713
-
#73 Nincs jobb sajnos. Nagyon kevés sorozatot nézek, legtöbbnél már az alapsztorit is holt unalmasnak találom. -
#72 Elég sok szabadidőd lehet, ha még arra is van időd, hogy közepes sorozatok aktuális részeit újranézd :D (Ahelyett, hogy valami jobbat darálnál ;) ) -
#71 Szerencsére ennek nem olyan bonyolult a nyelvezete, van olyan sorozat amit én se merek felirat nélkül nézni, pl. Dr. House az orvosi blabla miatt.
Amúgy nem tudom meddig lehet így húzni a sztorit, szóval oké, hogy elmesélik minden karakter sztoriját, de aztán mi lesz? Nehezen hiszem, hogy ebből a sorozatból 3 évadnál többet ki lehet hozni. -
debcsillu #70 ó, én még nem vagyok ilyen jó úgyh meg kell várnom a feliratot, de sztem pár órán belül meglesz, és meg is nézem, mert az előző is érdekesen ért véget...nagyon kíváncsi vagyok, ki lehet az írógépes csávó... -
#69 Aha, majd megnézem felirattal is. -
debcsillu #68 felirat nélkül nézted? -
#67 Ez de durva rész volt. Mikor törik már meg az átok??? -
Inquisitor #66 11-es részhez mikorra várható felirat vajon? -
debcsillu #65 Jó rész volt ez is, megint, ügyesen húzzák be az újabb és újabb szálakat:)
-
Inquisitor #64 Naivan azt hittem az S01Ep09-ről van szó, de látom kint van a 10-ik része is. Gyorsan megnézzük :) -
#63 Jól összeszedték a legnépszerűbb mesefigurákat. Nem csodálkoznék, ha a egyszer előkerülne a Micimackó is, János vitéz oldalán ballagva az erdőben. -
#62 Nagyon kellemes rész volt... ez az egész sorozat olyan, hogy így megadja az alaphangot a hétre... nagyon szeretem.
Remélem sok évadot megél a story mert nagyon hangulatos kis sorozat.
Snow White you doing it right. Well Done.
ABC: jó a zene a sorozat alatt...:D -
#61 Hosszú ideje kommentelgetünk mi ide. Nem vártam volna ezt tőled:D:D De a lényeg, hogy nem gondoltad komolyan... néha becsúszhat 1-1 hiba ;) :D:D -
#60 Jáj, bocsánat! :D Sietve írtam és nem volt kedvem kiírni, hogy szomorú! :P :D -
#59 ha még1 ilyen homártatyis megszólalásod lesz elveszíted minden tiszteletedet amit felépítettél bennem az évek alatt...:D -
#58 Ez nagyon szomi rész volt, de a vége az ütött! :D -
#57 Utalás volt rá, de persze lehet köze nincs hozzá. -
Inquisitor #56 No igen, Mr. Gold meg lehet akármekkora szemét, még is kedvenc, ahogy mindenkit tud manipulálni az halálos. :D
És az ő céljairól még semmi, de semmi nem derült ki. Gondolom boszinál a főboszira gondolsz, mert több is van a városban ugye. -
#55 végülis a boszi is goldnak dolgozik ebben a síkban, csak nem tud róla -
Inquisitor #54 De miért pont az ő fia?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pités jelenet után én speciel 95%-ban tutira vettem, hogy a kissrác valódi faterja az, de akkor a seriff néni idegesebb lett volna a beszélgetés után. Viszont mivel a hölgy hazudott az apukáról, esélyes, hogy ő is felbukkan a következő pár részben ... -
Inquisitor #53 Nos, tőlünk keletre meg nagy kultusza van Babajagának az ember (gyerek) evő boszinak. Szépen összeolvadtak a dolgok. Jut eszembe, 8-ik rész végén néztem, mert a stáblistán megjelent a "vak boszi", de nem emlékszem benne lett volna. Létezik, hogy a város lakói között? Elvileg az odaát meghalt szereplők nem kerültek át Storybrook-ba, nem? -
Inquisitor #52 Nos kérdés, hogy ha a főhősnő a "polgármester" ellenpólusa, akkor viszont Mr. Goldnak ki az ellenpólusa? Ha viszont tévedek és a polgármester ellenpólusa a tanárnéni, akkor a seriff még is csak Mr. Gold ellenpólusa. Akkor viszont felmerül bennem, hogy Ruby kinek az ellenpólusa? :)
Az új szereplőkkel megkavart történet meg kezd érdek lenni. Azért az feltűnő volt, ha csak nem néztem be, hogy szó nem esett róla mi lett az előző seriffel, mert azért elég szándékosan nem derült ki eddig. -
#51 Ha valaki nem tudná, Jancsi és Juliska meséje igaz történeten alapul.
Aki nem hiszi, járjon utána. -
#50 Miből gondoljátok? -
#49 legvége az tényleg WTF volt:D:D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem is. -
#48 Jó rész volt, de mikor törik már meg az átkot? :D A legvége meg wtf?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mr. Gold fia? -
#47 Tényleg, basszák meg, miért nem lehet odaírni az epizód számát... -
#46 jah, hogy ugyan azt linkeltem...
nem tudom, miért nem találod, nekem kihozza...
macskaköröm közé tedd bele, hogy "once upon a time"
csak a későbbiek már nem rész száma, hanem dátum és alcím alapján szerepelnek -
#45 próbáld itt -
#44 Furcsa, de most itt sem találom az 5.-6.-7. részhez a feliratot. (Megvan már, csak gondoltam már van a 8. részhez is.) -
#43 tényleg jó rész volt, csak kicsit kiszámítható... vagy csak nekem esett le mindig idő előtt a tantusz az utalásokból? -
#42 ámen. tényleg jó rész volt. -
#41 Fúúúú ez atomjó rész volt, Mr. Gold a legbadassabb arc. Tücsök Tihamér meg jófej. :D A csajok meg továbbra is jól néznek ki bár Regina-t többet kéne mutatni a bőrszerkójában, úgy igazi domina. A kissrác meg idegesítő. -
#40 Nézzétek az új részt!!! -
#39 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hófehérke üvegsírjának egy darabja szvsz.
Egyébként én is elkezdtem nézni, bejön ez a mesés stílus, no meg jó sunák is bőven vannak a sorozatban. :D -
Belkar #38 2 nap alatt bedaráltam az összes eddigi részt és már várom a folytatást :D Lenne egy kérdésem is: az az izé amit Henry talált a bányában az mi lenne? -
#37 ez már csak ilyen sport -
Inquisitor #36 Mehhh, hajnali fél kettőkor felhoztad a témát, erre kénytelen voltam megnézni az első részét, hogy mi ez a hülyeség ... aztán a másodikat, majd a harmadikat. Hajnalban beestem az ágyba. Most a többi részt tolom. Ti tehettek mindenről! :D
Amúgy iszonyú jó a kontraszt a mesevilág faék egyszerűségével, meg a valóság bonyolultságával. -
#35 Totál tetszik.
A Pushing Daisies volt ezt megelőzően az egyetlen pozitív hangvételű meseszerű sorozat (azért is kár volt hogy kilőtték).
Már várom ennek a folytatását.
Big like neki :) -
#34 Ez milyen jó music video lett :D
Once Upon a Time / Kerrie Roberts - Rescue me