34
  • menyus22
    #34
    a legjobb új sorozat a Boss...
  • FlashMaster
    #33
    Én most thr walking dead-ezek, várom a the game of thrones 2. évadot. Sajna a stargate atlantis óta nem fogott meg annyira egy sci-fi sem. Néztem a falling skies-t, nem tűnik olyan szarnak, meglátjuk mit hoznak ki a 2. évadból, szintén néztem a stargate universe-t, ami tetszett is meg nem is, az alap sztori nagyon bejött, de vontatott az egész, lophattak volna battlestar galactikából, ahol a készítők sikeresen kialakították a pörgés és a nyomasztó hangulat ötvözetét. Én arra szavaznék, hogy 2, esetleg 3 félresikerült sorozat költségvetését összevonva, rukkoljanak elő egy stargate atlantis-universe hibriddel, ami simán beilleszthető a sorozatba, mivel atlantis képes rá, hogy egy perc alatt a tejútrendszerbe hozza a destiny-t. Összefoglalva, a stargate-ben rengeteg kiaknázatlan lehetőség van,a baj az, hogy egyáltalán nem, vagy rosszul aknázták/aknázzák ki.
  • kalapos01
    #32
    Ööö, nem tudom eldönteni, hogy szándékosan vagy-e hülye, de egy Grimm nyilván csak a bukások között jöhetne szóba, hiszen talán az a legkevésbé nézett új sorozat. Bár lehet, hogy tévedek, és van egy, amit még a Grimmnél is kevesebben néznek. Mivel annyira ostoba te sem vagy, hogy sikeres sorozatnak tartsd, ezért azt hittem, hogy a nézőszámából arra gondoltál, hogy bukás. Pedig nem az.
  • hdo
    #31
    Naná, hogy nem bukott meg, a cikk eleve nem csak a bukott sorozatokról szól, hanem az új, sikeres sorozatokról is.

    Néha nem tudom eldönteni rólad, hogy szándékosan vagy hülye, vagy direkt sarkítasz, hogy kötekedni tudj!
  • Kilowog
    #30
    Az a helyzet, hogy ezt nem csak én írtam le "rezzenéstelen arccal", hanem nagyon sokan mások is. De számomra csak az számít, hogy én hogyan látom a sorozatot, és én egy Fables klónnak látom. Te ezek szerint nem. Jó neked, így ezirányú ellenérzések nélkül tudod nézni. Én sajnos nem.
  • kalapos01
    #29
    A Grimm nem bukott meg. Tény, hogy nem érdeke sokakat, de azért nem bukás.
  • kalapos01
    #28
    Ezt komolyan sikerült rezzenéstelen arccal leírni? Csak azért, mert vannak benne mesefigurák klón? Tök mindegy, hogy teljesen más a műfaj, a történet, a lényeg, csak azért klón, mert létezik hasonló?

    Akkor hadd kérdezzem meg, hogy miért pont a Fables? Hiszen ilyen logika alapján az is csak egy pofátlan klón, hiszen hasonló tévésorozat, film, de még képregény is volt. És van. És lesz. M
  • Kilowog
    #27
    A Once Upon a Time végülis nézhető, de én nem nagyon tudok túllépni rajta, hogy egy pofátlan Fables klón. Tisztességesebb lett volna kicsengetni a lienszdíjat szerintem.
  • hdo
    #26
    Hol a Grimm?
    http://www.imdb.com/title/tt1830617/
  • winnie
    #25
    nincs rájuk igény. úgy tűnik. az angolok is hiába próbálkoztak az outcats-szel (nyilván nem ütős kategória), de még ott is elhasal a műfaj. és hiába vannak jó ötletek, a csatornák nem merik bepróbálni őket.

    a rajongóknak így marad az a pár, ami műsoron van a nem űrhajósok, viszont olyan nagyon kevés van, aki a régieket mind látta, azokat is ugyanúgy meg lehet nézni.
  • TommyGun
    #24
    BSG óta nem láttam igazán ütős scifi sorozatot sajnos. Némelyik jól indul aztán...SGU is hamar kudarcba fulladt pedig a koncpeció nekem bejött.
    Fallingot 2 részig bírtam annyira fos volt...Terra novát asszem else kezdem ha már előre tudni hogy kuka lesz...
  • astrobal
    #23
    azért a Band of Brothers-t nem nevezném szarnak
  • winnie
    #22
    "Aki 3 rész után kaszál egy sorozatot, azt had ne minősítsem..."

    a legtöbben 1 rész után megteszik - 3 részt csak a leghülyébbek várnak, pl. én. ha mindent megnéznék a 3. részig, akkor nem tudnék olyan sorozatot nézni, ami tényleg jó.

