14
-
Fbn Lx #14 én a nox és a silver folytatásának örülnék igencsak, meg esetleg egy új desperados játéknak, meg egy új jowood által fejlesztett gothicnak.
na meg a zeno clashnek is jöhetne folytatása, egyik legeredetibb és legelvontabb játék valaha.
na és persze egy kotor 3at is szívesen fogadnék. -
Yagami #13 Én játszottam azzal is akkoriban (mivel nem kb.?). Bár sokat nem öltem bele, volt épp jobb is gondolom. -
Cef #12 Én is toltam anno:) Jó kis game volt.
Én egy MDK folytatásnak örülnék a legszívesebben. -
NovaTerra #11 Hú az nekem megvan. Nagyon jó játék. Nem is ismerek senki mást, aki valaha játszott vele. Egy méltó folytatásnak nagyon örülnék. -
emp #10 "Fresh meat for the evergrowing army of the undead!" iggeniggeniggen!! -
mg1992mg #9 Én meg egy Shogo-Mobile Armor Division folytatásnak örülnék... -
galocza #8 blood3. nolf3 se jönne rosszul... -
Anomaly #7 Bloodban az égő olasz papok hangja XDDD -
KopaszIsten #6 Ja, az engem is érdekelne. -
#5 Jó Indiana Jones játékok, csak a klasszikus kalandok voltak. Fasz Spielberg is jobban járt volna, ha a Fate of Atlantist filmesíti meg, nem ezt a szart amit csinált. -
Ender Wiggin #4 Miért lenne nulla esély a Blood folytatásra? Csak mert a Monolith-et már nem Monolith-nek hívják, hanem Warner-nek? -
kissssss #3 jöhetne már egy Might and Magic 10 :-( -
KP27 #2 Szerintem az MDK a maga idejében egész hangulatos kis játék volt. Az MDK 2 viszont nagyon nem tetszett... -
sanyicks #1 blood olyan jó volt. Foci a szombifejekkel, vasvillázás, temetők, spray-es flakon öngyújtóval, meg a jelzőpisztoly.