7
  • zetortraktor
    Annak a realisztikussága más, hiszen csak meg kell rángatni a kamerát és a statiszták között kell szaladni. Elsőre tényleg ütött.
  • adampierson
    Na, annyira nem is nímandok, legalábbis egyet felismertem az előzetesből. A Miami helyszinezőkben játszotta Clavo Cruz-t. Ami a legrealisztikusabbat illeti, nekem az a Ryan közlegyény stb stb, spielberg-től. Na az realisztikus. Amúgy nem voltam katona, ezért nem tudom, de civilként is be lehet szerezni ilyen kurva realisztikus távcsövet mint ami az előzetesben van???
  • zetortraktor
    Eltúlzott effektek és pátosz viszik be a nézőket a moziba. A filmben egyáltalán nem biztos, hogy ilyen lesz. De lehet, hogy még ilyenebb.
  • Garou
    Öreg, a marketingesek által összevágott anyag (is) segít eldöntenem, hogy adok-e rá pénzt a moziban. Egyelőre eltúlzott effekteket látok, meg hősies pátoszt, bár a kifeszülő amcsi zászló láttán mindig megdobban a szívem.

De jó tudni, hogy a valszeg videoklippesen összevágott akciókban a srácok "taktikailag" helyesen kerítik be a rosszakat. Mondjuk ha nem szólnak róla, szerintem senkinek sem tűnik fel semmi különbség.

Persze szurkolok nekik, jó lenne egy fasza kis háborús mozi, de ez egyelőre nekem csalódás.
  • kalapos01
    A taktikai része lesz realisztikus. Te tényleg azt vártad, hogy a marketingesek által összevágott anyagból leszel okos?
  • Garou
    Kedvenc legrealisztikusabb részem, amikor megküldik a kocsit rakétával, és lángözönben elkezd szaltózni, ahogy felrobban.

Ha nem szólnak, hogy a szereplők hivatásosak, akkor senki sem jön rá. De legalább újdonság, hogy voltak szakértők a forgatáson, bár szerintem ez minden háborús filmnél igaz, hogy pár veterán ott áll a stábbal, és szakért.
  • IMYke2.0.0.0
    A 'tudjukkik' pedig pattogatott kukoricával és jegyzetfüzettel felfegyverkezve ülnek be majd rá, és első kézből ismerhetik ki a taktikai elemeket...