9
  • nlght
    #9
    ezek nagyon jó filmek, ha még éjfél után is csak forgolódsz az ágyban és nem tudsz elaludni sehogy sem :)

    egyébként mindenki tudja (remélem), hogy az oscar-díj átadás az színtiszta politika, ahol komoly érdekek húzódnak a háttérben...
  • zetortraktor
    #8
    Látod, erre céloztam, hogy kell egy IQ-szint, még azt sem értetted meg, hogy mit írtam. (Akinek alacsony az IQ-ja, nem is tudja magáról, hogy alacsony az IQ-ja, csak bizonygatja az ellenkezőjét. Komolyan nem értem, hogy miért baj ez. Jól elvagy, nem vagy gondolom, elégedetlen, akkor meg mit érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad. Csak a nagyon buta embereket érdekli. Aha, így már értem.)

    "Te komolyan azt hiszed, hogy ami szerinted nagyon jó, az más szerint nem lehet unalmas szar? Akkor elég buta lehetsz."

    Nem, nem hiszem ezt. Akkor okos vagyok? Köszönöm, hiszen épp az ellenkezőjét írtam, Hogy ami nagyon, az sokak szerint szar. Mert ők hülyék. Most kétszer is bebizonyítottad, hogy igazam volt.
  • Laza
    #7
    Látod, ez a baj Veled meg a hozzád hasonlókkal, hogy úgy beszélsz a másikról, mintha bármit is tudnál róla, közben csak köpködöd a személyes hülyeségeidet.

    Te komolyan azt hiszed, hogy ami szerinted nagyon jó, az más szerint nem lehet unalmas szar? Akkor elég buta lehetsz.

    A többire meg már nem is reagálok érdemben, mert az, hogy elviszed abba az irányba, hogy ki melyik filmet érti meg (hidd el, jóval több filmet 'értek', mint az átlag), hány éves meg hogy kinek mennyi az IQ-ja, már nevetséges.
    Megint semmit nem tudsz rólam, a szokásaimról, az IQ-mról, az érdeklődési körömről .... szóval harmat gyenge vagy.
  • zetortraktor
    #6
    Te komolyan azt hiszed, hogy ami szerinted unalmas szar, az más szerint nem lehet nagyon jó? Akkor elég buta lehetsz. És máris nem csoda, hogy nem értesz meg filmeket. Emiatt most nem kell verdesned magad. Te a filmek 60%-ához vagy hülye, én lehet, hogy a 40%-hoz. A különbség annyi, hogy én tudom, hogy vannak nálam okosabbak, és hogy vannak olyan filmek, amiket most nem értek annyira, mint mondjuk fogok érteni 20 év múlva.

    Annyira csak nem lehetsz hülye, hogy azt hidd, hogy ha valaki 70-es IQ-val vagy a maga 14 évével rossznak talál egy filmet, akkor az a film rossz. Mesélj, milyen unalmas szarokat láttál, ami más szerint nagyon jó. Szerintem nem sokat, mert eleve meg sem próbálkozol értelmes filmekkel.
  • Laza
    #5
    "Elkezdődött az Oscar-szezon, így már tudjuk, mely címeket kell keresnie annak, aki nem csak kommerszekre kíváncsi, hanem igazán jó filmeket akar látni. "

    Ez meg a másik ... egyik évben az Oscar jelölések bundák meg előre lepapírozott, nem megérdemelt erények, most meg az év filmjei ... pf.
  • Laza
    #4
    "a filmértőknek pedig az igényes és ezerszer izgalmasabb filmek"

    Jaj, olyan uncsi már, amikor valaki megmagyarázza egy unalmas szarról, hogy az maga a mennyei királyság, csak egyszerűen nem vagyunk azon az értelmi szinten, hogy be tudjunk tévedni abba az alfa dimenzióba, ahol az agyunk képes érzékelni az igazi igény és izgalom hullámhosszát ... pf.
  • zetortraktor
    #3
    Nem kell elvárnod, hogy ami jó, az feltétlenül bejöjjön neked. Mindenki így kezdi, sokan így is fejezik be A tömegeknek ott vannak a tömegfilmek, a filmértőknek pedig az igényes és ezerszer izgalmasabb filmek. Utóbbiak vannak kevesebben, így nyilván a többség csak gagyizni fogja ezeket. Persze ezzel csak magát járatja le, mert ennyire futja logikából - a filmekben keresi a hibát, nem magában.
  • Zoliz
    #2
    Ezek nagyon gany filmek. Ezeket eleg a radion hallgatni fozes kozben, nezni felesleges.
  • John86
    #1
    Hát az előzetesek alapján, az év legunalmasabb kategóriába tartoznak, ezek a filmek. "Az én meglátásom szerint"