    "A Terra Novával semmi baj nincs, csak felesleges túl sokat várni tőle.."

    ez így működik? nem várd tőle, hogy jó lesz és máris nem csalódsz, így nézhető? sokkal egyszerűbb minden sorozattól azt várni, hogy eszméletlen jó lesz és tovább nézni azt, ami eszméletlen jó, nem? nem pedig azzal érvelni, hogy az utolsó rész jó, vagyis pörgős volt. ilyen alapon lehet azt mondani, hogy a 3. rész meg rossz volt, kasza. 1 rész nem csinál nyarat, a terra nováról a többségnek megvan a negatív véleménye, a lényeg, hogy amerikában nézzék annyian, hogy legyen 2. évad. ez egyelőre necces, de esély még van, csak ahhoz tényleg meg kell állítani a nézők megnekülését.
  • winnie
    #21
    olyan kevés rész volt az 1. évad, hogy sokan az unalmasak miatt elkaszálták gyorsan.
  • winnie
    #20
    az egy évad, 22 rész fix, utána viszont majd kiderül. egyik sem nagy siker, de egyik sem bukó, bármi lehet.
  • asgh
    #19
    Person of Interest és az Unforgettable jövőjéről van valami hír? Eddig tartották a színvonalat, kár lenne értük.
  • Gathavor
    #18
    Exam volt az a film:)
    Lehúzzák sokan, pedig érdekes.
  • KP27
    #17
    A falling skies tudtommal elsősorban a leigázott emberiség drámájára fókuszál, és csak másodsorban sci-fi. Egyébként szerintem nem volt rossz. Volt pár unalmas rész, az tény.
  • DjDano
    #16
    A Terra Novával semmi baj nincs, csak felesleges túl sokat várni tőle... A legutóbbi rész igen pörgős és akciódús volt. Aki 3 rész után kaszál egy sorozatot, azt had ne minősítsem...
  • shenmuedc #15
    Mit nem adnék egy voyager szellemiségű sorozatért. Ezt a látványmániát sem értem meg soha. Itt van pl. az őslakó c. film. Pár ember beszélget egy szobában, mégis az egyik legizgalmasabb filmélményem. De mondhatnám a kocka, vagy azt a fimet amiben egy céghez felvételizik pár ember (a címére sajnos nem emlékszem). Százszor többre tartom bármilyen sci-finek csúfolt akciófilmnél őket.
  • Wearwolfff
    #14
    Manapság mindenki csak idétlen celebeket, meg valóságsókat (amiknek semmi közük a valósághoz) néz. A Sci-fi műfaj kihalóban van. Senkit sem érdekel. Emlékezzetek csak mennyien nézték a brit Outcasts sorozatot is. A magam részéről sajnálom a dolgot. Semmi bajom nincs sem a Terra Novával, sem a Falling Skies-szal. Ahogy az SGU-t is végigültem elejétől végéig. Persze, ha az NCIS szemben menne, én is inkább az NCIS-t választanám.

    A jelekből ítélve ma csak fix hosszúságra lehet tervezni ilyen sorozatokat, és úgy a jó, hogy van eleje és van vége. Legyen a Terra Nova csak 2évados de teljes
    történet. Ha manapság futna a Star Trek Voyager az is bukás lenne, hiszen a mai überhype cg és animációs elvárásokhoz képest, üres lassú és unalmas.

    Az Event és a V is összességében jó, volt. Az alaptörténet jó. Vannak benne logikai hibák, amit az ember józan ésszel is máshogy csinálna, de pár pocsékabb részből nem lehet leírni egy egész sorozatot. Ha mégis így tesztek az a ti bajotok, de az ilyen gondolkodás miatt nincs most vége mondjuk a V-nek. Mert mindenki 1-2 rész után leír mindent. Szégyen. Az ember így alkosson nektek bármit is.

