4,5 millió illegális The Witcher 2 készült
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja? Hogy az Activision féle Kottick karvaj COD címei 10k fölött vannak megjelenéskor? Naigen van ilyen is de ritka.Semmibaj a pc játékok árával.
Sajnos az ember már csak ilyen, ha lehetõsége van nyilván az olcsóbbik megoldást választja. Ha XBOX-on és PS-en is lenne ilyen fokú lehetõség ugyanígy warezolnának. Vagy szerintetek illatosabbat fingok a Konzolos?
Ha ott találtak rá megoldást, PC-re is kitalálhatnának, de ezen ne az egyszeri user törje a fejét, hanem a mérnök.
on
S megsúgom, Van megoldás. Jó játékot kell csinálni. Tartalmast, bõvíthetõt és HAVIDÍJRA.
Nem 15 000 forintért kell eladni a játékokat, hanem inkább havidíjat kelljen kicsengetni. A kezdõösszeg legyen mondjuk 1000 forint.
Ha jó a játék, s nem csak 2 nap játékélményt jelent 1 hét alatt, nyilván nem csak 1 hónapig akarod majd használni a játékot, de ha átvágtak és egy kalap szar, akkor mégse 15 000 ezret buksz, hanem csak 1 ezrest (legyen fair a kiadó is, csináljon jó játékot).
Az elsõ hónap letelte után lehet mondjuk havi 1500 FT/-t kérni
Bár 1000 FT v. 1500 Ft havidíjból már a warez jó rész kiküszöbölhetõ lenne, de pl.: magyar ember jó része olyan, hogy akkor is 0 forintért letölti a játékot.
Erre is van már megoldás. Olyan játékot kell kiadni, amelyet, ha eredetiben játszol 150% játékélményt kapsz.
World of Warcraftot nézve, ha tört szerveren játszol, egy darabig el lehet vele lébecolni, amig eléred azt a szintet hogy igazán belelendülhetsz a játékba, nem is fog zavarni.
De ez a szint fölött mikor már 13.-jára fagy le törtszervergép, inkább befizetsz havi 1500 forintot az eredetire, ahol normálisan scriptelt ellenfelek és teljesebb élményt kapsz. Nagyon sokan tört szerveren kezdték. Igen, nekik valóban a warez volt a demo.
Persze az MMORPG játékok ilyen szempontból elõnyben vannak, a többi játékkal szemben, de a coop/team játékok jelentõs része többször újrajátszható, típustól függetlenül.
Nyilván pénzügyileg lehetne boncolgatni az egészet, de nem kell feltalálni a spanyolviaszt, mert vannak már alternatívák.
Valószínûleg igen, de amíg a számok mások oldalát nem látod addig csak tippelsz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ezzel egyetértek, de a számok tények; elvonatkoztatva a Witcher 2-tõl ha mindenki így tenne akkor nem rinyálnának a PC-s kiadók. Vannak hivatalos eladási adatok azok mellett pedig sokszor siralmas szám szerepel. Még jó játékok esetén is.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Hûen tükrözi a pc-s társadalmat.
És nem a Witcher 2-re NEM lehet elmondani hogy szar, hogy konzol port, hogy nincs tartalom. Igazi minõségi RPG és itt az eredménye. Ha nincs a pc játékban multiplayer ami warez ellen védett akkor az eladások szánalmasak, a warez pedig kiemelkedõ. Konzolon is van warez,de nem ilyen mértékben. Persze nem a warez tehet róla hogy egyre több készt leszarja a pc-t...Neeeem....Itt egy újab adat. ENNYI!
"Vicc az egész"
ez nem vicc hanem tények, amiket te szeretsz vagy felnagyítani vagy el bagatellizálni.
nem mellesleg Iwinski is a balul el sült számítása mellet csak bevallotta hogy nekik inkább az az 1.000.000 biztos vásárlói réteg számít nem pedig a behallucinált nemlétezõ veszteség, és ha mégis át térnek a konzolra akkor jönni fognak helyettük mások akik szeretnék betölteni a CD Projekt helyén keletkezet ûrt.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"egynéhány filmnél vagy játéknál a feltöltök és a letöltök számai akár naponta is drasztikusan emelkedik vagy csökken"
Az lehet, de az ÖSSZES EDDIGI letöltést elég könnyen meg lehet nézni egy torrentnél. Nem bonyolult.
