14
-
#14 "Mi a bajod a spongyabobbal? Teljesen rendben van az a mese."
Teljesen NINCS rendben az a mese (gyerekeknek).
Miről is kell egy GYEREKEKNEK készült meséről szólnia, minek kell lennie benne?
Sztori (cselekmény), kihívás, megküzdés vele, morális tanulság, komolyság (cselekedet-következmény) ...
Na ebből kb semmi sincs benne, főleg meg nem a morális tanulság (meg a komolyság ... meg végül is egyik se).
Szóval egy felnőtt elnézi ezt a m.rhaságot, még akár el is röhögcsél a f.sságain, de egy fejlődésben lévő jellem, egy befolyásolható gyerek esetében igen komoly érzelmi, morális és erkölcsi (életértékelési) deformációt tud okozni.
-
Egerwin #13 Áááá Viktor a címadások császára... :D -
Rotyoka #12 A spongyabob rendes mese...
Képzeld el én Bátor a gyáva kutyán nőttem fel. (Najó az durva hogy felnőni de úgy 8 éves koromtól folyamatosan néztem) -
#11 "Az RTL Klubnál rámozdultak a gyerekekre"
Kiváló cím, szokás ez tetűhintáséknál, a retek klub pedig ugye.....:) -
#10 AZ 5-6 éves gyerekek fennt vannak 6 órakor,mert este 8 kor takarodó van általában. -
czyi #9 ilyenek még most is mennek a tévében. nézzél például Duna tévét, vagy "királyi" 1-est... -
#8 5-6 éves gyerek aludjon még reggel. -
Kferro #7 Lehet, hogy rendben van, de egy azért egy 5-6 éves gyerek ne ezt nézze már. Nekik még normális mesék kellenek. -
Yodafon #6 Mi a bajod a spongyabobbal?
Teljesen rendben van az a mese. -
ADAMEX9 #5 Ugye mennyivel jobban indul a nap, ha reggeli közben jó kis meséket nézel?
Dicséretes lépés az RTL-től. -
#4 Én azon csodálkozom, hogy gyerekkoromban a szombat (jó esetben vasárnak) reggel-délelőtt a gyerekekről szólt a TV-ben, rajzfilmek (ÉÉÉÉRTELMES, és nem spongyabob meg japó anime agymosók) tömkelege ment, aztán ifjúsági filmek kora délelőttig, aztán Knight Rider meg hasonlók.
A német RTL-en meg pláne.
Ezek mégis hova a fenébe tűntek el ?
-
xido #3 de dinkák vagytok:))
az ötlet viszont dícséretes,anno gyerekkoromban nekem is jobb volt a napom,ha suli előtt még belefért egy kis Tapsi Hapsi..igaz 20 éve lévén ez anno a jugó csatorna volt:) -
Nailyenugysincs #2 én is azt hittem h felvették pedomacit az rtl-hez:D -
Bendzs #1 Fantasztikus címválasztás, mint mindig... -,-"