435
mgsv.jpg
  • Mozes
    Köszönöm szépen a véleményeket, akkor döntöttem, gyerünk megvenni :)
  • grebber
    Ha lenne szerinted halott lenne a topik?
  • Mr_no_NaMe
    ??
  • Terawatt
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Most akkor még csak maga a játék jött ki, vagy van már hozzá crack is? Szokott helyeken nem találtam, csak a rls oldalakon, de mindenki mást írogat.
  • gilaba
    Igen, De közben megtaláltam a megoldást a steam játék fórumán. A phenomII procival volt a baja.
  • Sheltem
    Minimum rendszerkövetelmény megvan?
  • gilaba
    Mindkettő megvolt már.
  • Sheltem
    1. körben azt mondanám új vga driver, és legújabb directx telepítés.
  • gilaba
    Igen.
  • Reich
    Eredeti a cucc?
  • gilaba
    Sziasztok. Nem tudja valaki mi lehet a hiba oka?
  • Bogdogege
    Lenyomtam a kórházas pályát , király nagyon
  • R0GUE
    Olyan mint a Splinter cell széria de mégsem olyan. Itt is lopakodásra van hegyezve a dolog de nem annyiban merül ki hogy gombnyomásra falhoz lapulsz vagy kapaszkodsz valamire, jóval összetettebb az egész,főként a sztori,a karakterek, a személyiségük. PLusz az AI is számtalan olyan dologra figyel amire más játékban a készítőknek eszükbe sem jut, ezáltal jóval realisztikusabb az élmény.
    Például itt van értelme a hangtompítónak egy egy mellélövés esetén sincs az hogy rögtön tudja mindenki hol vagy,szó szerint keresgélnek. De még a mesterlövészpuskával leadott egyetlen lövés (tompító nélkül) sem hozza azt amit a játékok zöme,nevezetesen hogy rögtön rádmennek. Hallják a lövés és keresgélnek,rádión tanakodnak,riadóztatnak,stb...
    Ha hullát találnak nem azonnal riadó van,beszólnak rádión és ezt követően megy a riadó. Ha épp megölsz valakit aki rádiózik kiküldenek egy keresőcsapatot megnézni mi történt. Ez történik akkor is ha kinyirsz valakit akinek be kell jelentkezni rádión és hiába hívják...
    A figyelemelterelésnél zajokkal az AI megindul az adott irányba és a többiek akik szintén hallották figyelik mi történik...

Persze van hiba is az AI-ban de összetettségben nagyon bitang,főként nehezebb fokozatokon.

• Terawatt
    Most látom, hogy tegnap a 3. és egyben befejező része is kijött a cikk sorozatnak.
  • Terawatt
    Szerintem maga a játékmenetben is másabb. Ez egy kicsit szürreálisabb. Lásd mondjuk a gyalogkakukk gyorsaságú sniper segéd meg a ballonnal haza küldöd az őröket/felszerelést.

Története is sokkal mélyebb. Itt minden rész bővíti a világot.

Történeti áttekintés magyarul első rész. Második rész
  • Bogdogege
    Mindegyik Metal Gear más volt mint az előző , ez is.
    Hu de besz@rtam nem kapcsolt be a kontrollerem , de csak lemerült
    Most meg töltöget ezerrel
  • Sheltem
    +1
    Énis valami hasonlót akartam kérdezni.
    Nem ismerem az MGS eket miben jobb / másabb ez mint mondjuk egy splinter cell ?
    Multiplayer ha jól sejtem van benne, hogy kell elképzelni, coop?
    Vagy ez a játék singlere van kihegyezve inkább?
  • Bogdogege
    Juppyyyy megjött kaptam pólót, zseblámpát, meg posztert is

köszi cdgalaxys
  • Terawatt
    Én már 7re bejöttem melóba, hogy hamar haza érjek. :D Közben itt van nálam már a game.
  • Mozes
    Sziasztok!

Bocsi a hülye kérdésért, de még eddig egyetlen MGS-el sem játszottam, de most nagyon jókat írnak erről ezért gondoltam beszerzem és az is szimpi, hogy nem egy konzol portnak tulajdonítják, hanem tényleg dolgoztak a PC verzión állítólag elég sokat.

