8 évet ugrik előre az időben az új Batman-film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegy, részletkérdés... 😊 akkor lehet ellopta batman biciklijét, amivel forgatáson feldöntötte az IMAX kamerákat? 😄
Bane már benne volt anno egy korábbi Batmanben, lehet, hogy õ volt.
"tartotta a rendet"? Macskanõ bûnözõ, nem rendfenntartó.
míg távol volt, megjelent macskacsaj pl, tartotta a rendet... a kezdetekben is eltûnt a világ végére ahol lopkodta saját vállalatát, s kitanulta a mesterséget, akkor is kereste mindenki, mégsem találták... mit rozzatn meg? pl Bane elleni elsõ küzdelemtõl...
nem félek a válaszoktól, kb nekem is ezek merültek fel, de nézve Nolan eddigi munkásságát Batman kapcsán, kilehet jelenteni: jólesz.
nem félek a válaszoktól, kb nekem is ezek merültek fel, de nézve Nolan eddigi munkásságát Batman kapcsán, kilehet jelenteni: jólesz.
Mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy a közte eltelt 8 évben, azután, hogy az egész város õt üldözte, mennyit volt aktív, miket csinált, hogy-hogy nem kapták el stb.. Mitõl rozzant meg annyira stb-stb.. kiváncsi vagyok ezeket hogyan válaszolja meg Nolan
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Melyik az a pankrátor kinézetû ellenség, akit a növényes csaj félig-meddig átalakított?
Ilyen girnyó srác, akit vmi gázzal felpumpáltak.
Nem Bane?
Ilyen girnyó srác, akit vmi gázzal felpumpáltak.
Nem Bane?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Én sosem szoktam csesztetni Viktort, de ez most tényleg elég spoileres címre sikerült.. :/
..ki ez a szörny a tükörben..
Ma legalább 3 helyen láttam ezt a hírt, mindenhol el tudták kerülni, h a lídbe kerüljön az info (h kinek spoiler kinek nem, egy felesleges vita), te pedig beírtad a CÍMBE. Gratulálok.
Macskanõvel nincs gond, a képregény egyik legjobb karaktere. Az, hogy milyen lesz filmen más kérdés. Van egy sejtésem, hogy nem a bordélynegyed mocskát otthagyó Selina Kyle-t fogjuk a vásznon látni.
Ez tetszik eddig, bár még mindig nem örülök Macskanõnek....<#rolleyes>#rolleyes>
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
és gondolom batman... nem batmen, meg bateman, meg satöbbi... 😄