8
-
#8 felhőkarcolókat hogy lehet építeni a játékba? vagy majd később lehet majd? -
tittke #7 Segítsen légyszi valaki. A steam-en megvettük az XL 2012-t, játszom vele, majd kb. fél óra után annyira akad, hogy képtelenség vele játszani. A gépünk rendben, a procis témát próbáltuk, optimalizáltuk is, az árnyék, minden le van véve, de nem tudom mit lehetne még csinálni. Van szintén egy másik ilyen játékunk, a Shogun Total War, azzal minden rendben, csúcs a grafikája is.... -
Yag #6
Szia!
Én ezt találtam.
Talán nálad működik. Én megnéztem a sajátomat nálam 2 processzorra van állítva a gép alapból ... remélem segítettem.
CITIES XL 2011 - MULTI-CORE SOLUTION
-
lllama #5 jelenleg 160000 embernél járok nagyrészt minden megvan és 20-30k-t keresek. ami viszont rossz, hogy még mindég nem használja ki a játék a több processzort és a memóriakezelés sem az igazi. -
#4 én is ugyan így voltam, gyönyörűen megcsinálok egy várost, az ipari negyedek a gyárakkal, messze a várostól, de busz visz ki oda, de negyon nehéz eltalálni benne a megfelelő mennyiségű munkahelyet és lakóházat :) aztán meg mindenre panaszkodnak.. -
#3 Haha van benne valami :D Vicces :D -
#2 Ahogy a nagy magyarok fogalmaztak. Látványszennyező hatása van. Gondolom a játékban ugyan ez a felfogás zajlik :D -
#1 Én csak egyet nem értettem a 2011-ben sem, a szél erőművek miért "környezet szennyezőek"? Az viszont tény, hogy egy bizonyos népesség után már nagyon nehéz úgy csinálni bármit is, hogy ne vissza felé sülne el :D Általában a busz vonal építése után mindig be bukom... a metrót csak meg építettem, de azt hiszem -50000 sok mindent elárul a következményeiről :D :P