A játékosok nem szeretik a Modern Warfare 3-at?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én végigtoltam az MW3-at, szerintem a grafiak butult néhány részeknél.
Pl. volt az a homokviharos pálya na ott nem hiszem, hogy nem tudták volna megoldani úgy, mint pl. az MW vagy az MW2-ben, hogy elgalább egy ksi elmosódás legyen vagy elhomályosodás nem pedig tiszta szemcse mindenütt.
Fejlõdés, hogy egy-két dolog sokkal élesebb benne, mint ezelõtt.
De hogy a Baéck Ops-ból kellett ellopni azt a csúnya robbanási effektet...hát ez nekem még mindig nagyon magas...
Szóval nem értem, nem lehetett volna kihozni ebbõl az engine-bõl egy átlagos robbanást vagy meggerõszakolva effektekkel, hogy ne a Black Ops jusson eszébe senkinek.
A hangok:
Azok csodálatosak megvan az athmoszféra, a szinkronok is simítottabbak, de a fegyverhangok kicsit furák, anno , mint a World at Warban...
Mitha lapos lenne az egész, mintha egy kõkorszakba lennénk vayg nemtom...
A játékmenetrõl:
Amúgy a játék nem rossz, de a single player sajnos még rövidebb, mint az elõzõ Modern Warfaré ami nagyon nagy csalódás...
Lehet inkább lassabbra kellett volna venni az eseményeket (ami lehet, hogy könnyebb lett volna de kiaknázható a nehézségi szinttel) és akkor még egy 10 órát talán kitolhattak volna belõle.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A mostani PCGuru-s / Gamestar-os
Ezzel nem azt mondom, hogy az itteni írományok Pulitzer-díjat érdemelnek
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ugyanez elvben realisztikus környezetben valami elbaszottmód gagyi.
Nézd, én értem a különbséget a játékmenetben, ÉS MÉGIS fosnak találom.
Maradjunk annyiban, hogy hülye vagy a témához. Sok mindent lehet mondani a játékról, de hogy ne tûnt volna ki... Na az valami orbitális faszság.
Mondjuk az is elárul egyet s mást a hozzáértésedrõl, hogy egy multiplayer játékot a single alapján ítélsz meg...
Ki elõtt is?
Én csak véleményt alkottam
Elhiheted, engem nem Ötvös Tibornak hívnak...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kifejezetten örülök, hogy nem holmi dilettáns, 20 éves kort épphogy meghaladott, klasszikus játékokat csak hírbõl ismerõ PCGurus, Gamestaros surmók idióta, 'fordulatos', kiszólásos - majdhogynem 'Index.hu' szintre süllyedt - stílusában íródnak az itteni elemzések!
"Be honest but help if u agree"
amugy glen schofield az a dead space-es csoka!! szal nagy riszpekt neki!
anti hero
"
"I don't usually do this but, if u like MW3 go 2 Metacritic.com & help our user score. It's suspiciously low. Be honest but help if u agree.""
Ebben hol van az, hogy kéri a felhasználókat az arc, hogy "bombázzák meg egy kicsit a honlapot pár 10 pontos értékeléssel"?
Az ilyenre mondják azt, hogy csúsztatás. Vagy hazugság, ahogy érzed. "Kérlek, ha bejön a játék, pontozd ennek megfelelõen a Metán. Maradj õszinte, de segíts, ha úgy érzed." -> "Kérlek, csapassad a 10 pontot a metán a játékomra".
Bele lehet látni, de nem történt meg. Kamu.
ugyanakkor szerintem 2011 végén már kicsit kevés ez a játékmenet. csõben mész-lõsz, idõnként be kell állni valami halálosztó gépezet mögé, és még többet ölsz. amikor ilyen játékmenetû gammák jelennek meg, mint az egyébként technikai gondoktól nyüzsgõ rage vagy dead island, korábbról a stalker-sorozat, akkor manapság ez a cod féle gameplay már igencsak ódivatúnak tûnik. meg lehet nézni az elõbb említett játékok fogadtatását, ami minden probléma ellenére igencsak pozitív.
lehet, hogy maguk a játékosok még nem tudják, vagy nem tudatosult bennük, de a cod...egyszerûen unalmas. mármint gameplay szinten, mert a kampány hangulatilag azért még mindig ott van, csak a két jó jelenet között meg üres lövöldözés van. persze ez csak a single-re igaz, bár amennyire tudom, multi téren sem jobb a helyzet.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tedd hozzá, hogy PC-n!!!!! mert konzolon ugye van "egy pár"...