azt meg ne várd el egy jó néhány évvel ez elõtt megjelent játéktól hogy egy árcsökkenés miatt eladási rekordokat fog döntögetni :-DDD neked azt kéne végre megértened hogy az az ember aki letölti a witchert és még az egy forint értékû eredeti verziót sem hajlandó megvenni azt egyszerûen nem lehet vásárlónak tekinteni, még valamit elmondanék Marcin Iwinski hasra csapás szerûen kiböfögött egy számot ami enyhén szólván is röhejes, :-D most én is a hasamra csaphatnék és elmondhatnám hogy ma 100.000 nézték és próbálták ki a termékeimet de senki sem vásárolt tõlem, ennek ellenére mégsem fogok keresztes hadjáratot indítani azok ellen akik csak nézelõdtek vagy kíváncsiak voltak, mert könnyen meglehet hogy ebbõl a 100.000 emberbõl mégis csak vissza jön késõbb 10.000 vásárolni.
a torrent nem olyan mint a konnektorban az áram ami mindig ott van és mindig megbasz ha piszkálod, egynéhány filmnél vagy játéknál a feltöltök és a letöltök számai akár naponta is drasztikusan emelkedik vagy csökken, erre alapozni egy gyors számítást vagy ebbõl a számadatból véleményt mondni elég nagy butaság, nincs bajom Iwinskivel de amihez nem ért abba talán nem kéne beleütnie az orrát.
nem kell nekem körbe néznem mert én ebbe nõttem fel és ezt tapasztalom nap mint nap, alkalmazkodni kell a megváltozott vásárlási szokásokhoz, aki nem alkalmazkodik azt felvásárolják vagy csõdbe megy.
A letöltések számolása is faszság, én pl letöltöttem a witcher 2-t, kipróbáltam 1 órát majd mondtam hogy majd ha lesz hozzá jópár patch, megveszem, és uninstall. És sok hülyegyerek meg úgy töltötte le hogy azt hallotta hogy jó, de túl bonyolult volt nekik a kod mw 8 után, így anyázva letörölték. Szóval a letöltések számával jönni megint olyan mint az xy csillárd dollár károkkal amiket a letöltések számlájára írnak a féregjogvédõk, semmit sem jelen.
Emellett egy játékot nem vettem meg úgy hogy ne próbáltam volna ki warezban, mert az zsákbamacska.
Ez amolyan szavazat részemrõl, hogy igen, köszönöm, még hasonlókat kérek! 😊
pl. nekem agy COD vagy battlefield sosem lesz megvásárlom kategória, mert mw3-at is megnéztem, de nem az én világom számomra csak egy fps szerû valami, egyszerûen más célközönségnek készült, amibe nem tartozom bele. de ne is foglalkozz beszûkült véleményemmel (Arma-k és elõdeik pl. megvannak eredetiben, witcherek is)
Megvettem a játékot. Mert igényes termék. Ami az, és el is fut a gépemen, azt megveszem. Sokan vagyunk így vele. Aki egy öt dolláros leértékelés keretében sem veszi meg, csak játszik vele letöltve, az pedig szégyellje magát. Tíz-tizenkétezer forint sok egy játékért. Itthon egy jogos indok, hogy teszem azt egy villanyszerelõ a nyolcvanhétezer forintjából nem engedheti meg. De meg lehet venni késõbb három-négy, akcióban meg akár ezerötszáz forintért is. Annyiért viszont szemtelenség otthagyni.
Egyébként gyorsan meg is lehet nézni, hogy pár hónappal vagy egy évvel késõbb a low-end kiadást mennyien veszik meg. Kétlem, hogy jövõre amikor a Witcher 2 majd 10$ lesz maximum, akkor majd megveszi az a 4 millió ember. Nem fogja.
pffff....
Nem kéne már ide is halál fölöslegesen egy 1.525.876.589.475-ik konzol vs PC vitát generálni.
Please...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Elsõsorban multi miatt szoktam megvenni, de sokszor ez sem indok. Amióta pedig Steam-et használok havi 1-2 játék akcióban belefér a keretbe 😊
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Végre egy kiadó aki logikusan gondolkodik...