A játéktörténelem legnagyobb csavarjai - 1. rész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@kanduhr: "Chaser c FPS legvége" ja, egy az egyben Total Recall, mikor Quaid rájön, hogy végül is a fõgeci, Hauser.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
De nekem a Lair sztorija is bejött anno, hiába volt bukás a játék.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
(Azt ne kérdezze senki, hogy ez mikor, hol, és miért történik, és hogy milyen professzor, mert már nagyon régen játszottam vele, és nem emlékszem rá... X))
Plussz poén, hogy egyik haverom annak idején büszkén újságolta nekem, hogy õ már 6x "kipörgette" a Stalkert, és hogy mennyire kiaszottul tetszik neki... csak Strelokot nem sikerült soha megtalálnia...<#idiota>#idiota>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Játékokban pl. a Resident "Wesker fordulata", annyira nem ütõs szerintem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.