Itt az új Pixar-film friss, szinkronos előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL.
A sztori a Mulan koppintása...
"I love her hair!!! XD It's OUTTA CONTROL! 😄"
lol! xD

https://twitter.com/foodlfg

Nincs semmi baj a szinkronnal, igazi minõségi munka. Kovács Nóra meg szerintem kötelezõ szinkron a fantasy és történelmi filmekben...
Nem arról van szó, hogy a magyaroknak akcentus kell. De mondjuk itt ég és föld a kettõ minõségben.

Amúgy meg azért szánalmas, amit írsz, mert ez nem castingos szinkron volt, a flmben, ha kész lesz, mások lesznek a hangok, ez csak trailer szinkron, csak behívtak pár embert, aki éppen ott kávézott két tekersz közben az SDI-ban, hogy mondja rá a szöveget, még rendezõ sem kellett. De köszönjük a hozzáértést, de majd a nyelved vedd ki a pár perces melóval tízezreket is megkeresõ szinkronhaknisok fenekébõl, mert barna lesz.
nem értek egyet, az eredeti szinkronból jobban kijöttek a hangsúlyok. Viszont el kell ismernem szép munkát végzett a szinkron csapat.
Azt még hozzátenném, hogy a trlaier-ben nemigazán van skót akcentus... A szinkron színész lehet, hogy skót és van 1 apró skót felhangja de ha valódi skót akcentussal beszélnének az amcsiknak külön szinkron kéne 😛

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

A magyarhangok sokkal kifejezõbbek, professzionálisak a magyar szinkronszínészek. Az akcentus nem mond nekem semmit, és zavaró is lenne, ha utánozták volna, nem ad plusz érdemi információt a hanghoz számunkra nem angol nyelvterületû nézõk számára (kivéve ha egyetlen szereplõnek van skót akcentusa a történetben és jelentõs hogy õ más mint a többi).

Viszont akcentus ide vagy oda, a hangsúlyok és indulatok megformálása a hangban, a hangszínekben, hangsúlyokban sokkal kifinomultabb a szinkronos verzióban. Úgyhogy kösz, de kösz, nem vagyok kíváncsi az eredetire...

Köszönet a magyar szinkronszínészeknek és a szinkronrendezõnek!