40
-
Dredd #40 az összes alkonyat film fos, a legújabb pedig kifejezetten ultraszar. a csajom miatt kellett végigülnöm mindegyiket, erről a legújabbról még ő is úgy jött ki, hogy mekkora rakás szemét volt. 10 percnyi történet elhúzva másfél órára, szörnyű -
dartois83 #39 Nem, csak a barátnőmmel néztük meg az ágyban :) Annak volt jó hangulata, ezért a film is élvezhetőbb volt.
Amúgy a legnagyobb filmélményem a Starship Troopers volt lassan 13 éve moziban...pedig az sem Oscar-díjas alkotás, mégis jobb hangulata volt, mint az Avatarnak 3D IMAX-ban. Biztosan csak rossz az izlésem... -
Merces #38 ..koma te lány vagy...... -
dartois83 #37 Én leszek egyedül itt, aki ki meri mondani, hogy azért nem volt rossz megnézni az első három filmet? Amit úgy értek, hogy maga a film tényleg kritizálható sok szempontból, főleg ha a klasszikus vámpírtörténetekhez hasonlítjuk. Ugyanakkor a főleg női rajongótábort valószínűleg a történet miliője fogja meg. A nőknél pedig százszor fontosabb a hangulata egy filmnek, mint maga a történet logikája vagy egyéb esztétikai mértéke. Nekem sikerült "jó hangulatban" megnézni, érdekelt a történet, túltettem magamat a film gyengéin és kíváncsi vagyok a 4. részre. -
WoodrowWilson #36 Matematikailag lehet, hogy az lenne a közepes, de mint pl. ahogy a pontozásos sportágakban is, eltolódik felfelé a skála, egyszerűen az emberi természet miatt. 5 alatti filmek már a nézhetetlen kategóriában vannak. -
#35 a 4.7 egyaltalan nem szamit irdatlan szarnak, 5.5 lenne elvileg egy kozepes film. ehhez a mocsokhoz a 4.7 pontszam nevetsegesen magas. -
WoodrowWilson #34 Miről beszélsz? A 4,7 irdatlan szarnak számít imdb-n, én 7 alatt max vígjátékokat szoktam nézni, nagy ritkán teszek kivételt, ha a sztori nagyon érdekel. -
WoodrowWilson #33 A baj csak az, hogy aki az alul- és túlértséggel dobálózik, az azt hiszi magáról, hogy az abszolút igazságot osztja, és valójában az átlagnak úgy kéne gondolkodnia, mint ő, csak valami félrevezeti őket. -
#32 kurvara nem. ez a film 4.7-el NAGYSAGRENDEKKEL JOBBAN tul van ertekelve, mint a 8 feletti avatar vagy district 9, mert azok ezzel a fossal ellentetben jo filmek. -
Kindred Blades #31 Ez persze nagyon okosan hangzik, de ordas baromság.
Van túlértékelt. Az ő értékeléséhez képest az átlag túl sokra értékeli a filmet, így az ő perspektívájából túlértékelt.
Néha inkább azt értsd meg, amit a másik mond, ne szemantikán lovagolj. -
RiSeForMuSiC #30 Ennek alapján a PhotoShopban a color picker szemcseppentő Oscar díjas? -
morden #29 "az első részt jó volt megnézni mert a színek a filmben nagyon jók voltak,de kb ennyi!" na ilyet sem láttam még, hogy valaki a színek miatt néz filmeket, vendégem vagy egy szürke karton papírra :D -
whisper #28 Összes részből 2-t láttam. a másodikat fölösleges volt megnézni! 8)) Na mind1 az első részt jó volt megnézni mert a színek a filmben nagyon jók voltak,de kb ennyi! -
vargagergo13 #27 Ja, meg ebben a részben tényleg sikerül eljutni odáig, hogy közös gyerek lesz a hambival?
"Szűz Mária repedt sarkára mondom, nem értem." -
vargagergo13 #26 Az első részt még végignéztem, önszántamból, mert úgy gondoltam, hogy végre egy fasza vámpíros film. Tévedtem.
Most komolyan!?
Végiggondolta ezt valaki?
Ki a tököm lesz szerelmes a sajtos hamburgerébe? -
Yodafon #25 Én se láttam, de már a plakátok alapján hányok tőlük -
Zoliz #24 Hány Alkonyat-filmet láttál eddig?
Egyet sem. (52%)
Eddig a részig mindhármat. (21%)
Csak egyet. (19%)
Kettőt. (8%)
Összesen 1028 válaszadó.
