18
  • Zombee
    Szépen összefoglaltad, pont ez a lényeg.
  • RoyalPredator
    Megoldás:

A játék érje meg az árát
    Legyen minimum 10 óra SP játékidő, ha a multiplayer nem masszív.
    Ne védelemmel szivassák a legális vásárlókat, hanem ingyen ajándékokkal jutalmazzák (folyamatos updatek, játékhoz armor, weapon, map, add-on, paint, stb)

Adjanak ki demo-kat, hogy ne a doboz és fake értékelések alapján gondolkozzunk a megvételén.

AC1 1590Ft. Tessék megvenni. :)j
  • 0Fritz0
    A piac telített, ám a legtöbb termék jóindulattal is csak középszerűnek nevezhető.
    Sokan és jól akarnak megélni a játékiparból viszonylag gyorsan és kis befektetéssel.
    Az igazán jó programok úgyis eladják magukat.
    Lásd most a Skyrim-et: Sok ember letöltötte és annyira megtetszett nekik, hogy meg is vették.
  • Loverman
    Még mindig nagyon-nagyon sok vérpistike maradna aki 3000-ért sem venné meg. Hiszen nincs olcsóbb az ingyennél.
  • tomcsa4
    Nem lehet 2k/3k egy új játék, mert már egy közepesen sz*r játékot is minimum 20 ember kódol 1 éven át. Fizetések, az áram, a licenszek, a gépparkok, a "tökömtudjami". Az embereknek a csúcs játék kell. Csúcs graf, csúcs hang, csúcs fizika, csúcs(os) lóf*sz. Akkor fizessék is meg ennek az árát.
  • Fbn Lx
    szerintem nincs okuk panaszra, 100ból 3 elvetemült szimulátorfanatikus elég jó arány.
  • l300d
    en csak azert warezolok mert megtehetem. Minek fizessek erte ha ingyen is megszerezhetem. Inkabb teszem a parnamba a sok penzt amit keresek es estenkent szamolgatom. Aki azt hiszi hogy ezert viragzik a warez az egyszer mikor apukajatol keri a penzt jatekra az gondolkozzon el azon hogy szerintem a kurva anyja:)
  • Poetro
    Hát igen, én most vettem meg Steam-en az Oblivion-t, mert most lett olyan árban a GOTY, hogy megvegyem (konkrétan 6.24EUR). Mondjuk még nem próbáltam ki, karácsonyi ajándéknak vettem magamnak.
  • mousee
    Sajnos a PC-n rengeteg a warez, bár én szintén csak azt tudom megerősíteni, hogy ha nem lenne warez, akkor nem dobtam volna ki közel 100 rugót játékra/előfizetésre, és mind a mai napig egy 2,4es celeronnal tolnám, mert mi a ráknak erősebb gép, ha nem játékra.

Ha ésszerű árakkal dolgoznának (2-3k/game), és minőségi játékokat csinálnának, nem pedig mindenből 12. rókabőr lehúzást, akkor simán életképes lenne a dolog.

Persze jó játékért el lehet kérni többet is, pl Skyrim-ért én is kicsengettem a tízest, de 2 év múlva nagyon fogok anyázni hogy 1990 a GOTY kiadás :)
  • Skynet
    Teljesen mind1 honnan van a stat,jól mutatja a pc helyzetét,és lehet fröcsögni hogy a warez csak kifogás a készítőknek meg hogy konzolon is van warez....Ilyen mértékű warez csakis pc-n van.
  • KopaszIsten
    100ból 3 az nagyon elgondolkodtató arány, és elég elszomorító. Mellesleg nem ez a tényleges arány, mert biztos, hogy ugyanaz a warezoló többször is bepróbálkozik, ha elsőre nem sikerül. (Úgyhogy elég sok próbálkozás alatt ugyanaz a felhasználó lehet, hacsak ezt eleve nem szűrik, vagy nem tilt le az első sikertelen próbálkozás után) Mindenesetre ez nagyon rossz arány. :s Erre mondtam, hogy ha túl sok az eszkimó, és kevés a fóka...
  • Loverman
    de azért nem tesz rosszat az iparnak az illegális letöltés, áh dehogy. hisz "nem mindenki venné meg aki letölti és úgy játsza ki"
  • Shiny Copperpot
    "Original games do not FADE!"
  • Shiny Copperpot
    Jahm, az OFP-ben meg "félreugrott" a BMP a LAW elől...
  • FoodLFG
    "három legális kópiával rendelkező felhasználóra jut 100 illegális bejelentkezés"
    brühühüü
    Nem mintha valamennyi közük is lenne a warezesekhez, de mindegy.
  • Molnibalage
    Meg vérpistikék. Az igazi szimes nem warezol.
  • gombabácsi
    arról van stat, hogy honnan vannak a warezolók? szerintem keleti országok főleg, azok meg úgyse vennék meg, nincs pénzük...
  • sanyicks
    ez a védelem operation flashpoint óta minden játékukban bennevan, csak mindig másféle furcsaságban nyilvánul meg a védelem. Arma2-ben pl visszafordul a kilőtt lövedék a játékos felé vagy mi :D vagy mindenfelé repül a lövedék csak arra nem amerre céloz :)