14
  • mrzed001
    "Mi a bajod a spongyabobbal? Teljesen rendben van az a mese."
    Teljesen NINCS rendben az a mese (gyerekeknek).
    Miről is kell egy GYEREKEKNEK készült meséről szólnia, minek kell lennie benne?
    Sztori (cselekmény), kihívás, megküzdés vele, morális tanulság, komolyság (cselekedet-következmény) ...
    Na ebből kb semmi sincs benne, főleg meg nem a morális tanulság (meg a komolyság ... meg végül is egyik se).
    Szóval egy felnőtt elnézi ezt a m.rhaságot, még akár el is röhögcsél a f.sságain, de egy fejlődésben lévő jellem, egy befolyásolható gyerek esetében igen komoly érzelmi, morális és erkölcsi (életértékelési) deformációt tud okozni.
  • Egerwin
    Áááá Viktor a címadások császára... :D
  • Rotyoka
    A spongyabob rendes mese...

Képzeld el én Bátor a gyáva kutyán nőttem fel. (Najó az durva hogy felnőni de úgy 8 éves koromtól folyamatosan néztem)
  • Skynet
    "Az RTL Klubnál rámozdultak a gyerekekre"
    Kiváló cím, szokás ez tetűhintáséknál, a retek klub pedig ugye.....:)
  • Seth
    AZ 5-6 éves gyerekek fennt vannak 6 órakor,mert este 8 kor takarodó van általában.
  • czyi
    ilyenek még most is mennek a tévében. nézzél például Duna tévét, vagy "királyi" 1-est...
  • Narxis
    5-6 éves gyerek aludjon még reggel.
  • Kferro
    Lehet, hogy rendben van, de egy azért egy 5-6 éves gyerek ne ezt nézze már. Nekik még normális mesék kellenek.
  • Yodafon
    Mi a bajod a spongyabobbal?

Teljesen rendben van az a mese.
  • ADAMEX9
    Ugye mennyivel jobban indul a nap, ha reggeli közben jó kis meséket nézel?
    Dicséretes lépés az RTL-től.
  • mrzed001
    Én azon csodálkozom, hogy gyerekkoromban a szombat (jó esetben vasárnak) reggel-délelőtt a gyerekekről szólt a TV-ben, rajzfilmek (ÉÉÉÉRTELMES, és nem spongyabob meg japó anime agymosók) tömkelege ment, aztán ifjúsági filmek kora délelőttig, aztán Knight Rider meg hasonlók.
    A német RTL-en meg pláne.
    Ezek mégis hova a fenébe tűntek el ?
  • xido
    de dinkák vagytok:))
    az ötlet viszont dícséretes,anno gyerekkoromban nekem is jobb volt a napom,ha suli előtt még belefért egy kis Tapsi Hapsi..igaz 20 éve lévén ez anno a jugó csatorna volt:)
  • Nailyenugysincs
    én is azt hittem h felvették pedomacit az rtl-hez:D
  • Bendzs
    Fantasztikus címválasztás, mint mindig... -,-"