Anno 1777

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScR3Am
Paypal-ra vagy bankszámlára! Amúgy elkezdték javítani a béta verziót, igy hamarosan nagyon befog indulni a játék. Szerintem egy próbát megér, nekem lassan összegyûlik hogy kérjek ki pénzt! 😊 Mivel meghivásos módon tudtok regisztrálni, itt a meghivó -> http://www.anno1777.com/index.php?i=270062

-- ScR3Am

tigeroo
és az irl kifizetés hogy mûködik?
Zsolek123
rabszolgaként kezdesz, ha feljebb mászol a létrán és lesznek rabszolgáid, akkor õk is adóznak neked majd
én most 8%-ot adózok a fizumból. ami most 1,06 HUF-ot jelent

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Zsolek123
TrevorCullum néven vagyok fent.

tigeroo
na jó akkor hagyom a csecsbe, én nem fogok 9%-ot leadózni semmilyen referálónak sem 😊
Robez84
fail

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Igen, úgy néz ki, ha az én meghívó linkem nélkül is lehet regisztrálni, de akkor az olddeath alá kerültök, gondolom az valami admin lehet. Elnézést kérek a félretájékoztatásért.
tigeroo
ez referral linkes? mi ez az olddeath?
Zsolek123
jól hangzik.
holnap lesz erõm akkor kipróbálom.

Találtam egy érdekes játékot, hasonló mint az eRepublik, de itt még nagyon kevés Magyar játszik, ezért kicsit népszerûsíteném, sosem árt az erõsítés!
www.anno1777.com

A játék ismertetõje, csak Angol és Román nyelv választható jelenleg:
\"Az Anno 1777 egy online játék, amely szimulálja a gazdasági, politikai és katonai rendszert a valós világhoz hasonlóan. Te egy XIII.-ik századi polgár vagy, aki minden szinten harcol, hogy elõretörjön a társadalmi hierarchiában. Üzleteket nyithatsz, kormányzó lehetsz, vagy katonai birodalmat építhetsz. Minden rajtad múlik. Más játékokkal ellentétben a virtuális pénz az Anno 1777-bõl átváltható igazi pénzre, oda-vissza. Más szóval a pénzügyi siker a virtuális világban a valóságban is pénzügyi siker lehet. Az Anno 1777 közvetlenül böngészõben játszható, mint például az Internet Explorerben és nem szükséges letölteni\"

A játékon belül nyugodtan írjatok (Pwnerka), amiben tudok segítek, még én sem játszok túl régóta, így nem ígérem, hogy egybõl tudok majd válaszolni mindenre, de igyekszem utánanézni a dolgoknak mihamarabb.

Tipp a kezdõknek: Jelenleg ad a Magyar állam maximum 3Ft-ot egy gyõztes harcra (Fight menüpont), érdemes harcolni annyit, hogy összejöjjön egy +25 energiát adó ház 24órás kibérlésére, azután elmenni dolgozni egy céghez. 7Ft körül van már ilyen ház, esetleg lehet még kapni bort is 10Ft körül, amik 5csillagosak, azokból jelenleg a helyi piacon 25energiát növelnek azonnal, míg a lakás lassan adja, 24 óra alatt a 25 pontot. 20percig tart egy csata (és 1%nyi energiát elvesz), akinek van türelme és sok ideje az egybõl összeszedheti mindkettõt. Mivel az energia befolyásol mindent, és folyamatosan csökken, így kezdésnek nagyon jól jöhet. Ha valakinek csak 10%on van az energiája, az azt jelenti, hogy az állami csata bónuszból is maximum 10%ot kaphat.

Ami izgalmasabbá teszi a játékot az eRepublikhoz képest, hogy itt van lehetõség kifelé is venni a pénzt. Játékbeli virtuális Ft-ból (vagy akármilyen pénznembõl, amelyik ország területén dolgozik az ember), azt át lehet váltani aranyra, az aranyat meg Eurora. Folyamatosan változik az árfolyam, mert vannak akik befelé rakják a pénzt, mint ahogy más hasonló játékokban megszokott, csak itt nincsenek kimondottan prémium lehetõségek, össze lehet szedni a pénzt szép lassacskán mindenre csak játékból is.