Vizsgálat indul a hangos reklámok miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmmm. Tehát, ha a Discovery-n nem hangosabb a reklám, akkor oda figyelsz rájuk?
Szerintem nem azzal van a baj, hogy hangos a reklám, hanem azzal, hogy 20-25 percig ORDÍT. Talán, ha csak egy-két perc lenne és "halkan" csorgatnák a fülünkbe az értékes-fontos-nagyon jo termék információkat, akkor talán többen odafigyelnének....
nebazzz! ki nem szarja le, h téged idegesit a hangos reklám???
némely személy szerint sosem nézel kertévét, ahol idegesitene. szóval ez igy 1 hüJe hozzászólás.

engem nem zavar, tényleg nem nézem. most volt reklám (bocs, de ez most tényleg a discovery 😊), itt nem hangosabb.

koschwarz
hát ezt teszem én is 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Toltsd le internetrol...
(ott nincsenek idegesito ku@va hangos reklamok es akkor mesz ki pisilni amikor akarsz)
koschwarz
cseszed, ki nem szarja le, hogy milyen módszerrel érik el, hogy megmaradjon az elvileg elõírt hangerõ, ha én mint nézõ, kiugrom a székbõl, mikor reklám kezdõdik. a nézõk miatt hozták a törvényt, más kérdés, hogy technikailag kijátszható sajnos. biztos jól megy a kereskedelmi csatornáknak, de személy szerint én szinte soha nem nézem õket, többek között ezért, mert kibaszottul idegesít, hogy 15 percenként kell a halkító gombhoz nyúlnom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mrzed001
Én is rühellem, hogy ha nézek bármit akkor két kézzel kell kapnom a távirányító után 20 percenként, mert üvölt a csendbe a reklám.
Amúgy bár a reklámok túl hangosan, de a filmek meg túl halkan vannak leadva.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Bith
Szerintem az is éppen elég, ha hangosabbnak tûnik. Oldják meg, hogy ne "tûnjön" annak, ennyi. Engem rohadul zavar, hogy üvöltenek.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Egyáltalán nem hangosabbak a reklámok. Csak a kitöltési tényezõt növelik meg, így az emberi fülnek valóban hangosabbnak tûnik.
Minimum annyi bírságot kapnának mint a reklámokból befolyó összegek!!!!
Addig amíg nem kapnak annyit addig nincs is ami visszatartsa õket!!!!

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

Végre!!!
Na végre... már igazán ideje volt, hogy csináljanak valamit.