Windows 8: csökkenhet a frissítések utáni újraindítások száma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(:

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Hogy veszi a bátorságot egy GÉP, hogy ellenszegüljön a felhasználó akaratának, mi több, kifejezett hátrányt okozzon neki?
Ez volt az a pont, amikor letiltottam az automatikus frissítést. Kb egy évre rá meg vettem egy Mac-et. 😊
Valamikor frissíteni is kell. A bosszantó az a "15 perc múlva újraindul a gép v. 4 óra múlva v. emlékeztessen késõbb blabla". Persze fontos dolgot töltött le, de úgyis akkor indítom újra a gépet, ha már végeztem a dolgaimmal. szépen várja ki.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Hmmm, nem mintha így nem lehetne ugyan úgy megoldani de ezt májkréméknél még nem tudják
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Armin & Ayu fan
A Win 7 pedig jo, igy sokat nem varnek a 8-tol.
http://gaborszantai.co.uk/
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Túl sok ígéret, túl sok újdonság. Csak aztán nehogy megint az legyen, mint a Vista-nal volt, hogy a felhasználók csodákat várnak és csak egy oprendszert kapnak...
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
~~o ~~o ((O))o~~ o~~