51
  • Kingfisher
    Nekem már a 8.x és a 9.x is csinált ilyet rendszeresen. Mivel sehol nem találtam erre választ és megoldást, abbahagytam az Opera használatát.
  • noland
    Nekem ha új lapot nyitok meg akkor is néha percekig vár (nem válaszol) és csak ritkán nyitok meg videomegosztót. Ahogy egyre öregszik egy friss Windows telepítés egyre többet vár. Ez miért lehet?
  • aronvirginas
    Az indulási időn valóban lehetne még javítani, de ne felejtsük el, hogy a böngészőt a legtöbben egyszer indítják el, mikor a gépet is bekapcsolják.
  • Zolivok
    a tudatlan a legnagyobb sértés ez még elmegy
  • gombabácsi
    ilyenért leidiótázni valakit...
  • Komolytalan
    Ja, meg az államadósságért is íz új flash player a felelős. Idióta...
  • gombabácsi
    de akkor a chrome miért nem csinálja ezt?
  • gombabácsi
    bocs, igazad van, a betöltésre meg kilépésre gondoltam
  • aronvirginas
    "kár hogy az opera egyre lassabb, egyre bugosabb egy ideje"

Ezt mégis mire alapozod? Csak mert minden létező benchmark alapján gyors és az UI sokkal reszponzívabb mint mondjuk a Firefox esetében. Bugok meg vannak, de csak a snapshotokban és bétákban találtam olyan bugot, amely a mindennapi használatot ellehetetlenítette vagy akár csak megnehezítette.
  • kvp
    "elég gyakran ki se lép hanem ott marad, ráadásul 100%-os proci használattal (dual magon csak egyik mag)"

Az uj flash player nem tudja eleg gyorsan elereszteni a foglalt eroforrasokat a cache-bol. Ha nem inditott az ember a bongeszes soran flash-es tartalmat, akkor nem jon elo a gond. Flash eseten is joreszt csak az uj videogyorsitast igenybe vevo tartalmak fogjak meg.
  • gombabácsi
    na ezt letöltöm

kár hogy az opera egyre lassabb, egyre bugosabb egy ideje...

másnál is van az, hogy nem tud kilépni? exit után a task managerben percekig ott van, lassan csökken a memóriahasználat, és elég gyakran ki se lép hanem ott marad, ráadásul 100%-os proci használattal (dual magon csak egyik mag)