nek köszönhetően mostantól az utazás is stresszmentes lehet, hiszen a felhasználó gyorsan és biztosan megtalálhatja úti célját.
    A Vodafone Smart Tab 7 már 6 900 forintért elvihető a Tablet MobilNet 14 tarifacsomagra vállalt kétéves határozott idejű szerződés esetén. A tarifacsomag havidíja 7900 Ft, amelyhez január végéig dupla, azaz 8 GB adatforgalom tartozik.

    A Vodafone Smart Tab 7 fő jellemzői:
    - 7”, WXGA 1280x800 pixeles felbontású kapacitív kijelző.
    - Kétmagos, 1,2 GHz-es Qualcomm processzor.
    - Gyors internet-elérés, a WiFi mellett a beépített 3G/HSDPA modemmel 14,4 Mbit/s elméleti maximális letöltési és 5,76 Mbit/s feltöltési sebességre képes
    - Nagy felbontású fotózás, és HD videofelvétel a 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátlapi kamerákkal.
    - A HDMI kimenettel rendelkező táblagép TV-hez csatlakoztatható, így a nagyképernyős játékon kívül a HD videofelvételek és képek is megtekinthetők.
    - A készülékben egy 4000 mAh teljesítményű akkumulátor teljesít szolgálatot.
    - 16 GB belső memória, amely 32 GB-ra bővíthető.
    - Tömege mindössze 319 g.