Magyar plakát a 2012-es, 3D Star Wars-mozifilmnek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kérdés, hogy hol tart mostanában ez a 3D-re konvertálás.
Általában csak ott, hogy olyan nagy 3D élményt nem ad, csak homályos ha leveszed a szemcsit.
Amúgy meg én is rókabõrnek érzem. Talán pont Lucas mondta, hogy nem az eredeti trilógia rajongóit célozzák, hanem a srácokat, akik a tv-s rajzfilmmel találkoztak mostanában. De legalább mire 3-4 év múlva eljutunk addig, adigra a technológia kiforja magát.
Magam részérõl eljutottam oda, hogy egyedül a Birodalom viszavágot tartom fogyaszthatónak, a többi nagyon retró, vagy csak gagyi. Az még 5 év mire megjelenik 3D-ben 😞
Általában csak ott, hogy olyan nagy 3D élményt nem ad, csak homályos ha leveszed a szemcsit.
Amúgy meg én is rókabõrnek érzem. Talán pont Lucas mondta, hogy nem az eredeti trilógia rajongóit célozzák, hanem a srácokat, akik a tv-s rajzfilmmel találkoztak mostanában. De legalább mire 3-4 év múlva eljutunk addig, adigra a technológia kiforja magát.
Magam részérõl eljutottam oda, hogy egyedül a Birodalom viszavágot tartom fogyaszthatónak, a többi nagyon retró, vagy csak gagyi. Az még 5 év mire megjelenik 3D-ben 😞
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az IMAX nem egyenlõ a 3D-vel, a nagyfelbontású formátumot takarja. Az IMAX 3D meg kemény dió, ugyebár azt két imax kamerával veszik fel, ebbõl következik, hogy a 2D-t meg eggyel. Parasztvakítás lenne tehát IMAX moziban adni, mint ahogy parasztvakítás lesz a konvertált 3D is természetesen.
Amúgy a hazai moziknak tényleg nem a legjobb a képe, olyan, mintha nagy monitoron néznél alacsonyabb felbontású divx-et...
Amúgy a hazai moziknak tényleg nem a legjobb a képe, olyan, mintha nagy monitoron néznél alacsonyabb felbontású divx-et...
Sétálnék az Arénába, csak sokáig fog tartani az oda-vissza 400km... <#smile>#smile>
A közelebbi mozi 3D terme is 100km, és a minõsége hagy kívánnivalót maga után.
Ha egyszer kijönne a Gyûrûk ura 3D-ben, akkor biztosan bevállalnám a hosszú utat, az biztos! A Star Wars jó kis sorozat, de annyira nem érzem a késztetést, hogy moziban nézzem 3D-ben. Mindet láttam moziban természetesen. De valahogy nem ad akkora plusz löketet neki számomra a 3D, hogy moziban nézzem. A Gyûrûk ura egész más. Egyrészt nagy kedvenc regény, másrészt maga a film trilógia is egy olyan rendkívüli alkotás szerintem, amit tényleg érdemes lenne 3D-ben újranézni IMAX moziban.
A Star Wars rókabõrrel semmi bajom, kiváló szórakozás egy családnak.
A közelebbi mozi 3D terme is 100km, és a minõsége hagy kívánnivalót maga után.
Ha egyszer kijönne a Gyûrûk ura 3D-ben, akkor biztosan bevállalnám a hosszú utat, az biztos! A Star Wars jó kis sorozat, de annyira nem érzem a késztetést, hogy moziban nézzem 3D-ben. Mindet láttam moziban természetesen. De valahogy nem ad akkora plusz löketet neki számomra a 3D, hogy moziban nézzem. A Gyûrûk ura egész más. Egyrészt nagy kedvenc regény, másrészt maga a film trilógia is egy olyan rendkívüli alkotás szerintem, amit tényleg érdemes lenne 3D-ben újranézni IMAX moziban.
A Star Wars rókabõrrel semmi bajom, kiváló szórakozás egy családnak.
Szerintem tuti, hogy lesz az imax-ben. Az otthoni TV-s 3D-t meg ne hasonlítsuk már az imax-hez, kb. mint a fekete-fehér TV kontra színes. Volt szerencsém próbálgatni jópárat, olyan mint a zsiráf. Jó-jó, de otthonra azért nem kéne.