    A fenti "Melyik a legjobb idei sorozat", én az Unforgettable-re szavazok. Homelandhez még nem volt szerencsém, de a többi ott említettet valahova 10 és 20 közé tenném.
  • Al Ashrad
    #13
    A Homeland nagyon jó sorozat! A Terra Nova közepes, de még mindig a jobbak közé tehető. Én néztem a Falling Skyst is, szerintem az is közepes. A New Girlt hamarosan elkezdem. Lényeg a lényeg: a Homeland-et ajánlom mindenkinek.
  • Tower Guard
    #12
    Hmm ahogy olvastam róla és utánanéztem, eddig a Once upon a Time keltette fel nagyon az érdeklődésemet. Végre valami egyedi különleges megvalósítás.
  • kalapos01
    #11
    Az SGU nem indult be, ugyanolyan szar volt végig, 1-2 résztől eltekintve. A Terra Novának meg már az első részében is voltak gyerekek. Semmi baj nincs velük. A sorozat nem miattuk gyenge. Mondjuk eleve az érthetetlen, hogy miért kezdtél el sokan a terra Novát, amikor mindenki írta, hogy gagyi.
  • qper
    #10
    FAlling Skies én is 5 rész után hagytam abba. Borzalmas volt mind maga a történet, mind maga a megvalósítás.

    A Terra Novát 3 rész után kaszáltam, nem erre számítottam.

    Suszter maradjon a kaptafánál, Spielberg apó egész estés filmek felett bábáskodjon, a sorozatokat felejtse el, láthatólag nem az ő műfaja (bár mondjuk szvsz az egész estés filmjei között is vannak számomra szarok, lásd Terminál, vagy a Tin Tin)
  • mad mind
    #9
    Az SGu csak amiatt indult be, mert tudták, hogy cancel és mindent ellőttek. Logikailag a vége felé már teljes volt a káosz. Mondjuk én is néztem de az első évadban annyi filler epizód volt, hogy inkább csak egy fél évadnak lehet nevezni.
    A terra nova, meg jól indult, de egy családi dráma lett belőle, ami nem érdekel. Nem kellett volna a sok gyerek és pláne nem kellett volna lelőni a titkokat.
  • Devotus
    #8
    Beállítottság kérdése... Én szeretem a sci-fiket meg a fantasykat. Az utóbbiból mondjuk a Game of Thrones nagyon jó volt szerintem. Normális sorozatokat is nézek, Castle, Dexter, Mentalista, de egy jó sci-fi jobban megtud ragadni, mint ezek.
  • mkfdd
    #7
    Tényleg jöhetne már valami nézhető scifi. Remélem a blood & chrome lesz olyan jó mint az elődje. Némileg csillapíthatná az elvonási tüneteket :)
  • a_n_d_r_e_w
    #6
    Vegigneztem a falling skiest es ahhoz kepest a terra nova egy remekmu. De igencsak hijan van mindenfele hosszutavu koncepcionak, vagy csak nem latszik rajta. El lehet nezegetni, ha az ember nem var tole semmit, levezetesnek szoktam utoljara hagyni a heti sorozatos blokkomban, arra jo.
  • kalapos01
    #5
    Vagy rájönni, hogy csak szar scifik vannak és nézni normális sorozatot.
  • Devotus
    #4
    Én még mindig a Stargate Universe miatt bánkódok. Most néztem végig újra... A Falling Skies meg a Terra Nova meg sem közelíti szerintem azt a minőséget. Próbálják, nagyon komolynak, meg világvégésnek kihozni őket, de az SGU hangulatához (legalábbis pár jobb részben) képest nekem nevetségesnek és erőltetettnek tűnnek a kibontakozó történetükkel együtt. Az alap elgondolásuk jó...

    A Falling Skies-ról már a 4-5 résznél lemondtam, a Terra Novát még nézem, de azt is csak kényszerből, mert nincs más új sci-fi és ezt is csak úgy bírom végignézni, hogy beletekerek...

    Az SGU-t és Capricát kellene folytatni, nem ezeket...
  • shenmuedc #3
    Nekem pedig igenis tetszik. Aki meg pörögni akar menjen hajócsavarnak.
  • zetortraktor
    #2
    Ezt honnan tudod? Vagy képes voltál a 3. rész után is nézni? Akkor minden elismerésem.
  • KP27
    #1
    Hát tényleg nem mondhatni, hogy hú de pörögnének az események a Terra Novában.