14
-
Natural Sunset #14 Kopp-Kopp. Ajtónyitás.
szia Jolán nézd mit hoztam itt az MW3 zsírúj akarod hogy installáljam? na pöccintsd be gyors a géped nagyon jó kis játék ki kell próbálnod aztán itt van még a modern duke nukem ez is lövöldözős de hát ezt te is tudod na tölt már a géped? hoztam még a régi a CODokat is online kurvajó velük játszani akárcsak a MW3mal mi baja van már a gépednek ? csak mert nem látom hogy töltene na mindegy de azért Xboxod van? hoztam a mortal kombatot is ebben lehet a fejeket letépni de hát ezt biztos tudod nézzük mi van még itt stratégiai táncikálós-zenélős virtuális világos na a sims na az kurvajó de van itt még 5 kiló játék a szatyorban ne itt kelljen már a hidegben bogarászni ezeket beengedsz a melegre? hú kösz na akkor játszunk? -
#13 Bvaleknek nincs igaza. -
#12 A kisgyerekek CODoznak, nagymamik meg WoW-oznak :D -
#11 Annyi igazságot mondok, hogy nagyon jó, ha a barátnő(m) játszik ugyanazzal az MMO-val vagy játékkal, így játék közben is "vele lehetsz". -
#10 Ha rad verik, ha nem, bvaleknek igaza van. -
#9 Ne felejtsd, hogy az idióta angolszászok egyik felének a világ negyede volt alattvalója, a másik fele meg a világ egyetlen szuperhatalma. És mindenki az angolszászokat majmolja és az ő nyelvüket beszéli.
Mi meg olyan faszák vagyunk, hogy még az idióta angolszászok is ránk verik. -
bvalek #8 Kik nem játszanak? A kisgyerekek és a nagymamák. Na vajon milyen mozgalmas szexuális életük lehet? Rejtély megfejtve. Idióta angolszászok... -
#7 Ez egy teljesen korrekt kimutatás. -
tomcsa4 #6 Csajoknak könnyű, játék közben tolják őket. De a férfiaknak nehezebb. xD -
#5 és olyan statisztikai adat nincs h a férfi játékosok között mennyien élnek rendszeres nemi életet? -
#4 Baromság. -
Szefmester #3 Egyik exem nem szeretett játszani de szeretett IRL multizni, a másik meg szeretett játszani de az Offline multi... :( -
#2 Akarom mondani elírták. -
#1 Gondolom a cikk elejéről kimaradt, hogy brit tudósok.