Jó dolog a blueray is, de hacsak nem több millás 3D projectorod van otthon (amit erõsen kétlek) jobban jársz, ha elsétálsz az arénába. Amilyen hangerõvel szólnak manapság a filmek úgysem hallod a "parasztot" és elég nagy a légtér is ;-)
Rókabõr, elsõ rész fúj stb .... senkit nem kényszerítenek tudtommal semmire, ez legyen a világ legnagyobb baja, hogy lucas igyekszik mégtöbb pénzt keresni. Õ legalább munkával teszi, nem csak kihúzza semmiért a zsebedbõl 😞
Én biztos elmegyek megnézni, túl sok olyan film amúgy sincs, amiért érdemes fizetni a moziban, ha 3D-sítik a gyûrûk urát azt is megfogom nézni. Van ami örökzöld, az ilyen felújítás meg kiváló indok, hogy újra bekerüljön a mozikba, hiszen egy film akármilyen szuper is, ha lement a mûsorról már nemigen kerül vetítésre max mûvészmozikban. Szóval hajrá lucas, jöjjön a 3D SW aztán meg a 4K, majd a 4K 3D 😊
Jó dolog a blueray is, de hacsak nem több millás 3D projectorod van otthon (amit erõsen kétlek) jobban jársz, ha elsétálsz az arénába. Amilyen hangerõvel szólnak manapság a filmek úgysem hallod a "parasztot" és elég nagy a légtér is ;-)
Rókabõr, elsõ rész fúj stb .... senkit nem kényszerítenek tudtommal semmire, ez legyen a világ legnagyobb baja, hogy lucas igyekszik mégtöbb pénzt keresni. Õ legalább munkával teszi, nem csak kihúzza semmiért a zsebedbõl 😞
Én biztos elmegyek megnézni, túl sok olyan film amúgy sincs, amiért érdemes fizetni a moziban, ha 3D-sítik a gyûrûk urát azt is megfogom nézni. Van ami örökzöld, az ilyen felújítás meg kiváló indok, hogy újra bekerüljön a mozikba, hiszen egy film akármilyen szuper is, ha lement a mûsorról már nemigen kerül vetítésre max mûvészmozikban. Szóval hajrá lucas, jöjjön a 3D SW aztán meg a 4K, majd a 4K 3D 😊
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Mutass egy mozit Magyarországon, ahol jobb minõséget kapok, mint a Blueray. Imax-ben nem hinném, hogy valaha is leadnák. Csak szépen megvárom, míg kijön 3D blueray verzióban is.
És nem kell hallgatnom mások pofázását a film alatt, nem kell a gagyi székekben kínlódni, nem kell a paraszt fingját sem szagolnom.
m mininnifield: jaffa nincs, csak jóféle sör, esetleg popcorn, ha megfelel. <#smile>#smile>
És nem kell hallgatnom mások pofázását a film alatt, nem kell a gagyi székekben kínlódni, nem kell a paraszt fingját sem szagolnom.
m mininnifield: jaffa nincs, csak jóféle sör, esetleg popcorn, ha megfelel. <#smile>#smile>
Kék lemezen már kijött. Otthon nem fogod a mozis 3D-nél jobban megnéni. Max, ha gagyi 3D tévét veszel és bemeséled magadnak.
Ezt tutira nem fogom megnézni moziban. Inkább megvárom szépen, míg kijön "kéklemezen" és szép kényelmesen, otthon sokkal jobb minõségben, mint amit egy mozi tud itt magyarországon, majd megnézem.
én mindig örülök neki, nem érzem lehúzásnak és az "újításokért" sem morgok
akit nem érdekel ne nézze 😄
akit nem érdekel ne nézze 😄
fotográfik kolomp edisön :D
Hmm.. Szóval nemrég kiadták BD-n felújítva, most kiadják majd 3D-sre konvertálva, persze hogy ne rókabõr legyen lesz majd egy eddig soha nem látott jelenet, mint pl ezúttal a gungan városban ott fog téblábolni a kapuban egy eddig ott nem szerepelt digitális droid. A sok rajongó pedig majd habzó szájjal vitatkozik hogy ez milyen újítás, vagy épp mennyire lehúzás.