Olyan játék ez összességében mint a Splinter Cell széria?! Ha más vagy több valamiben akkor miben?!

Köszönöm,

M
  • xido
    azt hittem ezeket automata intézi..be van lőve a serveren,hogy portok indulása xy órakor és annyi

amúgy sokan még alhatnak,mert maximummal jön lefelé,semmi torlódás
    Utoljára szerkesztette: xido, 2015.09.01. 08:21:57
  • Terawatt
    Ezért :)

Kenichiro Imaizumi tweeted: "PC launch day earlier than original plan. Our programmers didn't take summer vacation to make it happen.. kinda sad".

Én meg elugrok akkor átvenni a játékot. *dörzsöli a tenyerét*
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.09.01. 08:17:03
  • xido
    és meglepetésemre reggel 7kor aktiválták..lehet tölteni srácok
  • xido
    időzónák..természetesen nem magyar idő 0901 éjfél,náluk mindig este 7 a váltás..
  • R0GUE
    A játék feloldásáig még kb 19 óra van hátra? Wtf?
  • R0GUE
    Éjféltől tölthető vagy van valami VPN vagy egyéb trükk hogy húzhassam steamről?:)
  • Terawatt
    Ez már vagy a 8. játék a szériában és nagyon komoly történetet építettek fel ami több mint nem sokkal több mint száz évet ölel fel és a mostani rész egy elég nagy fekete foltot fog megvilágítani.
  • lalakov
    Köszönöm a válaszaitokat.
  • Seth
    Rambózhatsz, de viselned kell a következményeit. Ez elsősorban egy lopakodós játék, mindig is erről szólt ez a széria.
    A lehetőségek adottak mindkét féle játékmódhoz.
    Ha már Mad Max , ezután az egy sablonos, üres játéknak fog tűnni :)
  • Terawatt
    Lehet rambózni is, de összességében nem egy agyatlan lövölde. Meggondoltan kell játszani, mert nagy zajt csapsz az egész bázis nekedjön tankkal mindennel. Van amikor ez elkerülhetetlen
  • lalakov
    A Steamen a játéknál van egy "lopakodós" címke. Ez kötelező vagy lehet Rambozni is?
    Alapból el akartam adni az NV kuponom, de videókat nézegetve elbizonytalanodtam. Kicsit hasonlít ez a Mad Max-re. Nyitott világ, felfedezés, loot és lehet lövöldözni. Nagyon eltévedtem? :)
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.08.31. 19:00:32
  • grebber
    Fogalmam sincs, meloba vagyok még.Addig nem fogom beszerezni amig kész nem lesz a magyarítása.
  • ROBO35
    milyen lesz milyen játékjoz lehet hasonlitania menüjét?
  • grebber
    Nem olyan mert a kod egy cső shooter ez meg open world
  • ROBO35
    igen tehát mint a call of dutyban olyan story mod lesz?
  • Shep
    Igen.
  • Terawatt
    Várakozás enyhítésére egy kis móka.

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.31. 12:09:21
  • ROBO35
    azt szeretném meg érdezni lesz benne olyan story mod mind a codok és nem olyan mint a 4 ben mert ott ugy kellet kiválasztani a missziot és nem is mindent pedig full verzio van meg!elöre köszi a válaszokat!
  • xido
    érdekes reggeli hír:

"Holnap jelenik meg a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, azonban nem lesznek felhőtlenül boldogok azok, akik a játék lemezes változatát vásárolják meg, azon ugyanis nincs rajta Kojima legújabb alkotása.
    Még ennél is morcosabbak lesznek azok, akik lassú internetkapcsolattal rendelkeznek, kiderült ugyanis, hogy hiába vásárolja meg valaki a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain dobozos, lemezes változatát, azon bizony nincs rajta a játék. Hát akkor mégis mi van rajta?! - kiálthatnak fel páran, valamilyen szinten jogosan. Nos, a DVD-n csak egy kicsit kevesebb mint 9 MB-os Steam telepítő kapott helyet, a többit magunknak kell letölteni, miután hazaértünk a vásárlásból.
    Egyesek talán örülnek majd annak, hogy nem kell lemezeket cserélgetni, de biztosan elég nagy lesz a népharag a lassú internettel bíró vásárlók körében."

forrás:gamestar