Elérhető az európai-amerikai légiutas-egyezmény végső tervezete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont te beszélsz, aki nem tudja, hogy mi a különbség a teljhatalom és a tejhatalom között. <#mf1>#mf1> VV függõ meg maximum te vagy, mivel nekem TV-m sincs, mert elég hülyét látok így is nap, mint nap, mint például te.
Hozzászólásaid hasznossága: -33 <#wave>#wave> LOL
Hozzászólásaid hasznossága: -33 <#wave>#wave> LOL
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Eh.
Kezdjük ott hogy nem tudod a szó jelentését, mellesleg egy repjegy Londonba pl olcsóbb mintha busszal mennél ki 😊
Az hogy te olyan buta vagy mint a föld, és VV-t nézel sajna nem az én hibám...
Kezdjük ott hogy nem tudod a szó jelentését, mellesleg egy repjegy Londonba pl olcsóbb mintha busszal mennél ki 😊
Az hogy te olyan buta vagy mint a föld, és VV-t nézel sajna nem az én hibám...
A tejesember megszólalt. <#unalmas>#unalmas>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
de butaa
Sosem ültem és sosem fogok ülni repülõn, az usákokhoz meg még véletlenül sem fogok kimenni, sem azok, akiket ismerek. Akik meg tele vannak pénzzel, hogy elszórják repülõutakra, azok meg megérdemlik, hogy "mélyreható" vizsgálat alá helyezzék õket. <#mf1>#mf1> Részemrõl ennyi...
Igen, 9/11 óta övék a tejipar. A szemetek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kérem magyarázza meg valaki, hogy 9/11 -et nem az USA csinálta... Amióta megtörtént, azóta tejhatalma van minden és mindenki felett.
És nem is kis biznisz ez a tejhatalom.
És nem is kis biznisz ez a tejhatalom.
"De az intim adatokat, honnan fogja tudni a repülõtársaság?"
Eleg ha egyszer lattak bemenni a Capellaba 😊
Eleg ha egyszer lattak bemenni a Capellaba 😊
Szerintem a legszomorúbb az, hogy ennek semmilyen következménye nem lesz.
Másfelõl nem értem ennek megvalósulását. Most ha repülõjegyet fogok venni, akkor majd kapok elõtte egy 40 oldalas kérdõívet? 😄
Másfelõl nem értem ennek megvalósulását. Most ha repülõjegyet fogok venni, akkor majd kapok elõtte egy 40 oldalas kérdõívet? 😄
De az intim adatokat, honnan fogja tudni a repülõtársaság?
Alapból üresen hagyom még a kérdõíveknél is az ilyesmit, mert semmi közük hozzá.
Egyébként meg az usankának mi a tököm köze van egy mondjuk Franciaországból a Távol-Keletre irányuló utazáshoz? Még ahhoz is kevés köze van, ha valaki átrepül az usa felett.
Alapból üresen hagyom még a kérdõíveknél is az ilyesmit, mert semmi közük hozzá.
Egyébként meg az usankának mi a tököm köze van egy mondjuk Franciaországból a Távol-Keletre irányuló utazáshoz? Még ahhoz is kevés köze van, ha valaki átrepül az usa felett.