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Az egyedüli mód arra, hogy magad dönts el idõben, hogy megéri vagy sem, ha letöltöd, kipróbálod. Ha szar, felejtõs, ha jó esetleg megveszed. A játéktesztek az sg-n is ezért teljesen feleslegesek, mert egy nem biztos, hogy a tesztelõ ízélsét tükrözi (ha a fõszerk vagy a kiadó beleszól), kettõ: tök sablonos leírások, minden érdekes fordulat, vagy jópofa stílus nélkül. Márpedig, ha a játék értékelése valamelyik szempont miatt számunkra (az olvasó, potenciális vevõ) közömbös - mert más ne mondja már meg mi a jó -, akkor legalább a cikk lenne vicces, elgondolkodtató (hogy érdemes legyen végigszenvedni, akkor is, ha nem érdekel, mi a verdikt), nem csupa száraz tény, ami úgy van megfogalmazva 4 oldalon keresztül, mintha valami 16 éves írta volna egy fogalmazóversenyre (és ki is esett vele a selejtezõben).
Mielõtt kritikát írok, MP-ben még elérem a prestige küszöbét.
Eddig annyit, hogy MW2+BO keveréke, és játszható. Egyenlõre.
A mapok viszont totál CQB, így lehetetlen snipeolni, vagy rendesen taktikázni a kialakításuk miatt (Favella érzés mindenhol!).
Ez egy "Run & Kill" játék, mint amibõl lett: QUAKE.
Egyébként sok sok érthetetlen dolog, és marha szar spawn (ugyanakkor kicsit javított hitbox és lagg) mellett pl a perkeket elég jól újrakeverték.
Mindenki overpovered lehet, de nem fajul el a dolog.
Ha taktikázni akartok, játszatok mással, talán BF3-al.
Merõben más a multi, így aki fosozza õket:
Buta, tájékozatlan, idióta, stb stb.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nem tud érdekelni, majd ha látok benne ötletességet, hangulatot (egy játék hogy adja át azt a hangulatot, ami a valóságban lenne egy ilyen témában? SEHOGY)
Inkább játszol Terraria-val, Minecraft-tal, vagy neten kis ingyenes játékokkal, jobban lekötik az embert, mert azok játékok, ezek a játékok meg a valóság leutánozására való kisérletek csak.
Nagyon szerettem az FPS-esek, most is van, amivel szívesen játszok (Killing Floor multiplayerben.
Hangulatilag viszont nem tudnak engem befolyásolni ezek, nem tudom átérezni azt, amit a készítõk szerettek volna.
Egyedül az Amnesia - The Dark Descent volt az, ami komoly hatást ért el nálam, bár az ugyebár nem egy FPS!
Szóval MW3, okés, jó játék, de amúgy semmi extra.
Battlefield utoljára a BF1942 volt a kezemben. Maradjunk annyiban, hogy már akkor sem tûnt ki a temérdek II. VH-t feldolgozó FPS-ek közül. Azóta nem nyúltam BF-hez.
COD csakugyan ebben az idõszakban jött ki és már az elsõ részt sem néztem meg, mert már akkor rókabõr volt a javából.
A Medal of Honor volt egy elfogadható sorozat, kb. a 2. részéig. Aztán az is unalomba fulladt.
Jelenleg egyetlen igazán élvezhetõ FPS (TPS) sincs a piacon.
A Rage egysíkú, rövid és unalmas.
A Hard Reset rövid, bár egész hangulatos, de nem kiemelkedõ.
A Dead island unalomba fullad. Semmi új zombitéren.
A Deus Ex: Human Revolution 30 perc után unalomba fullad az ugyanolyan folyosók tömkelegén, az ugyanolyan hülye AI mellett.
Warhammer 40k: Space Marine dögunalom.
A The Haunted: Hells Reach egy iszonyat gagyi L4D utánzat.
Talán majd a Serious Sam 3 vagy a Postal 3.
És csodálkoznak a fejlesztõk, meg a kiadók, hogy nincs bevétel.
Lehet, hogy ha nem csinálnának bazirövid, tucatgagyi játékokat, akkor vinnék, mint a cukrot. Jelenleg meg mindenki leszedi, megnézi, aztán törli és hozzá nem nyúl még egyszer. Mivel ugyebár jelenleg a warez a demó alternatívája, mert a fejlesztõk félnek demót kiadni, nehogy elriasszák a vevõket még idõ elõtt.
Komolyan mondom, hogy a Steam-emen lévõ kis indie platformjátékok innovatívabbak és izgalmasabbak, mint ezek a nagy "húzónevek". Meg a történetük is jobb. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nyilván a hivatalos fórumon, közleményben. A Napot nem akarod letagadni?
