10
  • Alexease
    #10
    Van egy Mac Mini-m, ami nem sokkal nagyobb ennel, de legalabb van benne HD es DVD-R :) Es persze, eleg gyors, hasznalhato, es Mac minoseg;)
  • Tinman #9
    Ennek a terméknek még fele áron se tudom hol lehet a piaca, nem hogy ennyiért!

    1 GHz-es proci? Egy flash reklámokat is tartalmazó oldal alatt meghal.

    Ellenben az #5-ben emlegetett Foxconn cucc az 1080p FLASH(!) videókat is gyönyörű szépen viszi, arról már nem is beszélve, hogy jómagam egy Win7 alatt még XP-s virtualpécézek is rajta és bírja, és megy, és működik és tökéletesen használható. Mondom: Fele ennyiért és akkora, mint egy átlagos wi-fi router.



  • orkaman
    #8
    hát azért egy átlag netbook megnézhető lenne mondjuk fél év folyamatos használat után. főleg egy kicsit szutykosabb (értsd: ipari) környezetben.

    nyilván ennek a terméknek is meglesz a piaca, a VIA keresi a pici réseket ahova be tud nyomatni valamit, csak ezért maradt még fenn.
  • Doktor Kotász
    #7
    Nem késtek el vele, mert a VIA ilyeneket gyárt évek óta.
    Ez csak egy új modell. Talán még a PI-ek korában is voltak ilyen termékei.

    Nekem a kedvencem az első általam kézbe vett netbook és tablet egyben, amit még nem annak hívtak. Egy laptop volt, de a kijelzőjét kihajtott állapotban elforgathattad a klavi síkjával merőlegesen, és ha visszahajtottad, akkor felül volt az érintőkijelző, és egy táblaPC-t kaptál egy kis fogyasztású processzorral. Ha jól emlékszem, az volt benne, amit Linus Torwalds irányításával fejlesztettek ki, és futás közben fordította x86-os kódot a saját utasításkészletére. Egy alacsonyabb órajelű PIII-as teljesítményét nyúktotta.
  • AgentKis
    #6
    Nekem van egy ilyenem. Teljesen korrekt, csendes kis cucc, vincsi és DVD író is fért bele, ahogyan wlan és távirányító is. Mindez hasonló áron. Igaz ez kicsivel nagyobb, de nem vészes, a monitor talpa picit le is lóg róla.
  • Tinman #5
    Mi ez a vicc?

    Foxconn évek óta gyárt 3 év garral, FELE ennyiért 2 magos 1.6-1.8-as procival full hd filmek lejátszására képes mini barebone-t.
    Nekem éppen egy olyat sikerült kifognom, mely HD6310-es integrált VGA-val, 2 magos 1.8-as procival, N-es wi-fi-vel, Giga lannal, kártyaolvasóval, USB 3.0-val, DDR3 mem. támogatással, 7.1-es optikai kimenettel és term. 1080p HDMI kimenettel is rendelkezik.

    Ja és akkora, mint egy átlagos router. Kissé elkéstek Via-ék...
  • Zozo76
    #4
    Ja, nekem is ez jutott eszembe. Mondjuk en mac hivo vagyok de akkor is. :)
  • dyra
    #3
    Egy a baj a VIA cuccaival. Nagyon drágák.
  • passatgt
    #2
    akkor már inkább egy mac mini
  • kvp
    #1
    Az alaparban igazan benne lehetne minden. Ha gyarilag egybeepitik, akkor meg kisebb is lehetne, kb. mobiltelefon meretu es meg olcsobb is lenne a gyartasa. Jelen osszeallitasban meg egy atlag nebook-kal sem tud versenyezni, pedig azokhoz kijelzot es billentyuzetet is adnak.