13
-
pokolfiu #13 mindegy, részletkérdés... :) akkor lehet ellopta batman biciklijét, amivel forgatáson feldöntötte az IMAX kamerákat? :D -
kalapos01 #12 Bane már benne volt anno egy korábbi Batmanben, lehet, hogy ő volt. -
NovaTerra #11 "tartotta a rendet"? Macskanő bűnöző, nem rendfenntartó.
-
pokolfiu #10 míg távol volt, megjelent macskacsaj pl, tartotta a rendet... a kezdetekben is eltűnt a világ végére ahol lopkodta saját vállalatát, s kitanulta a mesterséget, akkor is kereste mindenki, mégsem találták... mit rozzatn meg? pl Bane elleni első küzdelemtől...
nem félek a válaszoktól, kb nekem is ezek merültek fel, de nézve Nolan eddigi munkásságát Batman kapcsán, kilehet jelenteni: jólesz. -
#9 Mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy a közte eltelt 8 évben, azután, hogy az egész város őt üldözte, mennyit volt aktív, miket csinált, hogy-hogy nem kapták el stb.. Mitől rozzant meg annyira stb-stb.. kiváncsi vagyok ezeket hogyan válaszolja meg Nolan -
#8 Melyik az a pankrátor kinézetű ellenség, akit a növényes csaj félig-meddig átalakított?
Ilyen girnyó srác, akit vmi gázzal felpumpáltak.
Nem Bane? -
Okisz #7 Én sosem szoktam csesztetni Viktort, de ez most tényleg elég spoileres címre sikerült.. :/ -
dripkidd #6 Ma legalább 3 helyen láttam ezt a hírt, mindenhol el tudták kerülni, h a lídbe kerüljön az info (h kinek spoiler kinek nem, egy felesleges vita), te pedig beírtad a CÍMBE. Gratulálok. -
NovaTerra #5 Macskanővel nincs gond, a képregény egyik legjobb karaktere. Az, hogy milyen lesz filmen más kérdés. Van egy sejtésem, hogy nem a bordélynegyed mocskát otthagyó Selina Kyle-t fogjuk a vásznon látni. -
creed13 #4 Ez tetszik eddig, bár még mindig nem örülök Macskanőnek.... -
pokolfiu #3 és gondolom batman... nem batmen, meg bateman, meg satöbbi... :D -
#2 Váróós akart lenni nem egy city re gondoltam bocsi :) -
#1 Mondjuk ez egy hihetőbb verzió mint hogy valami csoda szertől szuper erős lesz! Persze attól még egy Batmen film nem lesz reálissabb! de rohadtul város már a film!