Ridley Scott: Magyarországon ideálisak a feltételek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én részt vettem a WWZ forgatásán, nagyon jó volt látni tényleg azt a profizmust (jó, nem volt minden tökéletes, de 95%). Tényleg jó volt a munkamorál, a helyszín tényleg döbbenetesen autentikus volt, alig kellett valamit is alakítani a konzervgyáron, és az hogy plusz 10 fokban egy sarok mögött már havas tájat láttam, hogy építkezési daruról lógott a monumentális derítõvászon, hát ezt tényleg látni kell. Baromi fárasztó volt, de megérte.
Egyszer. 😄
Egyszer. 😄
Adókedvezményt kap ahogy a legtöbb itt forgató stáb. Nem az általános adórendszerre értette.
Az ilyen filmekben dolgozók nem keresnek rosszul, és elég jók a feltételek, így a munkamorál is sokkal jobb mint egy kkv-nál.
A lényeg, hogy nem a nagy magyar realitásról beszélt, hanem arról amit õ tapasztalt ... az pedig nyilván nem rossz.
Az ilyen filmekben dolgozók nem keresnek rosszul, és elég jók a feltételek, így a munkamorál is sokkal jobb mint egy kkv-nál.
A lényeg, hogy nem a nagy magyar realitásról beszélt, hanem arról amit õ tapasztalt ... az pedig nyilván nem rossz.
Ridley Scott azt tervezi, hogy jövõ év közepén Magyarországon forgatja majd le következõ, második világháborús filmjét, mert - ahogy fogalmazott - "olyan sok és nagyszerû városi helyszín van itt, ami a filmhez nélkülözhetetlen".
Tehát elég sok település és táj úgy néz ki nálunk a fokozatos vidékrombolás következményeként, mintha még tartana nálunk a háború. Omladozó házak, elhagyott települések, stb....<#hehe>#hehe>
Tehát elég sok település és táj úgy néz ki nálunk a fokozatos vidékrombolás következményeként, mintha még tartana nálunk a háború. Omladozó házak, elhagyott települések, stb....<#hehe>#hehe>
Akivel dolgozott, jól dolgozott. Naná, ebben nincs semmi meglepõ. Az ilyen munkáknál azt hívják legközelebb, aki dolgozik. A produkció meg adókedvezményt kap.
Kicsit ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy csak azért, mert neked nincs munkamorálod, vagy mert akiket ismersz, azok lógósak, más is így áll hozzá.
Kicsit ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy csak azért, mert neked nincs munkamorálod, vagy mert akiket ismersz, azok lógósak, más is így áll hozzá.
"magyarországi munkamorált és az adózási rendszert dicsérte" JESSZUS, biztos itt járt? Ill nem tudom ez neki honnan jött, na mind1, nem ez a lényeg