Gyógymódok a vámpír és vérfarkas átkokra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én eddig csak bûvöléssel értem el "jobb fegyvert", mint amit a program dobál (mondom ezt lvl27-nél, és még mindig ez a tendencia. Talán két staff-ot ha dobott, amire azt mondtam na; majd eladtam õket😊) Mellesleg van sok mob, amit kínálgathatsz a csodafegyverrel, ha kettõt üt és véged.Szóval, nem értem a kérdést😊 Egyelõre az íjászat tûnik a legerõsebb "támadás"nak egy ember ellen, vagy a torok vágás/hátulról ütés 30x-os sebzéssel. És ja, nem olyan, mint az Oblivion, pláne nem mint a Morrowind. További szép napot!
Mivel a kovácsolást kb 1 óra alatt kilehet maxolni, innentõl kezdve a kovácsolt fegyverek sokkalta jobbak lesznek, esetleg vége fele meg változhat de nem hiszem.
vagy felfogod úgy, hogy leültél egy kocsmában egy titokzatos idegennel egy kupica nord mead-re, aki megosztotta veled mit tud a vámpírokról és vérfarkasokról és gyógymódjaikról. 😄
én nem játszom ezzel a játékkal, de ha játszanék, akkor most olyan kommentet írnék, hogy : KURVA ANYáTOKAT, MIéRT NEM íRJáTOK KI A CIKK ELEJéRE, HOGY SPOJLER????
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nem.
Most a játék jobban kordában tartja, hogy mit találhatsz. De gondolom, ha leírással mész, akkor beszerezhetsz jobb fegyvereket hamarabb.
Most a játék jobban kordában tartja, hogy mit találhatsz. De gondolom, ha leírással mész, akkor beszerezhetsz jobb fegyvereket hamarabb.
Soha nem csalódtam ennyire pozitívban egy játékban, amit hypoltak. A Gothic 2 hangulatára és lélegzõ világára tett rá egy hatalmas lapáttal, csak a fejlõdési rendszer szerteágazóbb és kifinomultabb.
A játék egyetlen komoly hibája talán az, hogy a mágirezisztanci rész nekem kicsit hiányos és a harcot legalább emelhetnék kicsit feljebb a csapkodós szintrõl. Ha a Risen harcrendszere lenne benne, akkor én kijelenteném, hogy minden téren ez az etolon. Így "csak" majdnem tökéletes.
A játék egyetlen komoly hibája talán az, hogy a mágirezisztanci rész nekem kicsit hiányos és a harcot legalább emelhetnék kicsit feljebb a csapkodós szintrõl. Ha a Risen harcrendszere lenne benne, akkor én kijelenteném, hogy minden téren ez az etolon. Így "csak" majdnem tökéletes.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én eddig még nem találtam nagyon brutál fegyvert. Néhány dungeon kifejezetten nehéz, ha túl alacsony szinten mész be, és nem a megfelelõ taktikával rontasz neki 3 mobnak. Eléggé rászoktam a quick save folyamatos nyomkodására, mert nem egyszer haltam meg hirtelen valamitõl. Hogy késõbb mi lesz, az majd kiderül, de eddig a sztorija meg az egész hangulata nagyon magával ragadó.
Cool megrendeltem és 30 napon belül szállítják 8)) I live modern nyugat!
gombabácsi: Valahogy úgy, igen! 😄
Viszont az egésznek elragadó a története és a hangulata. Kíváncsi leszel a fejleményre, és mennél tovább és tovább. 😄
Nekem sokkal jobban tetszik ez, mint a IV. - sok hasznos újítás és fejlõdés történt benne. 😊
Viszont az egésznek elragadó a története és a hangulata. Kíváncsi leszel a fejleményre, és mennél tovább és tovább. 😄
Nekem sokkal jobban tetszik ez, mint a IV. - sok hasznos újítás és fejlõdés történt benne. 😊
ez a rész is olyan mint a morrowind meg az oblivion, hogy mászkálok 2 órát és olyan fegyvereket találok amivel bárkit lenyomok? olyan tárgyakat találok ami értelmetlenné teszi a kovácsolást, gyógynövény gyûjtést és mindent, ami a játékban van?
Közel sincs minden kereskedõnél soul trap, a kocsma és a pultos kisbetû, a cikk pedig egy ordas nagy spoiler.
Cool. Megyek megveszem és telepítem.