Új képsorokkal van tele a Trónok harca 2. évad előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem már azzal megvettek, hogy nincsenek benne idióta törpök meg béna elfek. A sárkányokat meg az élõholtakat simán kibírom.
A karaktereket nagyon jól eltalálták, vannak váratlan fordulatok (bár kissé sok is), a történet meg elég darkos. Remélem a második évad is hozni fogja a színvonalat.
A karaktereket nagyon jól eltalálták, vannak váratlan fordulatok (bár kissé sok is), a történet meg elég darkos. Remélem a második évad is hozni fogja a színvonalat.
Nem értem mire gondolsz hogy lehet komoly egy fantasy? o.O És ha a fantasy szereplõkre gondolsz azokból késõbb még több lesz. Mivel ez egy fantasy 😊
Nem Ken Follet(tudom ajánlani ha annyira zavarnak a sárkányok élõhalottak óriások tündérek stb, Katedrális az egyik mûve amibõl sorozat is van) hanem George R R Martin írta. Én végig olvastam az eddig magyarul megjelent könyveket és nagyon tetszett mind 😊 (Az utolsó könyv kicsit lapos volt mert nem szólt a kedvenc szereplõimrõl) Remélem végig tudják forgatni az összes könyvet^^ Jah és a könyv sokkal jobb tessék elolvasni...
Nem Ken Follet(tudom ajánlani ha annyira zavarnak a sárkányok élõhalottak óriások tündérek stb, Katedrális az egyik mûve amibõl sorozat is van) hanem George R R Martin írta. Én végig olvastam az eddig magyarul megjelent könyveket és nagyon tetszett mind 😊 (Az utolsó könyv kicsit lapos volt mert nem szólt a kedvenc szereplõimrõl) Remélem végig tudják forgatni az összes könyvet^^ Jah és a könyv sokkal jobb tessék elolvasni...
Nagyon tetszett, ahogy indult, de a sorozat vége (utolsó 1-2 epizód) számomra csalódás volt. Nem tetszett, hogy egy komolyabb hangvételû fantasy történetbõl átment mesébe (lehet hülyén fogalmazom meg, de biztos érti, aki látta, hogy mire gondolok)
Amilyen nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem az elsõ évadot, legalább annyira várom a kettõt.