Azért nyilván nem 1 pontot ér a játék, de nem hörög a paraszt, ha nem szúrja a kés...zéró innováció, van egy cinematic kampány, 1-2 új játékmód, fegyver és perk, és kb. ennyi. Mindez 14000 forintért. És ha már a BF3-fanokat okolják itt többen: kurvára nem a Battlefield fanok tehetnek róla, hanem azok, akik megvették az elõzõ 2 CoD-ot a maguk 12-13-14000 forintos áráért, ezzel is elõsegítve a CoD hanyatlását, mert rohadtul nem érdekli a kiadót hogy milyen játékot dob piacra, ha úgyis megveszi a sok igénytelen.
Ha jó CoD-ot akartok, ne vegyétek meg ezeket a szarokat, és ha majd nem lesz eladás, talán az Activision elgondolkodik egy rebooton.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A kiadó azt gondolja szerintem (valahol jogosan), hogy akinek tetszik az meg nem hallatja a hangját, hanem 24/7 tolja a MW3-at és nem pontozgat, pedig neki tetszik. Most arra kéri ezeket az elégedett tömegeket hogy írják meg minél többen az õ pozitív véleményüket, ezzel segítve a céget.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Sledgehammer Games Ask for Balance for Modern Warfare 3's Low User Score
"Sledgehammer Games' Glen Schofield has seen the low user score and doesn't believe the bevy of zeroes that anti-fans have lined up seem paticularly fair. Via Twitter (Glen Schofield twittere) he asked for people with genuine opinions to step forward and leave a review:
"I don't usually do this but, if u like MW3 go 2 Metacritic.com & help our user score. It's suspiciously low. Be honest but help if u agree."
The message has since been deleted and, given some of the messages he's been getting, I'm not surprised. I can't imagine the user score is going to have too much of an effect on people wanting to buy the game, especially considering the critic's score is so high, but I still think anybody taking the time to mark it as a zero has far too much time on their hands."
Kedves cikkíró!!
Szeretném látni azt a a levelet, vagy bármely más formátumban közölt kérést, ami a fenti idézetet tartalmazza, akár burkoltan is!! Mert ha nem tudod megmutatni, akkor nincs értelme többet cikket írnod, mivel hiteltelen vagy!!
Csak egy kicsit kell gondolkozni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, hogy ez egy hülyeség, amit leírt a cikk írója(erõs a gyanúm, hogy nem az õ fejébõl pattant ki, hanem valahol olvasta). Ez csak fikció...........de annak is nagyon gyenge!!!
Tényleg érdekes, hogy gondolkodás nélkül ír le valaki ekkora baromságot!!!
A cikk írója nem alkotott véleményt.
Nem mellesleg, errõl mindannyian megfeledkeztetek:
"Ez már a fejlesztõ Sledgehammer Games figyelmét is felkeltette és kérte rajongóit, hogy bombázzák meg egy kicsit a honlapot pár 10 pontos értékeléssel."
Nem kicsit érdekes módszer...
Valentino kommentjének befejezõ bekezdésével pedig szintúgy egyetértek. Nagyon örültem volna neki, ha a cikk írója független véleményt közöl a játékról, nem pedig megerõsíti másokét.
Nem tudom a jelenlegi postolók közül kit érdekel, de nekem eddig nagyon tetszik a játék, mint single, mint multiplayer részét tekintve. Akinek nem tetszik, az ne játszon vele, és kész, max még elmondja a véleményét, de ne a másik játékot bálványozzuk már itt, könyörgöm...
GET OVER HERE!
MW3-al inkább az a baj hogy mû érzést kelt, legalábbis bennem.
Meg MW3-on jobban érzõdik hogy konzol-port, bár ha jól tudom a konzolosoknak sem tetszik 😄😄
Mondjuk tény, hogy a MW3 kampány feelingesebb, látványosabb, de valahogy olyan .... üres ...
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Szerintem itt arról van szó, hogy néhány fejlesztõnek fáj, hogy a lábuk nyomába sem tudnak érni, nem hogy "vetélytárssá" fejlõdni!! Ez mesterséges kampány.....és elég undorító!!
Nagyon összehangolt munkát végeznek, elõre megbeszélik hogy milyen szempontok alapján húzzák le a játékot (grafika, rókabõr stb.) majd egymás értékelését felpontozzák hogy hitelesnek tûnjön.
Ezt pl megcsinálták a Portal 2-vel is, született kb 120 olyan negatív review ami lehúzta a játékot, majd abbahagyták és azóta érdekes módon csak pozitív kritikák jönnek a játékosoktól.
Nem kell az ilyent komolyan venni, csak kár hogy a cikkíró tényként kezeli hogy ez miatt a játék rossz, ahelyett hogy utánanézne miért ilyenek a kritikák... vagy épp kipróbálná a játékot a maga valóságában 😄
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Ha részleteket akartok, kérdezzétek Skynetet 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...