A karácsonyi piac legnagyobb vesztesei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibi nálad mikor kezdõdik a karácsonyi szezon? A Max Payne 2 októberben jelent meg! Minden platformmal együtt 2 milló ment el belõle. Igaz, hogy az elsõ rész 5 milliójától elmarad, de hogy bukta lett volna...?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

cmon, egy használt, csippelt x360 30k-ból is kijöhet akár. Míg egy vas,ami egy xbox emut futtatna 200k-ból se jönne ki...
Ugyan az mint egy PS2-emu. 15-ért vehetsz PS2-t használtan csippelve, vagy inkább ráköltesz 150k-t hogy futtasd az emulátort

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Anno nagyon bejött nekem a Max Payne. Nagy bánatom, hogy nem lett belõle (anno) trilógia, de állítólag most készítik a 3. részét. Félelemmel vegyes izgalommal várom a folytatást.

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Pedig még díjat is kapott érte. Mark Hamill elõtt zsebelte be, aki ugye Joker szinkronhangja volt a Batman játékba.
Abban sem volt teljesen tiszta a cikk: a Brütal Legend nem Rock N Roll hanem heavy metal. És Jack Black csupán hangszínészként van benne, de valami abszolút röhejes végeredménnyel.
narumon
Brütal Legend: Jack Black és Rock N Roll - pont az a két dolog amit nem akarok egy játékban látni. Úgy látszik nem csak én.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

"Alig 400 ezer példány talált gazdára és ezért a tervezett PC-s konverzió sem készült el."

Arra azért kíváncsi lennék, honnan szedte ezt a cikkíró. A Double Fine sosem tervezte a Brütal Legend PC-re portolását, pedig szerintem simán lehetnének belõle milliós eladások. Már ezért az egy játékért imádkozom egy mûködõképes X360 emulátor után.