Remek előzetes, az utóbbi idők legrealisztikusabb háborús filmjének

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annak a realisztikussága más, hiszen csak meg kell rángatni a kamerát és a statiszták között kell szaladni. Elsõre tényleg ütött.
adampierson
Na, annyira nem is nímandok, legalábbis egyet felismertem az elõzetesbõl. A Miami helyszinezõkben játszotta Clavo Cruz-t. Ami a legrealisztikusabbat illeti, nekem az a Ryan közlegyény stb stb, spielberg-tõl. Na az realisztikus. Amúgy nem voltam katona, ezért nem tudom, de civilként is be lehet szerezni ilyen kurva realisztikus távcsövet mint ami az elõzetesben van???

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

Eltúlzott effektek és pátosz viszik be a nézõket a moziba. A filmben egyáltalán nem biztos, hogy ilyen lesz. De lehet, hogy még ilyenebb.
Garou
Öreg, a marketingesek által összevágott anyag (is) segít eldöntenem, hogy adok-e rá pénzt a moziban. Egyelõre eltúlzott effekteket látok, meg hõsies pátoszt, bár a kifeszülõ amcsi zászló láttán mindig megdobban a szívem.

De jó tudni, hogy a valszeg videoklippesen összevágott akciókban a srácok "taktikailag" helyesen kerítik be a rosszakat. Mondjuk ha nem szólnak róla, szerintem senkinek sem tûnik fel semmi különbség.

Persze szurkolok nekik, jó lenne egy fasza kis háborús mozi, de ez egyelõre nekem csalódás.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

A taktikai része lesz realisztikus. Te tényleg azt vártad, hogy a marketingesek által összevágott anyagból leszel okos?
Garou
Kedvenc legrealisztikusabb részem, amikor megküldik a kocsit rakétával, és lángözönben elkezd szaltózni, ahogy felrobban.

Ha nem szólnak, hogy a szereplõk hivatásosak, akkor senki sem jön rá. De legalább újdonság, hogy voltak szakértõk a forgatáson, bár szerintem ez minden háborús filmnél igaz, hogy pár veterán ott áll a stábbal, és szakért.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

IMYke2.0.0.0
A 'tudjukkik' pedig pattogatott kukoricával és jegyzetfüzettel felfegyverkezve ülnek be majd rá, és elsõ kézbõl ismerhetik ki a taktikai elemeket... <#vigyor5><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.