12
  • Zombee
    Az úgy biztos nem lenne jó a szolgáltatóknak, különben már rég így lenne.
  • zetortraktor
    Most is ezt csinálod. Állítsd el a maradék 45-öt, és fizesd az 5-öt. Ugyanannyiba kerül.
  • shaddam
    Lenne már itthon netflix....Lehúzhatná magát ez a sok kanális
  • morden
    Olyat esetleg mikor lehet így 2011 végén, hogy kapok egy listát mondjuk 200 csatornával minden csatorna mellett van egy checkbox és ha bepipálom, akkor jönni fog és fizetek érte x forintot, a hónap végén jön a csekk ezekről az adókról és tényleg csak azért fizetek ami érdekel, mert kb 5 csatornáért kell előfizetni 50re jelenleg :(
  • finizlik
    FilmBox-on azért néha néha van 1-1 értelmes film is
  • moon08
    Amíg volt filmbox csati itthon, addig nem néztem. Most, hogy nincsen nem hiányzik. hbo van, de nem nézem. :) Jöhetnének már az online mozik és akkor még talán fizetnék is egy filmért. Akkor nézhetném amikor kedvem van, vagy az időm engedi és nem nekem kéne alkalmazkodni az időpontokhoz. A sorozatokat is inkább megnézem neten amikor jólesik.
  • freemanone
    ezért hívják kódoltnak.... ha fizetsz érte akkor nem fog zúgni és a kép is 'egyben lesz'.... -.-'
  • R1c0
    Ez aztán kellett, mint egy falat kenyér! Ott fogok ülni a tv előtt és várom, hogy ezek az, alkotásnak még elmennek, de "kasszasiker"? (Taxi 3, Félelem nélkül: II. János Pál, Asterix az olimpián, Leszámolás Tokióban, Tapló Télapó, Match point, Alkonyat, Che - Az argentin. Superhero) LOL. Ezt nem úgy szokták mondani, hogy nesze semmi fogd meg jól!
  • Berber
    Egy ideig HBO-ztam, aztán kitalálták a decodert, és ment a levesbe. Én nem fogok vele kényelmetlenkedni esetleg 2 TV között. Alternatíva meg úgyis van elég pl.kölcsönzős DVD+róka , vagy torrent.

Most ezért a 3 napért keresgessem a csatornát??? Azokért a filmekért amiket már meguntam?
  • morden
    egy komplett filmet nem néztem meg rajta, csak amikor kapcsolgattam át rajta, volt, ilyen tapasztalatom
  • CybeRick
    Ha életedben nem nézted, honnan vannak ilyen tapasztalataid?
  • morden
    Ezek kódolt adók, nálunk simán jön sima csomagban , bár szerintem életemben nem néztem ezeket a csatornákat, a hang az folyamat zúg, a kép meg szét van csúszva, a filmeket meg már leadta 5x más kereskedelmi adó :D