Az RTL Klubnál rámozdultak a gyerekekre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi a bajod a spongyabobbal? Teljesen rendben van az a mese."
Teljesen NINCS rendben az a mese (gyerekeknek).
Mirõl is kell egy GYEREKEKNEK készült mesérõl szólnia, minek kell lennie benne?
Sztori (cselekmény), kihívás, megküzdés vele, morális tanulság, komolyság (cselekedet-következmény) ...
Na ebbõl kb semmi sincs benne, fõleg meg nem a morális tanulság (meg a komolyság ... meg végül is egyik se).
Szóval egy felnõtt elnézi ezt a m.rhaságot, még akár el is röhögcsél a f.sságain, de egy fejlõdésben lévõ jellem, egy befolyásolható gyerek esetében igen komoly érzelmi, morális és erkölcsi (életértékelési) deformációt tud okozni.
Teljesen NINCS rendben az a mese (gyerekeknek).
Mirõl is kell egy GYEREKEKNEK készült mesérõl szólnia, minek kell lennie benne?
Sztori (cselekmény), kihívás, megküzdés vele, morális tanulság, komolyság (cselekedet-következmény) ...
Na ebbõl kb semmi sincs benne, fõleg meg nem a morális tanulság (meg a komolyság ... meg végül is egyik se).
Szóval egy felnõtt elnézi ezt a m.rhaságot, még akár el is röhögcsél a f.sságain, de egy fejlõdésben lévõ jellem, egy befolyásolható gyerek esetében igen komoly érzelmi, morális és erkölcsi (életértékelési) deformációt tud okozni.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Áááá Viktor a címadások császára... 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
A spongyabob rendes mese...
Képzeld el én Bátor a gyáva kutyán nõttem fel. (Najó az durva hogy felnõni de úgy 8 éves koromtól folyamatosan néztem)
Képzeld el én Bátor a gyáva kutyán nõttem fel. (Najó az durva hogy felnõni de úgy 8 éves koromtól folyamatosan néztem)
"Az RTL Klubnál rámozdultak a gyerekekre"
Kiváló cím, szokás ez tetûhintáséknál, a retek klub pedig ugye.....😊
Kiváló cím, szokás ez tetûhintáséknál, a retek klub pedig ugye.....😊
AZ 5-6 éves gyerekek fennt vannak 6 órakor,mert este 8 kor takarodó van általában.
PSN ID.: Beegabor
ilyenek még most is mennek a tévében. nézzél például Duna tévét, vagy "királyi" 1-est... <#vigyor4>#vigyor4>
senkinemertemmit.blog.hu
Lehet, hogy rendben van, de egy azért egy 5-6 éves gyerek ne ezt nézze már. Nekik még normális mesék kellenek.
Mi a bajod a spongyabobbal?
Teljesen rendben van az a mese.
Teljesen rendben van az a mese.
Ugye mennyivel jobban indul a nap, ha reggeli közben jó kis meséket nézel?<#smile>#smile>
Dicséretes lépés az RTL-tõl.
Dicséretes lépés az RTL-tõl.
www.adamexdesign.hu
Én azon csodálkozom, hogy gyerekkoromban a szombat (jó esetben vasárnak) reggel-délelõtt a gyerekekrõl szólt a TV-ben, rajzfilmek (ÉÉÉÉRTELMES, és nem spongyabob meg japó anime agymosók) tömkelege ment, aztán ifjúsági filmek kora délelõttig, aztán Knight Rider meg hasonlók.
A német RTL-en meg pláne.
Ezek mégis hova a fenébe tûntek el ?
A német RTL-en meg pláne.
Ezek mégis hova a fenébe tûntek el ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
de dinkák vagytok😊)
az ötlet viszont dícséretes,anno gyerekkoromban nekem is jobb volt a napom,ha suli elõtt még belefért egy kis Tapsi Hapsi..igaz 20 éve lévén ez anno a jugó csatorna volt😊
az ötlet viszont dícséretes,anno gyerekkoromban nekem is jobb volt a napom,ha suli elõtt még belefért egy kis Tapsi Hapsi..igaz 20 éve lévén ez anno a jugó csatorna volt😊
én is azt hittem h felvették pedomacit az rtl-hez😄
Fantasztikus címválasztás, mint mindig... -,-"