9
-
nlght #9 A viharsziget hatalmas csalódás volt, többet meg se nézem. A tégla meg gyakorlatilag copy-paste volt, ha nem tudtad nézz utána. Az radiátor főszereplője meg egy gyökér, képtelen voltam azonosulni az érzéseivel, szal nem jött be. A new york bandái már jó lett, csak nagyon hosszan vezeti fel a storyt. -
#8 A Viharszigeten, és New York bandáin bealudtam, a Téglát szánalmasnak tartom ismerve az eredetit. Az Aviátort mindig is meg akartam nézni, csak még sosem jutottam hozzá, meg aztán ki is ment a fejemből. A gengszterkorzó viszont tetszett, bár annak csak az első részét rendezte Scorsese. Viszont ő az egész sorozat egyik producere. Erre a mostani filmjére is kíváncsi vagyok azért. :) -
Axlkenobi #7 New York Bandái, Aviátor, Viharsziget hármas szerintem zseniális volt. A Tégla is jó film, de úgy gondolom, hogy elmarad ettől a hármastól. -
sandor8206 #6 hát azért a kollégának igaza van abban, ha úgy nézzük, hogy önmagához képest Scorsese elég gyengén muzsikált az utóbbi években -
#5 Viharsziget nálam erősen felejthető volt... Téglát nem néztem meg mert túlságosan tisztelem ahhoz az eredetit. -
Ry0K3N #4 Nemár hogy azt nem nézted végig? :O pótold de sürgősen :D -
#3 +1
habár én 20 percnél tovább a Téglát nem bírtam nézni, de a többivel egyetértek -
Mathiassa #2 Aviátor; A tégla; Viharsziget
Szerintem mind nézhető, sőt... -
gulyasandras #1 Scorsese 20 éve nem csinált nézhető filmet. Miért csinálna most?