Elektronikusan rögzítik a vonaton bliccelők adatait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valszeg ezért megint kell venni tizenhuszonmilliárszorezer forintért valamelyik elvtársközeli cégtõl szamítógépeket, és rá természetesen vindózt is (mert mással ilyet ugye nem lehet), és valaki megint jól jár.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
a késéseket elnézném ha újra lenne büfékocsi Bp-Szeged vonalon 😛 am e-ticket nincs (ami van az csak MO-n az 😄) de a kütyüjüket fejlesztették, biztos 2ft volt! teljesen feleslegesen.. most hogy papírja írja vagy egy adatbázisba? mit segít ez? kirúgják azokat akik a papírokat berögzítették? 😄
*Sorry késést
Ha jártál mostanában a MÁV honlapján akkor tudhatod, hogy a kését jelzi a honlap,
a kocsik tisztaságáról vagyis annak a hiányáról többnyire az utasok tehetnek, míg a kalauzok alulfizetett szétszopatott egy szerencsétlen országban érvényesülni próbáló emberek.
Ja és nem nem vagyok kalauz 😄 se MÁV dolgozó, és igen sokszor szoptam már be 1-2 órás vonat késéseket, de attól hogy dühöngsz szidod a rendszert és vered a fejedet a falba még nem lesz máshogy.
a kocsik tisztaságáról vagyis annak a hiányáról többnyire az utasok tehetnek, míg a kalauzok alulfizetett szétszopatott egy szerencsétlen országban érvényesülni próbáló emberek.
Ja és nem nem vagyok kalauz 😄 se MÁV dolgozó, és igen sokszor szoptam már be 1-2 órás vonat késéseket, de attól hogy dühöngsz szidod a rendszert és vered a fejedet a falba még nem lesz máshogy.