Rém fura lett a várva várt Rubik kockás horror előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt ne mond, hogy most újranézve a Péntek 13-mat annyira paráznál rajta
Semmivel sem jobb , csak az emlékek megszépítik, mikor még újnak számított egy olyan slasher film és kiskorodban beszartál tõle,mikor apuci megengedte, hogy megnézd vele 6 éves korodban
Semmivel sem jobb , csak az emlékek megszépítik, mikor még újnak számított egy olyan slasher film és kiskorodban beszartál tõle,mikor apuci megengedte, hogy megnézd vele 6 éves korodban
PSN ID.: Beegabor
Attól függetlenül,hogy biztos megfogom nézni(lehet csalódok benne majd,de megnézem) el kell mondani, megint egy összelopkodott filmet láthatunk a következõ filmekbõl:
Halálos kitérõ (erdõs részek, ne menjetek oda,de party arcok ezért odamennek téma)
Elhagyott szoba (megfigyelik õket a kis házikóba kamerán, egymás szobájába is átlátnak stb.stb..)
Péntek 13 (tóból elõmászó "élõhalott" akármi teljes jelenet copy és utána is jó pár rész kivehetõ már a trailerbõl hogy arra hajaz)
Ideglelés (1:46tól a kamera beállítás szintén jelenet copy totálisan arcába a kamera)
2:00 rengeteg filmbe ellõtték már ezt a "bloodbath" szerû jelenetet ahogy a falon a résekbe végig folyik...stb.. pl: Pengébe is
És nem utolsó sorban, Sziklák vére (The Hills Run Red) 2:03-2:04 tiszta BabyFace díszlet másolat
Na meg a kocka sorozat... de ez gondolom mindenkinek egyértelmû a végén.
Kezdenek kifogyni az ötletekbõl a filmesek....<#rolleyes>#rolleyes>
Halálos kitérõ (erdõs részek, ne menjetek oda,de party arcok ezért odamennek téma)
Elhagyott szoba (megfigyelik õket a kis házikóba kamerán, egymás szobájába is átlátnak stb.stb..)
Péntek 13 (tóból elõmászó "élõhalott" akármi teljes jelenet copy és utána is jó pár rész kivehetõ már a trailerbõl hogy arra hajaz)
Ideglelés (1:46tól a kamera beállítás szintén jelenet copy totálisan arcába a kamera)
2:00 rengeteg filmbe ellõtték már ezt a "bloodbath" szerû jelenetet ahogy a falon a résekbe végig folyik...stb.. pl: Pengébe is
És nem utolsó sorban, Sziklák vére (The Hills Run Red) 2:03-2:04 tiszta BabyFace díszlet másolat
Na meg a kocka sorozat... de ez gondolom mindenkinek egyértelmû a végén.
Kezdenek kifogyni az ötletekbõl a filmesek....<#rolleyes>#rolleyes>
El. Psy. Congroo.
amúgy tipikus tinihorror.
fiatalok mennek bulizni (pipa)
erdõbe? (pipa)
az elsõ helybéli elmondja, hogy ne menjenek oda, mert halál vár rájuk (pipa)
ettõl függetlenül odamennek, miért is? (pipa)
valszeg a leghisztisebb tyúk fog elõször meghalni (pipa?)
csak sajnos átmegy ebbe a modern baromságba. Lehet, hogy gagyi volt (habár anno nem) a péntek 13, de nem igaz, hogy nem lehet csinálni olyan horror filmet, amiben tényleg van egy gyilkos, és halál para, és jaj. E helyett kapjuk ezeket a szellemeket, vagy erõltetett ijesztgetéseket.
u.i.: majd meglátjuk mi lesz belõle
fiatalok mennek bulizni (pipa)
erdõbe? (pipa)
az elsõ helybéli elmondja, hogy ne menjenek oda, mert halál vár rájuk (pipa)
ettõl függetlenül odamennek, miért is? (pipa)
valszeg a leghisztisebb tyúk fog elõször meghalni (pipa?)
csak sajnos átmegy ebbe a modern baromságba. Lehet, hogy gagyi volt (habár anno nem) a péntek 13, de nem igaz, hogy nem lehet csinálni olyan horror filmet, amiben tényleg van egy gyilkos, és halál para, és jaj. E helyett kapjuk ezeket a szellemeket, vagy erõltetett ijesztgetéseket.
u.i.: majd meglátjuk mi lesz belõle
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hát azért eléggé hajaz a kockára, megjönnek a kísérleti nyulak, aztán irányítsuk a házat, és a végén úgyse fog kijutni senki se.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
És szerinted ez érdek valakit?
"azóta Thorként mindenki által megismert Chris Hemsworth-t láthatjuk"
A Thor-t nem láttam, így én például nem ismerem. S nem is érdekel.
A Thor-t nem láttam, így én például nem ismerem. S nem is érdekel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Qrvára semmi köze sincs se a Rubik-hoz, se a Cube-filmekhez. Max annyi, hogy itt is irányítják a környezetet.
Egyébként nagyon jól néz ki, én biztosan megsasolom, ha moziban lesz.
Egyébként nagyon jól néz ki, én biztosan megsasolom, ha moziban lesz.
Megint egy stupid film...
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
höhõ, kocka négyszáz?