Késik az Éden Hotel 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyél olyan tv-ét, amihez van távirányító és tanulj meg szelektálni!
Amikor már azon vagyok hogy újra elkezdek tv-t nézni mindig elolvasok egy ilyen cikket, és rájövök hogy mégsincs rá szükségem
ez a mondat total ertelmetlen ellentmondasos...
" már pár hónapja eldõlt, hogy a VIASAT3 folytatni fogja idei nagysikerû valóságshow-ját, az Éden Hotelt, azonban a reality forgatása még mindig nem kezdõdött el, pedig tavaly az év vége felé rögzítették a mûsort Kolumbiában, hogy az évad elsõ felében leadásra kerülhessen. 2011/12-ben azonban úgy tûnik hogy a rajongóknak le kell mondaniuk a márciusi startról, hiszen a csatorna legdrágább produkciójának forgatása mindössze 2011. elején kezdõdik el."
" már pár hónapja eldõlt, hogy a VIASAT3 folytatni fogja idei nagysikerû valóságshow-ját, az Éden Hotelt, azonban a reality forgatása még mindig nem kezdõdött el, pedig tavaly az év vége felé rögzítették a mûsort Kolumbiában, hogy az évad elsõ felében leadásra kerülhessen. 2011/12-ben azonban úgy tûnik hogy a rajongóknak le kell mondaniuk a márciusi startról, hiszen a csatorna legdrágább produkciójának forgatása mindössze 2011. elején kezdõdik el."
szerintem
Én nem is hallottam még errõl, de talán jobb is 😛 Gondolom ez is Való Világ szerû tompa agyú embereknek való mûsor. Javítsatok ki ha tévednék, bár kétlem <#nevetes1>#nevetes1>
Micsoda csapás! Aludni sem bírok. Butítsuk a népet ezaz!