54
-
nlght #14 Amúgy számomra nem egyételmű hogy elég ezt a Navitoclax-ot beszedni vagy ez a kezelés egyik lépcsője csak, meg hogyhogy már neten lehet rendelni amikor még csak egérkísérleteknél tartanak? Azért érdekelne mert egy családtagom 2 hete kapott eredmény h kiújult a prosztatarák pedig már egyszer legyőzte :( -
MacropusRufus #13 sztem nem olyan vészes. A mostani kezelések is komoly kárt tesznke a szervezetben, lévén, hogy a mostani khemo anyagok is sejteket ölnek, csa már egyre inkább célzottan. Ha a sugárkezelést nézzük, akkor meg egyenesen rombol a kezelés, és komoly károkat okozz. DE: egy olyan embernek akinek ez az esélye maradt nem számít semmi, ami teljesen érthető. Továbbá: a cikkben említett 2-doixiglükózt már jelenleg is használják a gyógyászatban ;)
-
#12 Jaj, nem Broanfka, hanem Broafka. Na, itt az eredménye a pici billentyűknek, meg az öreg-szem-nek..... -
#11 Kedves Broanfka, egyrészt "csak" 879euro, másrészt van raktáron.
Az én koromban amúgy nagy esély a prosztata ráknak, úgyhogy ezek után bátrabban, és kevesebb rettegéssel tekintek a férfigyógyász vizsgálati eredményére.
-
#10 Nem hangzik túl jó ötletnek a legalapvetőbb tápanyagforrást felhasználni erre a célra, de legalább vannak ötletek. Ez is túl nagy ágyú, amit nem csak a ráksejtek szívnak meg.
Bár ez az illető életstílusától is nagyban függ. -
#9 csekély ár az életért, nem? Ha igen közeli rokon (anyu, apu, testvérek) rákosak lennének, és 1000 dollárt kéne fizetni, összekaparnám, eladnám a gépemet...
mondjuk nem tudom mennyi kéne belőle a szervezetnek, a rák ellen, de az árát majdnem eltaláltad :D
itt a 100 mg-os kiszerelés csak potom 900 euró
(és abból nincs is készleten)
ugye-ugye, fizetni kellett volna azt a bizonyos TB-t! :D -
#8 már jó lenne a két leghalálosabb betegség gyógymódját megtalálni (rák, aids) már több éve... évtizede szenvednek a gyógymód megtalálásával, de csatlakozva za első hozzá szólóhoz, ez ígéretesnek tűnik, és ha a 20 féle rák típusból csak 15-öt vagy akár a felét meg lehetne gyógyítani ezzel, akkor én is teljes szívemből drukkolok nekik
csak sajnos szerintem ez egy újabb olyan hír, ami így kezdődik, hogy "de jó, 10-ből 9 patkány túlélte, és eltűnt a rák" aztán ezekből se lett semmi, pedig az első ehhez hasonló hír már vagy 10-15 éves -
#7 amúgy nekem is egyből ez jutotteszembe -
#6 Nem lesz ebből se semmi mint ahogy az eddigi fejlesztéssekkel sem lett semmi. Kb 20 éve gyógyítható lenne a rák. De a gyógyszer gyáraknak és a kormányoknak(amerikában a legdurvább a helyzet) nem érdekük hogy meggyógyuljanak az emberek. -
nlght #5 tök jó lenne, ha működne embereken is, a családban sajna komoly hajlam van a rákra :( és azt is remélem, hogy nem 1000 dollárért fogják adni a gyógyszergyárak -
mkfdd #4 Pálinka :) -
T0nk #3 /TROLL ON
Na és ha valakinek agyrákja van, azzal mit csinálnak?
/TROLL OFF
:) -
#2 megvan a rák ellenszer? Nobelt nekik ^^ -
Anomaly #1 Húú ez ígéretesnek tűnik. Nagyon remélem, hogy sikerült nekik minden. Drukkolok nekik.