Innen látszik, hogy ez a nyálas baromság a lányoknak való, mivel ők szeretnek szívni, vért, energiát, meg f@szt. Az SG olvasók inkább fiúk ez teljesen egyértelmű. -
morden #23 Na ja, csak jelen esetben az átlag 13-18 éves nem túl életrevaló tinilányok :D azért nem ehhez mérik magukat a hozzászólók gondolom :D -
WoodrowWilson #22 Nincs olyan, hogy alul- meg túlértékelt. Olyan van, hogy neked kevésbé vagy jobban tetszik, mint az átlagnak. -
finizlik #21 közvetlen az avatar után -
sanyicks #20 Van sokkal túlértékeltebb, pl az avatar vagy a district 9 -
#19 imdb-n 4.7-es? az egyik legtulertekeltebb filmnek tunik amirol hallottam. -
zetortraktor #18 A homoszexuálisak régen voltak, amikor klasszikus Drakula filmek némelyikében a csajok nyalták-falták egymást. Kiábrándítalak, itt hiába vársz ilyet, az egyiknek ebben a filmben szül gyereket a csaja. -
BobaFett #17 azért jellemző hogy a legtöbben úgy fikáznak hogy egyet sem látak (lásd szavazás). én legalább az elsőt láttam (ill végigszenvedtem), és így fikázok :) -
#16 Vannak benne vicces részek, ami akár tényleg így is történhetett volna a filmben! :D:D -
#15 visszafogottan fogalmazok :
Utálom ezeket a homoszexuális vámpírokat. A vámpírok szégyenei -
morden #14 Valami pszichológus hallgató csinált nemrég egy tanulmányt miért népszerű a sorozat, azt hiszem a végkövetkeztetése az volt, hogy nagy valószínűség szerint a rajongók körében felül vannak reprezentálva a mentális problémákkal küldő elsősorban test és önképzavaros tini lányok :D -
Jackal #13 Nyugodtan mondhatod egyes számban is, egy rakás szemét az egész sorozat, csodálkozok, hogy egyáltalán annyit kapott. Igénytelen rendezés és szinészi munka, a történet se lendít ezen + irányban... -
zetortraktor #12 Ez komolyan az IMDB-re hivatkozik? Csak azokra a filmekre nem szavaznak pánikszerűen 1-essel az olyanok, akik nem láttál. -
sanyicks #11 -
NovaTerra #10 Mondjuk ezt a filmet divat lehúzni, IMDB-n is ez látszik, mert ki a fene nézi meg a harmadik részt, akinek az előző kettő sem tetszett. Én egyik részt sem láttam, csak az elsőből részleteket, bőven elég volt. Nem is értem ezt a vámpíros vonalat miért erőltetik. Ha jó vámpíros történet kell, akkor ott a Hellsing Ultimate. Na annak a részeire megéri várni. -
Jackal #9 "Az év egyik legjobban várt filmje", naja, igy kell megirni göndörnyálazva egy promo cikket, meg szavazást hozzá...
IMDB: 4.7 pedig mostanában minden szutyok filmre 7,5-8 -at adnak. :D -
Doktor Kotász #8 Ln azt nem értem, hogy mit hugyozzák magukat össze ezen a tinilányok? Azért bántalak mert szeretlek mentalitásban mi nekik a romantikus? Meg úgy nagyjából mennyire elmebetegség ez a vámpírromantika? Egy jó vámpíros folmben az a lényeg, hogy jön a főhős, és jól belekórja a fokhagymás baltát a vámpír fejébe, és az megdöglik, mintha a napon lenne. Ezek vámpírok meg fényes nappal mászkálnak az utcán a kriptában fekvés helyett, és még aggódni is kell értük. -
kalapos01 #7 Nem semmi ízlésed van, egészségedre. -
Wolf017 #6 "Hogy tetszik az Alkonyat-sorozat?
Nagyon, nagyon, nagyon."
...mi? Király vagy Tré? -
morden #5 Pontosan, én anno még féltem a vámpíroktól meg a farkasemberektől és nem gyereket csináltattam velük magamnak :D -
kissssss #4 -
#3 -
finizlik #2 Az én időmben a vámpírok vért szívtak nem faszt. -
#1 Szavazásnál a "Hogy tetszik az Alkonyat-sorozat?" választási opciók közül hiányolom a 'botrányosan szar' lehetőséget.