A játékos nõk kívánósabbak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kopp-Kopp. Ajtónyitás.
szia Jolán nézd mit hoztam itt az MW3 zsírúj akarod hogy installáljam? na pöccintsd be gyors a géped nagyon jó kis játék ki kell próbálnod aztán itt van még a modern duke nukem ez is lövöldözõs de hát ezt te is tudod na tölt már a géped? hoztam még a régi a CODokat is online kurvajó velük játszani akárcsak a MW3mal mi baja van már a gépednek ? csak mert nem látom hogy töltene na mindegy de azért Xboxod van? hoztam a mortal kombatot is ebben lehet a fejeket letépni de hát ezt biztos tudod nézzük mi van még itt stratégiai táncikálós-zenélõs virtuális világos na a sims na az kurvajó de van itt még 5 kiló játék a szatyorban ne itt kelljen már a hidegben bogarászni ezeket beengedsz a melegre? hú kösz na akkor játszunk?
szia Jolán nézd mit hoztam itt az MW3 zsírúj akarod hogy installáljam? na pöccintsd be gyors a géped nagyon jó kis játék ki kell próbálnod aztán itt van még a modern duke nukem ez is lövöldözõs de hát ezt te is tudod na tölt már a géped? hoztam még a régi a CODokat is online kurvajó velük játszani akárcsak a MW3mal mi baja van már a gépednek ? csak mert nem látom hogy töltene na mindegy de azért Xboxod van? hoztam a mortal kombatot is ebben lehet a fejeket letépni de hát ezt biztos tudod nézzük mi van még itt stratégiai táncikálós-zenélõs virtuális világos na a sims na az kurvajó de van itt még 5 kiló játék a szatyorban ne itt kelljen már a hidegben bogarászni ezeket beengedsz a melegre? hú kösz na akkor játszunk?
A kisgyerekek CODoznak, nagymamik meg WoW-oznak :D
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Annyi igazságot mondok, hogy nagyon jó, ha a barátnõ(m) játszik ugyanazzal az MMO-val vagy játékkal, így játék közben is "vele lehetsz".
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ne felejtsd, hogy az idióta angolszászok egyik felének a világ negyede volt alattvalója, a másik fele meg a világ egyetlen szuperhatalma. És mindenki az angolszászokat majmolja és az õ nyelvüket beszéli.
Mi meg olyan faszák vagyunk, hogy még az idióta angolszászok is ránk verik.
Mi meg olyan faszák vagyunk, hogy még az idióta angolszászok is ránk verik.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Kik nem játszanak? A kisgyerekek és a nagymamák. Na vajon milyen mozgalmas szexuális életük lehet? Rejtély megfejtve. Idióta angolszászok... <#gonosz3>#gonosz3>
Általános relativitáselmélet kézikönyv: http://valek.webs.com/ chatszoba a Freenode-on: #generalrelativity
Ez egy teljesen korrekt kimutatás.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csajoknak könnyû, játék közben tolják õket. De a férfiaknak nehezebb. xD
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
és olyan statisztikai adat nincs h a férfi játékosok között mennyien élnek rendszeres nemi életet? <#eplus2>#eplus2>
practitioner of the forbidden arts of death
Baromság.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyik exem nem szeretett játszani de szeretett IRL multizni, a másik meg szeretett játszani de az Offline multi... :(