Jól kiszúrt önmagával Hollywood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A viharsziget hatalmas csalódás volt, többet meg se nézem. A tégla meg gyakorlatilag copy-paste volt, ha nem tudtad nézz utána. Az radiátor fõszereplõje meg egy gyökér, képtelen voltam azonosulni az érzéseivel, szal nem jött be. A new york bandái már jó lett, csak nagyon hosszan vezeti fel a storyt.
adampierson
A Viharszigeten, és New York bandáin bealudtam, a Téglát szánalmasnak tartom ismerve az eredetit. Az Aviátort mindig is meg akartam nézni, csak még sosem jutottam hozzá, meg aztán ki is ment a fejembõl. A gengszterkorzó viszont tetszett, bár annak csak az elsõ részét rendezte Scorsese. Viszont õ az egész sorozat egyik producere. Erre a mostani filmjére is kíváncsi vagyok azért. 😊

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

New York Bandái, Aviátor, Viharsziget hármas szerintem zseniális volt. A Tégla is jó film, de úgy gondolom, hogy elmarad ettõl a hármastól.
hát azért a kollégának igaza van abban, ha úgy nézzük, hogy önmagához képest Scorsese elég gyengén muzsikált az utóbbi években
narumon
Viharsziget nálam erõsen felejthetõ volt... Téglát nem néztem meg mert túlságosan tisztelem ahhoz az eredetit.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Nemár hogy azt nem nézted végig? 😮 pótold de sürgõsen 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Broafka
+1

habár én 20 percnél tovább a Téglát nem bírtam nézni, de a többivel egyetértek

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Aviátor; A tégla; Viharsziget <#taps>

Szerintem mind nézhetõ, sõt...

Scorsese 20 éve nem csinált nézhetõ filmet. Miért csinálna most?

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/