Németországban is egyre több a kábellopás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit vitatkoznék Cat-el és gforce8-al hogy jobb segélyt adni nekik, meg hogy olcsóbb megoldás, mint a börtön. Szerintem két okból sem jobb. 1, mert sokkal többen folyamodnak segélyért mint ahányan bûnt mernek elkövetni és az miatt börtönbe kerülnének; 2, a börtönbe dolgoztatni kell õket nem pedig nyaraltatni, így kitermelik saját maguk ellátását, sõt még hasznot is termelhetnek. Elvégre egy börtön és büntetés alatt vannak. Még egy kis korbács sem ártana néha.
Az egész témához, meg annyit(kövezzetek meg ha nem így van), de ezek magyar cigányok. a fejemet teszem rá. Ahol én lakom(és remélem már nem sokáig) a romák Angliában 'dolgoznak' és itthon meg hüvelykujjnyi vastag arany nyaklánccal mászkálnak. Ja és többet vannak itthon mint kint. Na akkor vajon mit dolgozhatnak...
Nagy-Británniában már a Scotland Yard foglalkozik az üggyel, mert a rézkábelek ellopása utáni javítási költségek éves szinten elérik a 840 millió eurót!
Börtönt nekik. Engem rohadtul zavar, hogy gürizek rendesen ezekért. Az én pénzembõl ne kapjanak segélyt.
"cigányok beköltöznek valakinek a nyárikonyhájába, majd elkergetik a tulajdonost, a cigánysorral, és a rendõrök a cigókat védik."
Pár hete olvastam egy ugyanilyen esetet, de Angliában volt. A nõ elutazott külföldre, beköltöztek kisebbségiek az üres házba, és amikor visszajött, csak egy hónap elteltével tudta birtokba venni az otthonát, ahol természetesen mindent szétdúltak. A cikkben pedig ugye egy német védekezési módszer van. Tehát ott sem terrorcselekmény a dolog, és nem a magyar liberálisok miatt van ilyen helyzet.
Jöjjön egy kis önvallomás. Én liberális vagyok. De amit az önmagukat liberálisnak beállító izzadtságszagtól büdösödõ, kikönyökölt kordbársonyzakós elméleti szobatudósok a politikába keveredve mûveltek ebben a kurva országban az elmúlt két évtizedben, az botrányos.
Zsebhokitudós buzeráns önjelölt hülyegyerekek a liberalizmust keverték valami élettõl elrugaszkodott jogvédõ szarsággal, és eljutottunk oda, hogy a rendõrnek kell félnie a cigánysor közelében.
Mellesleg a sok fasz mûliberális tuti nem a nyóckerbe költözött, hanem budára vagy az aglomrációba a politizálással összekuporgatott milliókból.
Hogy megtörténhet ebben az országban, hogy cigányok beköltöznek valakinek a nyárikonyhájába, majd elkergetik a tulajdonost, a cigánysorral, és a rendõrök a cigókat védik.
És ilyen retardált faszságokat írnak le emberek:
"Nem a tolvajt kell elkapni, hanem a mögötte álló indokot megszüntetni. Persze, biztos buta vagyok 😊"
Nem a tolvajt kell elkapni...
Neeeemmmm????
Hát akkor mi a faszt kellene csinálni?
Bele kell ordítani minden idióta hülyegyerek fülébe, hogy barom vagy faszikám, amikor ilyen faszságokat ír le... sokkolásként ismétlem:
"Nem a tolvajt kell elkapni, hanem a mögötte álló indokot megszüntetni. Persze, biztos buta vagyok 😊"
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Munkája pedig sose lesz mindenkinek, de biztosítani kell, hogy akár mindenki csinálhasson saját magának.
Nem buta vagy, hanem segghülye fasz. Ebben a kérdésben biztosan.
Egyetlen érvvel szétcincálom a véleményed, ami után meg kell változtatnod a saját álláspontod.
Figyelsz?
Okulni fogsz...
Na mondom, de kapaszkodj meg.
Biztosan kijelenthetõ, hogy az elmúlt párezer évben, ami az emberiség teljes történelmét átfogja, egyetlen olyan nap sem volt, amikor ne követtek volna el bûncselekményt. Amióta a vagyon fogalma létezik, azóta a vagyon elleni bûncselekmények folyamatosak.
Gondoltad volna?
Lopja a kábelt? Börtön. Elõször is szervezett, ha nem egyedül csinálja, és van megszokott átrvevõhelye. Tehát súlyosbító, hogy bûnszervezetben követik el. Közveszélyokozás, szándékos, ezt már kifejtette valaki, hogy terrorcselekmény. Közszolgáltatás szabotázsa, stb.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Felcihelõdtünk, megnézni mi történt:
Egy csapat fémgyûjtõ czigány, alumíniumot gyûjtött. A biztonsági kamerák borítása meg épp alumíniumból volt. Egyik bakot tartott a másiknak, az meg nekiállt lefeszegetni a mûködõ kamerát. A laktanyában elképedve nézték a botcsinálta szerelõket, riadóztatták az õrszázadot,ahonnan egy raj el is kapta õket. Elverni nem lehetett õket, jogaik vannak. Ezért, november vége felé történt az eset, egy pocsolyához vezették õket, és ott hangzott el a FEKÜDJ! :-)) 2 órát áztak, mire kiértek a rendõrök, hogy elvigyék õket...
http://vakond.hu/
Csak nem sok volt a tv, hogy az összes paki aki még muzulmán is terrorista?
De mint tudjuk NINCS cigánybûnözés és sosevóót
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Mindenre lehet törvényt hozni. Ha õrzött titkos katonai terültre valaki illetéktelenül belép, akár csak "kábelt lopni" agyonlövik. Ez sem demokratikus, de az emberek tudják, nem is mennek még a közelébe se. Persze nem nálunk, mert itt már annak sincs tisztelete.
Mert neki más az indítéka.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az nem lenne demokratikus. Torvenyesen kell elitelni. Vasuti biztositorendszer vagy kozuti jelzotabla rongalasa eseten egyertelmu a tomegszerencsetlenseg okozasanak szandeka, mig telekommunikacios vagy elektromos kabel lopasa eseten a kozmuhalozat szabotalasanak szandeka. Mindketto terrorcselekmenynek minosul es e szerint is kell az iteletet meghozni. (pl. valodi eletfogytiglan) Az, ha nem sikerult a szerencsetlenseget eloidezni nem jelenti azt, hogy nem bunos az illeto, csak ugyetlen volt a terrorista.
ps: Ha egy pakisztani talibot ernek rajta amint rongalja a biztositorendszert, akkor mindenki arra gondol, hogy terrorizmus miatt teszi. Ha nem pakisztani (hanem indiabol szarmazo) es nem talib az illeto hanem mondjuk budhista, akkor miert lennne ez maskent?
Persze ha rajtakapnak valakit kábellopáson, annak is el kéne törni a kezeit és lábait.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)