5
  • Spirit
    #5
    Jah és természetesen ami nagyon fontos még(számomra), bármilyen dokumentumot megnyithatok, szerkeszthetek, tananyagok, vázlatok lehetnek nálam mindig. Ezenkívül banki ügyeket is intézni szoktam.
  • Spirit
    #4
    Ez van ha a telefon okosabb, mint a használója. Talán le kell tiltani az adatforgalmazást a mobil-hálózaton keresztül és otthon Wifi-ről intézni.

    Ezek nem telefonok, hanem kéziszámítógépek amikkel mellesleg telefonálni is lehet. Ha valakinek nincs arra igénye, hogy zenéljen, filmezzen, fotózzon, videókat készítsen, komolyabb játékokkal játtszon, távoli asztallal elérje az otthoni gépét, netezzen, fájlokat kezeljen(tömörítés, stb..tulképpen bármi), GPS legyen nála, akkor természetesen semmi szükség egy Androidos csodára. Telefonálni bármi jó.
    Eddig nekem is megfelelt egy 6 éves telefon, ami tényleg csak telefon volt, de mióta rásánztam magam egy komolyabb tapigépre, rájöttem, hogy tulajdonképpen egy notebook lapul a zsebemben, bárhova megyek.
  • nett
    #3
    A telefonom 7 éves "buta", olcsó telefon. Az aksija még most is egy hétnél tovább bírja. A telefonálés, sms-ezés, emlékeztetés összes funkcióját tudja.
    Nem építettek bele olyan forgalomgeneráló funkciót, ami állandóan frissíti az összes feltelepített szoftvert szerencsétlen esetben internet előfizetés nélkül havi 50ezerért.
  • gforce9
    #2
    Kb. leszarom ezeket a divat vackokat. :)
  • Nailyenugysincs
    #1
    ha lenne pénzem én is vennék. talán összejön egy lg optimus me de majd csak akkor lesz biztos ha már a kezemben tartom.