7
-
#7 Én nem vagyok mérnök, meg az a sokezer programozó sem, akik például iOS vagy Android app-okat fejleszt PC-n. PC nélkül nincs más piac, mert a vasra program kell. -
noland #6 Ja, én meg azt hittem már kitaláltak valami új félvezetőt az Apple-nél! Félrevezető cikk. ejnye! -
kvp #5 Meg mindig ott a nagy huzasuk, a dektop ios, tehat az iphone-ok operacios rendszere desktop kulsovel. A legtobb vasarlojuknak pont eleg pc helyett egy jo nagy kijelovel es billentyuzettel szerelt iphone, tehat ezek az ujfajta limitalt tudasu, de konnyen hasznalhato pc-k meg egy ures piaci szegmenst jelentenek. A google es a microsoft is ezzel probalkozik, tehat jol lathato a piac haladasi iranya.
A teljes erteku pc-k meg maradnak a mernokoknek, masnak ugy sincs igazan rajuk szuksege, meg munkahoz sem. (persze ha eleg gyorsak a halozatok, akkor meg egy mernok is elvan egy sima terminallal es egy erosebb szerverrel) -
hurkaur #4 ezt a postot elmentem kesobbre :] -
Vers #3 az applenak szep lassan vege lesz, az iphone4s kereslet is csokken, es atblagep sem olyan meno mar
a veg kozeleg -
sanyicks #2 Akkor nem lesz sok változás az applenél sem. -
grobs #1 Bob Iger alatt a Disney gyakorlatilag lenullázódott mint rajzfilmes cég. Nulla ötlet (Csodacsibe), és nulla kutatás jellemezte a korábban élenjáró céget.